ya beyler bugün ç. rize formamı ve kramponlarımı okulda unttum çok korkuom bişe olduysa bana gircek..
Printable View
ya beyler bugün ç. rize formamı ve kramponlarımı okulda unttum çok korkuom bişe olduysa bana gircek..
inş bişey olmaz raşit lan alican noldu neden kaçtın cafeden söle bakem bugünkü maçta kaç tan kendi kalene gol attın ha:D
ya beyler fmde 5 lig açtım işsiz başladım 1 ay oldu boş kulup yok delirecem:D
off ya ben fmyi bırakmak üzereyim o derece yani iğrenç olmuş 2007
aç aç günaydın emre bey nasılsınız?
İşte ondan sonra sağ tarafa dönüp düz git.
Baroş olaya atlama..
Düz gittikten sonra orda bi bayır var. O bayırdan aşşağıya inip sol tarafa dönünce bi ev çıkıyo. O evden düz git sağa dön işte orası.
bugün son sınavı atlattık.çok rahatladım.sınavdan sonra gittik maç yapmaya frikik kullanırken ayağım kaydı yere çakıldım rezil oldum.
Noluo yaw
Bakın size bir anım: Bir gün (bu dün:D) ben Joystick aldım.Hemde 25 milyona:D Snopy marka.Kazık yane:D.Sonra bi baktım bi baktım kare tuşu çalışmıyor.Haydaaaaaaaa:D
nalaksı varbatu arkadaşımızı tanırım iyi birisidir kendisi zaten şu an online değildir arkasından konuşma olmasın lütfen bu arada sizi yenenlere tebriği iletmeni sölemiştin kesin ilet:D
reklam kokan hareketler bunlar tosun bunlara gerenk yok:D
neyse ben kaçtım sonra görüşürüz senle:D
cafede hafif bir gerilim havası hissettim.nedir bu?
Beyler yarın büyük gün çekimlere başlıyoruz.Youtube kasıp kavuracaz. :)
videoları bekleriz:Dbu arada selamlar arkadaşlar
selamun aleykumm..nasılsınız arkadaşlar.
Beyler bir kaç gün önce rüya gördüm. Allahu Ekber diye bağırıyordum. Hayırdır inşallah.
Okula gitmedim Ps'a gittim.5 kişi gittik.Yine bileğimi bükemediler:D
Ben geldim selamlar
Selam gençlik nbr ?? Kendimi kaybettim ben :D turnuva maçları ağır geldi :p
Hayırdır inşallah.Bende seytan gormustum Hayırdır
Yorgunluktan bugün hiç görmemişim burayı.
Selamlar..
Merhaba...
selam guslar :D Nasılsınız :D:D:D: Açtım Evet Açtım 2.kez Açıyorum :D:D::D:D
Bu gece burdayız, benim yarına yetiştirmem gereken projem var siz de uyumayın, beni de uyutmayın.:D
S.A kusluk nasılsınız?Serkan abi ben burdayım yıne en az 3:00 e kadar dururum
fenerbahce1905 Memleket neresi kardeş ??