Grupta durum güzel oldu.Polonya-Çek maçı izlenir. :D
Printable View
Grupta durum güzel oldu.Polonya-Çek maçı izlenir. :D
Polonyanın hocası birini dövecek diye korktum :)
Şu ana kadar oynan maçLar açıkcası çokta keyif vermedi. GeneLde iLk maçLar öyLe oLur. BakaLım ikinci maçLardan sonra heLe heLe son maçLarda futboL zirveye vuracak gibi. Şu anda turnuvayı aLır, götürür diyebiLecek takım yok gibi. İngiLizLer, İspanya ve FransızLar, heLe heLe HoLLanda tam hayaL kırıkLığı. İtaLya sanki biraz daha iyi görüntüde. Süpriz Rusya gibi.
Danimarka-Portekiz 2
Hollanda-Almanya 0 diyorum. :D
Hollanda - Almanya maçı turnuvanın en zevkli maçlarından biri olmaya aday bence. İlk maçını kaybetmiş , aç bir Hollanda deliler gibi saldıracak. Almanya ise kendi oyunundan taviz vermemeye çalışacaktır.
Öte yandan Danimarka - Portekiz maçında ise, kanatlar ile kontradan gol bulmaya çalışacak bir Danimarka ve bu sefer yıldızlarının müthiş iş yapacağına inandığım bir Portekiz izleyeceğiz. Güzel olacak bu akşamki maçlar
Bu günkü maçları kestiremiyorum; ama Portekiz ve Almanya zaferleri bekliyorum.
Bu akşamki maçlar sonucunda Hollanda'nın elenme ihtimali var . Az da bir ihtimal değil . İlk maçta beklemedikleri mağlubiyet kalan iki maçlarının da nispeten daha iyi takımlara karşı olmasıyla birlikte çok zora soktu onları.Portekiz çıkmasın da , Almanya ile birlikte Danimarka veya Hollanda farketmez bana.
Hollanda varını yoğunu ortaya koyacaktır o yüzden beraberlik zor ya yenerler ya yenilirler bu tarz bir futbol oynarlar...Diğer maçta ise Portekiz'in işi zor eleme grubunda hatırlayın çok zorlanmıştı Portekiz,Danimarka'ya...Danimarka atıp yatma taktiğiyle oynuyor önce atmaya bakacaklardır önce onlar atarsa bırakmazlar maçı...
Onu bunu bırakında, bide Almanlar çıkamıyormuş gruptan. :D
Robben: Bazı insanlar Almanya'nın atak ve etkili bir futbol oynadığını söylüyor ama ben buna katılmıyorum. Onlar genelde kontraatak oynuyor.
kaynak : Sporx
Danimarka Portekiz'i yenip çıkacak bence.Hollanda'da elenecek gibi geliyor.
Olaylar sebebiyle Rusya'ya ceza verilmiş.Euro 2016 elemelerine -6 puanla başlayacaklarmış.
Adamlar ne güzel cesurca karar verebiliyorlar. Örnek alınması lazım.
3 puanlada gruptan çıkalamayacağına göre hiç katılmasınlar.
0'dan 0 girin Danimarka maçına...
Portekiz Damirkayı Havada Karada Suda kısacası heryerde yener :D Tek dileğim bu maçta Quaresma'yı sahada görebilmek.
Danimarka bu maçı alır, en kötü ihtimal beraberlik.
Bir kere Hollanda Danimarka'dan gol yedi ancak Portekiz savunmasını Almanya maçında gördük çok sağlam.Danimarka'dan gol yemez.Bugünkü maçlara skor oynadım.
Danimarka : 0 - 3 : Portekiz
Hollanda : 2 - 2 : Almanya
169 oran :)
Ek olarak ceza Rusya'nın bir sonraki olayı olursa ondan sonra uygulanacakmış :)
DANİMARKA: Andersen, Jacobsen, Kjaer, Agger, Poulsen, Rommedahl, Kvist, Eriksen, Zimling, Krohn-Dehli, Bendtner
PORTEKİZ: Rui Patricio, Joao Pereira, Pepe, Bruno Alves, Coentrao, Meireles, Veloso, Moutinho, Nani, Postiga, Cristiano Ronaldo
İlk gol Postiga sonra Ronaldo 3.gol ise Coentrao dan gelicek :D
Veloso'yla Pique benzemiyor mu :D
Pepe ve Postiga'nın golleriyle 2-0 önde Portekiz...
Yürü be Portekiz !
İyi ki skor olarak 3-0 oynadık. ama maç 4-0 , 4-1 , 5-1 biter
Heyt be Bendtner attı :D Acaba döner mi :p
1-2 oldu bendtner
Cevap gecikmedi güzel organizeydi...
Nani süper orta açmıs Postiga yarım adım önde olsa gol.
Postiga bişeymi içip çıktı sürekli düşüyor ya.
Sener Sen'in dususunu yapti, Kibar Feyzo filminin son sahnesi :)
Gayet güzel bir maç oluyor şu ana kadar . Danimarka puanı kaparsa şaşırmam , aksi yönde bakarsak , Portekiz fark atarsa da şaşırmam.İlginç bir maç oluyor.
Yapma Ronaldo ! :(
Postiga'yı çıkarsın bu ne ya sürekli yerde adam.