Welsh Cup Yarı Fİnal Mücadelesi
Geçen sene yarı finalde penaltılar sonucu elediğim Newport'u bu sefer uzatmalarda eliyorum.Finalde rakibim geçen sene final maçında yenildiğim Wrexham
Welsh Cup Yarı Fİnal Mücadelesi
Geçen sene yarı finalde penaltılar sonucu elediğim Newport'u bu sefer uzatmalarda eliyorum.Finalde rakibim geçen sene final maçında yenildiğim Wrexham
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 8.Maç
TNS'yi yenemeden sezonu tamamlayacağız
Bu yenilgiye rağmen Bangor City'nin berabere kalmasıyla şampiyon...
http://img831.imageshack.us/img831/7894/kupao.jpg
http://img846.imageshack.us/img846/1022/puandurum.jpg
Üst üste 2.kez son 4 sezonda 3.kez şampiyon oluyoruz
Adamlar senelik öneriyo kontratı.Kabul ediyoruzz bizde mecburen :)
TNS maçı kötü olmuş.
Şampiyonluk için şimdiden tebrikler :D
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 9.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 10.Maç
Kupa finali öncesi yedeklerimle çıktığım maçı yeniliyorum
Welsh Cup Final Mücadelesi
Bu sefer kupa Neath'in!!
Geçen sene finalde yine 2 takım karşı karşıya gelmiş 1-0'lık skorla kazanan nPower Lig 2 temsilcisi Wrexham olmuştu.Bu yıl ise kupa Galler takımının oluyor
Çifte kupa süper olmuş :D
Adımız Gençlerbirliği ile anılıyor ama aklımızda ayrılık düşüncesi yok
http://img62.imageshack.us/img62/4047/gencler.jpg
Lig tamamlandı.Ve işte puan durumu
Yılın menajeri ödülüne layık görülüyoruz
Premier Lig'den düşen QPR bize olta atıyor :)
Ligimiz 31 sıra yükselerek 174.sıraya çıkıyor
Kulüp sıralamasında 357.sıradan 268. sıraya yükseliyoruz.Müthiş bir sıçrama
En popüler takım yine TNS ama yarım olan yıldızımız bu sene tam olmuş.Seneye geçmem lazım ezeli rakibimi
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu rakibimiz Litvanya'dan
En saygı duyduğum kariyerlerden, yeni sezonda daha büyük başarılar diliyorum..
2.turu geçeriz :)
Çok teşekkür ederim
Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde eleniriz yine ama Uefa'da mutlaka gruplara kalmam lazım.Finans açısından takım pek iyi gitmiyo.Sezon sonu bütün personellerim ayrıldı.Dün gece sırf personel aramakla geçirdim:)Sıfırdan kurduk teknik kadroyu.Takımdan ayrılan oyuncularda oldu.2-3 oyuncuyuda satıp para kazanmayı düşünüyorum.Trundle bir yıllık daha sözleşme uzattı bu arada :D
Çifte kupa süper. Tebrikler :)
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Maç
Sezon sonunda ekonomik bakımdan sıkıntıda olduğumuz için birçok oyuncumla sözleşme yenilemedim.Ayrılanlar oldu.Personellerimin hiçbiriyle sözleşme yenileyemedim.Yeni personeller aldım.Transfer henüz yapamadım.Bu maçta sıkıntılı geçebilir diye düşünüyodum ama skor güzel.Umarım 3.tura kadar transfer yapabiliriz.Özellikle orta sahaya takviye şart
Şampiyonlar Ligi'nde 3.Ön Eleme turu kuraları çekildi.Turu geçersek rakibimiz Lech poznan(Polonya) - Havnar Boltfelag(Faroe Adaları) maçının galibi olacak.İlk maçı Lech Poznan 4-0 kazanmış.Bu sene diğer senelere göre çok daha kolay bir kura çektim.3. turu da geçersem en azından UEFA Avrupa Ligi'nde grupları garantileyeceğim.Bu da finans açısından süper olacak
Poznan'ı hafife alma :) Turu geçersin umarım.
Trundle'ın bırakmaya niyeti yok gibi :)
2.turu geçtik sayılır.Lech poznan'ı da geçeriz dert etme :D
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Maç
Turu geçen taraf oluyoruz.3.turda rakibimiz Lech Poznan