wigan da oynayan mahon adlı oyuncuyu al.bende ortalama 5-10 arası dripling yapıyor
Printable View
wigan da oynayan mahon adlı oyuncuyu al.bende ortalama 5-10 arası dripling yapıyor
dribblingi ve technique i iyi olan adamları al
iyi lanları bulsak alcazda bulamıyoruz bulunanlarda çk pahalı :)
maximum 25 yaş olarak düşünüyorumQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
eder bau,
karim ziani
andrey arshavin
insua
dario conca (super yetenek çok ucuz)
leandro bonfim
şimdilik bunlar aklımda
Vicente , Yeste
6.0.3 versiyon yüklüyse anelka çok çalımcı müthiş çalımlar atıyor aynı şekil de Tuncay.
Hasan Şaş ve ibrahim Akın
uğır yıldırım çok çalım yapıyordu bende hele hasan şaş adam nerdeyse topu bırakmıyacak yaw???
driblling i yüksekse adam çok ii çalıma girer.ztn top sürmek demek.yani mesela ümit ozan kazmaz var bi tane o adamın 20.süper çalım yapıyo.ama bence en ii çalıma giren adam giuly.başka adam tanımam.ronaldinho hariç :D:D
kesinlikle ryan babel 1 numaradır
Valla Mülayim Erdem Tek Geçerim.......
Sonra Figo ve Serginho Harika...........
sanırım Sydney Govou'da iyi bir çalımcı..
duff,yıldıray basturk ;);)
espositoyu alabiliyosan al. hem iyi çalım atıyo, topu kolay kaptırmıyo. hemde top kapıyo. güzel bi oyuncu. sağ sol orta forvet heryerde oynatabilirsin
oda yoksa kisliyi al oda yoksa vela carlosu al
arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ve başarılar.yıllardır bu oyunları oynamama rağmen siteye yeni üye oldum.umarım birbirimizle paylaşacağımız şeylerolur......
ilk belirtmek istediğim şu ki... galatasarayın alt yapısında halim kurtuluştan pek bahseden yok ama sağ bek de çok iyi oynuyor....benden söylemesi...ayrıca muslu adındaki futbolcu iyi ama galatasaryda oynayan arkadaşlara tavsiye etmem çünkü adam fenerbahçeli ve favori takımı 2-3 sene sonra fenerbahçe oluyor...(/d)
Arkadaşlar benim oyunumda Giovanni Maltese harika bir kaleci.19 yaşında wonderkid.Gelecekteki potansiyeli 195. Ancak merak ettiğim bu oyuncu hep mi böyle güzel çıkıyor yoksa benim şansıma mı? Birkaç kişi bakarsa çok mutlu olurum.
İşte profili:
http://img501.imageshack.us/img501/5...tese0lv.th.jpg
emreyi be aldım herkeze tavsiye ederim gerçekten iyi işler yapıorQuote:
Originally Posted by imperius
ben emanuele calaio yu oynatıyorum fm 2005 te de alıdım bu oyuncuyu acayip gol becerisi var zaten finishing 20 kafa 16 gelişiyoda da 1 sene sonra büyük takımlara astronomiik rakamlara satabilirsiniz
Ya sizce ben Zalayeta'n1n yan1na kimi almal1y1m? Besiktastay1m gelebilcek adamlar söyleyin lütfen!
18 yaşında brezilya'dan aldıgım bu çocuk tam bi gol ve asist makinesi..kesinlikle tavsiye ediyorum..oynadıgı ilk maçta (milan-Fb hazırlık maçı) 5 gol 2 de asist yaptı,gerisini siz düşünün artık:)
http://www.freewebtown.com/bmikyas/11222.JPG
fena sayılmaz :D
baba ne fena sayılmazı benim oyunda oyuncular 20 assist bile yapamıyo
Samanyolu sana çok basit gelebilir ama Burak Yilmaz'i dene derim
Saol birader çok iyi bi adam hamen kendi takimima alicam
Yazıldımı yazılmadımı bilmiyorum ama
Mathieu Bodmer->Fransız klübü Lille OSC da oynuyor tam Beşiktaş'a göre bir futbolcu.Nasıl Yani? diyeceğinizden şüphem yok.Bodmer sağ ve sol bek oynayabiliyor.Defansın ortasında görev yapabiliyor hatta ben UEFA Kupası maçlarında Sweeper oynatıyordum.Çok Memnun kaldım.Ayrıca ortasahada heryerde oynatabilirsiniz.Defansif yeteneği fevkalade,Atak yetenekleri kısıtlı ancak atağa çıktığınızda kontra ataklarda verdiği klas paslarla santraforunuzu kaleciyle karşı karşıya bırakabiliyor.hava hakimiyeti ise çok iyi Yan toplarda gole yakın bir oyuncu Ayrıca gelişine şutlarıda iyi mesela frikikde baraja çarptı top dönerse topu Bodmer 90'a çakabilir.Frikikde kullanabilir ama ceza sahasına yakın olursa,Çok iyi ortalar yapabiliyor.Unutmadan Sağ ve sol kanattada oynatabilirsiniz.Tek sorun lillein transferde sorun çıkarması takımın en önemli oyuncusu olduğu için.fiyatı hep yüksek tutuyorlar.Benim en düşük 6milyonavroya alabilidim.Birindede 11.250.000avro gibi uçuk bir fiyata aldım.22 yaşında ve klas bir görev adamı sakatlık pek yaşamaz sağlam,hırslı,azimli ve Klebersonu Sergeni Tümeri aratmayan bir oyuncu.
adam sende coşmuş.........
gercekten ii bir oyuncu ilerde müthis olur ayrica su milan macinin sslerini koysana milan hangi kadroyla cikmis merak ettim.
tek oyuncu için konu açmayın lütfn!!
konu açmadım ki:o mesaj yazdım:rolleyes:Quote:
Originally Posted by hurmet
bana mı yazdınız.Eğer bana yazdıysanız.3aydır oynayamıyorum yükleyemediğim için.3ay önceki bilfiğim oyuncu:)Quote:
Originally Posted by crazy_aslan
Akadaşım sağ kanat için Mohammed Kallon adamı biraz oynat sonra bi açılıyo varya maçı tek başına çeviriyor.Sol kanat için Javier Yeste var oda deli bi biraz pahalı ama kesin al.adam hem uzaktan hem yakından penaltıdan kafadan gol atıyo. Youla da süper çok iyi top saklıyor.
eğer demirhanbeyin yamasını kullanıyosan al hasan sası once çalım atsın sonra beklesin bdaa aynı adama çalım atsın
şaş ı kaçırma derim :D
beyler arsenaldeyim iyi bi DL arıyorum
sana bir öneri Arsenalde çok dl vardı satmadıysan Gael Clichy var Flamini var:)
bu oyuncu brazilyalı ve dm oynuyo harika bi oyuncu denemenizi tavsiye ederim. ben galatasarayda oynatıorum. şu anda en iyi oyuncum.
arkadaşım seoul da park jou yang diye bi forvet var harika bişey.3 oyunda denedim onun kadar mükemmelini görmedim.iyi bi antrenman programıyla tevez,kerlonu solluyor.ayrıca alabiliyorsan yanına da fred i al ikisi muhteşem oluyo.her maçta 3 ten aşağı skor olmuyo...Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
benim forvet ikilim:
sol: park you sağ: fred
mutlaka deneyin!!!!
ss sini koysaydında görseydik bi
bu adam Cm0304te de iyiydi bu oyunda da çok iyi...müthiş bi savunma anlayışı var valla...
walla bence en ii dmc javier mascherano.kimseye değişmem.