Printable View
Matri ligde çok büyük hayal kırıklığı yarattı , Zouma'da takıma çok geç alıştı , zaten ilk 6 hafta galibiyet alamadım , çoğu defansın bireysel hataları yüzünden , ŞL'de ise ummadığımız kadar iyi başarı elde ettik , devre arası çok sağlam bir Manu'lu oyuncu ile anlaştım o tecrübesi ile bizi ilk 4'e sokar sanırım , zaten 4. ile aramızda 4 puan var
http://i.imgur.com/qgMfqM7.png
umarım ikinizi şampiyolar ligi finalinde görürüz
İnteri geçersin, İnter eski gücünde değil.Svanseade Shakttarı gececeğini düşünüyorum Fernandinho kesinlikle marke ettir zorluk çıkarabilecek bir oyuncu.
O kadar kolay olacağını sanmıyorum buraya kadar biraz bala geldik :) çeyrek final bile çok iyi olur 2 takım içinde , bide benim takımım aşırı genç zaten genelde alt yapı oyuncularını kullanıyorum 16-17 yaşında 3 oyuncum var ilk 18'de , sol bekim 17 sağ bekim 16 ofansif orta saham 18 yaşında sağ bek ara ara oynuyor diğerleri banko 11 oyuncusu bu oyuncular biraz daha gelişsin o zaman hedefi büyütürüz şimdilik hayal :)
İnter'in kadro'ya bi göz attım EPL 'de yendiğimiz takımlardan güçlü değil , Shaktar biraz kan kaybetti trasnferlerde , Çağrı'ya tavsiyem Fernandinho'yu alsın :) hem kaliteli oyuncu hem çeyrek final garanti olur
[QUOTE=19karabulut07;2503168]O kadar kolay olacağını sanmıyorum buraya kadar biraz bala geldik :) çeyrek final bile çok iyi olur 2 takım içinde , bide benim takımım aşırı genç zaten genelde alt yapı oyuncularını kullanıyorum 16-17 yaşında 3 oyuncum var ilk 18'de , sol bekim 17 sağ bekim 16 ofansif orta saham 18 yaşında sağ bek ara ara oynuyor diğerleri banko 11 oyuncusu bu oyuncular biraz daha gelişsin o zaman hedefi büyütürüz şimdilik hayal :)
interi geçersin çeyrek finalde liverpool-lyon eşlemesinden çıkan takım gelirse yarı final hayal olmaz
Bence gayet iyi gidiyoruz lig daha uzun bunun 2. yarısı var falan filan yetişiriz fazla puan farkıda yok 4puan şampiyonlar liginde psg çıkamaması süper olmus en güçlü rakiplerden biri çıkamamış ve kolay kuralar çekmişssiniz geçersiniz :)
İyisiniz Moral Bozmayın :)
İlk sezon efsane :D
2 gündür evde yoktum giremedim ama 2 sayfa bitirmişsiniz çok yavaşsınız:D swansea avrupada ilk iki maçtan sona ne oluyo falan dedim ama harika toparlamış ligde ise yavaş yavaş geliyo iki takımda zirveye :D
Sonradan iyi toparladık eyv. :)
aynen çok iyiydi ilk sezon , bunun sonuda bir o kadar iyi olacak inş :)
Dün sadece yavaştık , Çağrı şehir dışına çıktı geldi , Eren'den hala haber yok , ama akşam hızlanırız :)
Elinizdeki para yapan oyuncuları satmaktan korkmayın derim ben :D Ben hep öyle yapıyorum hiç bi zararını da görmedim her sezon elime aşağı yukarı 100-150 milyon euro geçiyo :D
Epl konusunda hayli tecrübeliyim , :) deli para dönüyor biliyorum :) bizde ara transferde paraya kıyacağız :)
http://u1307.hizliresim.com/1c/t/qs1yx.gif
Haydi değerli hocalarımız, sezona kötü başladık ama devamı iyi gelsin, heyecanla bekliyoruz :)
rondon biri ama diğeri emin değilim evra ya da valencia olabilir :D
manulu oyuncu Danny Welbeck olabilir mi :D
nani mi acaba :D
valencia çok iyi oynuyor iyi transfer olmuş :)
valencia iyidir hızlıdır iş yapar
everton iyidir ama adam kalmamış gibi :D
sağ bekte heitinga yı deneyip stopere stones'u çekebilirsin.
naismith ve vellios as takım oyuncusu değil herhalde :D birde anichabe duruyor mu? :D
Valencia ayağının tozuyla ilk maçına çıktı , ilginç bir tesadüf ilk maçı eski takımına karşı oldu 18,75 mn € karşılığında kadromuza kattık , forvet arayışlarımız hala sürüyor , şuanda Hoffenhaim ile Vollan için pazarlık halindeyiz 40 'dan kapı açtılar :S
http://i.imgur.com/gYSAtRX.png