bizim derdimiz söz geçirememek değil ki Önder abi.Kavuşamıyoruz bea
Printable View
bizim derdimiz söz geçirememek değil ki Önder abi.Kavuşamıyoruz bea
Önder abi kim ya? :D Benim ismin Batuhan. :)
Seninki daha kötü kardeşim; ama kendisi benim sevgilim değil yani takılıyorum belki gelecekte olabilir.
Resmi takılıyorum anla daha:D
tekrardan geldim :D bir türlü uyku tutmuyor beni yahu :) ee ne yapiyorsunuz:)
sizinki başlamışta bitiyormuş bizim daha 1,5 hafta var :(Quote:
Originally Posted by sherryy
guşluk yine sessiz moda girdi..
Gece Kuşları
Kafe
Aygün Her iki sohbet alanında da en çok yazı yazan kişi :D
Selamlar olsun herkese. Nasılsınız??
Ben kendim için cevaplayım hemen. Bugünkü sınavıda atlattık kaldı 2 Final. Diff ve alttan aldığım Analitik hedefim ikisinide en az CC ile vermek hadi bakalım hayırlısı :)
7 zayıf vardı ortak sınavlarda 6 sını kurtardım :D
kimse yokmu burada :roll: :roll:
Dikkatimi çekti, az önce Mustafa ile konuşurken ben siteye üye olmuş olsam 6 Ocak 2006'da üye olmuşum kutlamayı unuttum. Nice mutlu yıllara kendi kendime. :D Dile kolay iki yıl.
6.sınıfta ayrıldığım ilk ilkokulumdan bir arkadaşı gördüm Netlog'ta çok sevindim.Umarım attığım öm yi görürde cevap verir.Ah bi de Facebook açılsa daha çok arkadaşımı bulacamda..
Şemsi Facebook süper... Ben 4 yıldır görmediğim birinci sınıfta başlayan bir arkadaşımı buldum. Adamla kan kardeşiydik şimdi tekrar görüşmeye başladık çok büyük yararlı oluyor. Ama gerçek dostluklar hiç kaybedilmemesi gerekir kaybedilirse bir daha zor bulunur.
Ben Facebook'tan bulduğum arkadaşlarımdan sadece biriyle görüştüm. En son ilkokul 5. sınıfta görmüştüm, yani 8 sene önce görmüştüm. İyi oluyor yaa eskiyi hatırlamaya falan çalışıyosun :D
Abi nediyon ben gördüğüm kişileri hala 5. sınıftaki gibi davranıyor sanıp öyle muhabbet ediyorum. Takma isimleri felan vardı akılma gelirsem yazıyor. Birgün buluştuk varya msnde konuştuğuma utandım.
Sen baya hatırlıyosun o zaman o yılları:D Ben hiç bişi hatırlamadığım için muhabbet esnasında kesik kesik geliyo sahneler :)
Aman Allah'ım Facebook açılyor..:eek:
Şemsi ss al abi koy buraya tarihi olay. :D
ben kaçar iyi sabahlar kalanlara
:yinezabahettiksmile:
Sizin için gayet sıradan bir durum olabilir ama benim için çok önemli bir şey.De kaydolacam güvenli için var olan harfler gözükmüyor.İlla bi aksilik olacak..:(
Internet Kafe'de hallet bu facebook işini istersen.
ben geldım ve gıttım bye
Aha oda oldu.:D
Bu format olayı yüzünden bir hafta ayrı kaldık internetten ama işe yaradı valla.Hem bağlantı kopma sorunu halloldu hemde eskiden açılmayan siteler açılmaya başladı..:)
Şemsicin hadi hayılırsı, kolay gele umarım arkadaşlarını bulursun. :) İngilizcen var ise bir kaç gün içinde çözersin.
Valla genel bir tarama yaptım.Bişi çıkmadı eskilerden..:(
Selamun Aleykum hayırlı aksamlar nasılsın arkadaslar..
Merhabalar:(
Biyoloji ilk sınavım 13 ikinci sınavda max. 40 alırım:(Kaldım Biyolojiden.Tek zayıf o:(
hadi size iyi sabahlar
kimse kalmadigina göre guslugu kapatmak bana düstü...
Herkese iyi geceler. Uyuyacağım.
İyi geceler. Var mı bu gece sabahlayacak olan?
Valla bu gece boşum, belki sabahlarım:)