ne yapıyorsun comandante
Printable View
ne yapıyorsun comandante
ne yapayım ya ders çalıştım biraz sonra da iddaaya baktım şimdi öyle takılıyorum abi...sen ne yapıyorsun??
bu arada be yücel:D
iyi akşamlar millet
Ümit harbiden çok iyi adam ya.. Adamın vuruşu son dakika golleri.. Ahh ahh Hagi niye inat etttin :(
Little Ceasar's yedim üzerinize afiyet. Süper bir şey ya. İzmir'de yok böyle pizzacı.
iyi akşamlar herkese..
afiyet olsun kardeşQuote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
izmirde nerdesin?
İzmir'de Susuzdede'de(İnönü Caddesi) bizim ev. Basınsitesi'nde de oturduk.
Şu an İstanbul'dayım ama.
izmirden sonra istanbul'da yaşanırmı ya :) ben ankaraya geldim izmirden ve hiç memnun değilim :( narlıdere ve balçova'da büyüdüm bende.
Aaa, İzmir'li misin? Walla abi doğru sölüosun, İzmir'im gibisi yok. Mecburiyetten burdayım.
Ben de 7 sene 60. Yılda okudum, Güzelbahçe'de. Balçova ve Narlıdere'den 2 kere geçerdim hergün.
benim okulda bucadaydı.günde iki kere inönü caddesinden geçerdim.bazen okul dönüşü başım ağrırdı denizi izleyerek gideyim diye konaka iner oradan mithatpaşa arabalarıyla giderdim.hey gidi izmir be :) çok memleket gezdim halada geziyorum ama yok izmirim gibisi.60.yıldan birini yenmiştim bi kere scrabble yarışmasında.maltepe askeri lisesinde yapılırdı.bilirsin herhalde çok seneler geçti :)
Hey be. Walla özlemimi hatırlattın bana gene. Gidecem ama İş Banka'sının mülakatı var gidemiyorum. İşe mişe girersek hiç gidemicez.
Ben de okulu Dokuz Eylül'de okudum. Az mı halı saha maçı yapardık Buca'da. Hasanağa'nın çimlerinde az mı otururduk(içerdik :D).
Walla özledim çok.
ilk başlarda hasan ağa bahçesine giderdik bizde kız tavlamaya ama baktık kız yok hep tavlamaya gelen saplar var allah kurtardı diyeyim adımız çıkacaktı :DQuote:
sonra mekan öğrendik fakültenin oraya kaynadık ne günlerdi be.çok ablalarımız oradan derslerimize hayat bilgimize yardımcı olmuştu :D
:) Tabi hasanağa'da kız tavlayan olmuş mudur acaba? Zaten hasanağaya kız gitmez çünkü bi saatten sonra içkiciler, yankesiciler v.b. dolaşıyor. Daha geçen sene adam bıçaklandı orada.
Sonra işte bizim okulun ordaki cafe'lere gitmişiniz :) Hakkaten bi sürü ke**se ile bi sürü güzel kız olurdu ama ben fazla çapkınlık yapamadım. Genelde tek eşliliği seçiyorum ve mazbut sayılırım :D
geç öğrendik ne yapalım :DQuote:
valla bende sonuncusundan beri hiç çapkınlık yapmadım :D
gençlik yılları ne yaparsın.nasip olurda ölmezde emekli olursam zaten direkt izmirdeyim kimse tutamaz beni.sende gelirsin bastonla gezer fm anılarımızı anlatırız :D
:) Ben İzmir'de iş ayarlamaya çalışıorum zaten. Şu bankaların müfettişliklerini falan kazanırsam İzmir'deki gruplarda çalışmak isticem.
Gerçi devlete girersek bi ilk 3 sene yetiştiriolarmış Ankara'da, mecburen oraya gidecez ama bi işe girelim de Ankara'ya da gideriz, Adana'ya da.
ankaranın nesi varmış kardeş memleketim diye demiyorum amma mis gibi yerdir yani
sana tavsiyem memur olacaksan büyük şehre gitmemeye çalış.çok pahalı ve başlarda çok zorlanırsın.kira falan özellikle yakıyor.ben ankarada çok sıkıntı çektim.allah'tan eryaman diye bir yer vardı kiralar falan ucuzduda yırttım biraz.hayatımın en iyi yılı ise (maddi olarak) tehlikeli de olsa şırnaktı.çok para biriktirdim.izmirin kartpostalına baktım zaman geçti.şimdi gene ankara'dayım ama maddi olarak rahatım şırnak sayesinde.
bi örnek daha vereyim.baldızım iş bankasındaydı şeflik sınavını kazandı istanbula çıktı tayini kulelere bizim bacanakla gittiler.orada 1000 ytl'ye ev tuttular maaş farkı şef olunca sadece 350 ytl.sen pay biç büyükşehrin zararına :D
[quote=TüMeR_yAğıZ]sana tavsiyem memur olacaksan büyük şehre gitmemeye çalış.çok pahalı ve başlarda çok zorlanırsın.kira falan özellikle yakıyor.ben ankarada çok sıkıntı çektim.allah'tan eryaman diye bir yer vardı kiralar falan ucuzduda yırttım biraz.hayatımın en iyi yılı ise (maddi olarak) tehlikeli de olsa şırnaktı.çok para biriktirdim.izmirin kartpostalına baktım zaman geçti.şimdi gene ankara'dayım ama maddi olarak rahatım şırnak sayesinde.
bi örnek daha vereyim.baldızım iş bankasındaydı şeflik sınavını kazandı istanbula çıktı tayini kulelere bizim bacanakla gittiler.orada 1000 ytl'ye ev tuttular maaş farkı şef olunca sadece 350 ytl.sen pay biç büyükşehrin zararına :D[
ehehe evet katılıyorum..Küçük şejirlerde daha çok para bitiktrp gel büyük şehre aslanlar gibi yaşa:D
Doğru söylüyosun walla. Ben ablamın yanında kalıyorum, kira ödemiyorum İstanbul'da. Kira ödesem yaşanmaz.
Ama benim istediğim Devlet Memurluklarına lojman veriolar(Gelirler Kontrolörlüğü, Hesap Uzmanlığı, IMKB, SPK) ama oraları da kazanmak SIKAR tabi biraz ;)
kardeş hakkında hayırlısı olsun inşallah.:)Quote:
Saol. Hepimizin.
ehehe evet katılıyorum..Küçük şejirlerde daha çok para bitiktrp gel büyük şehre aslanlar gibi yaşa:D[/QUOTE]
aynen öyle. :) küçük yerin insanlarıda iyidir daha rahat yaşarsın.
kal ablanın yanında yaws:)en güzeli işte takılırsın hemde ablan...Kafana göre yaşa ben tek yaşayamam heralde ya:DQuote:
gel abi bekleriz... :D:DQuote:
ben de bu sene ist kazanırsam ablam zaten orda okuyo ev tutcaz :D:D şuanki tek dileğim de bu zaten..:)
kesinlikle katılıyorum (bende ankaralıyımda :D:D) bendaha hiç kötü yanını görmedim azcık trafik var ama o zaten istanbuldada varQuote:
Originally Posted by cureshot
Ya abi kalıyım da işim yok, sevdiğim İzmir'de. Bi boşlukta gibiyim şu an. Sadece okula gidip geliyorum. Şöle Meeemur olsam, sevdiğimi alsam beraber yaşasam güzel olmaz mı? :)Quote:
Originally Posted by benyaben
İstanbulda Trafik ankaranın 10 katı ama herşeyiyle ankaranın 10 katı tabiki kişisel tecihtir ama önünüze tercih koysalar tek geçerim bu alemde
+1 aynen katılıyorum! hangisinde 7 tepe war uleeeynnnn :D :cool: (pp)Quote:
Originally Posted by ceyhun127
off sıkıldım yaa ewde öylee yanlız başıma ne yapabilirmki zaten
aklıma bişey geliyor ama.. :D
varsa nba oynayalım
nba yok
ya bi konu açalım onun hakkında konuşalım burda
aklıma bişi gelmio
aşıklar gibi atışalım
http://img482.imageshack.us/img482/5999/adsz5si.th.jpg
saat ikiye gelio melihle halimiz:D:D:Dmelih neron fb:D
saat 10dan beri muhabbet...epey koptuk yani:D:D:D
Abi rezilm ya resimde zuhahahpuhaha :D:D:D:D
Ya sorma kardeş..kopmak ki ne kopmak...Uykudan gözkapağımla gözümün içi yer deiştireck..:D Muhabetine de doyum yok ama ha ;;) :D Hadi cümleten ii geceler ben yatıorm artık..Pil bitti Bye.... :D
ben de yatıyorum melih.iyi geceler millet.esnemekten çenem ağrıdı:D
İyi geceler Yücel İyi geceler Melih...Yukarıdaki screenshot süperdi :D:D:D Melih tırnaklarını yeme bakiimm....:D:D:D:D
arkadaşlar bu service pack 2 yi nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
:DYok abi ya ne tırnak yemesi...Yücel öyle bi zamanda çekmişki fotoyu, walla benim haberim yok :) muhtemelen o sırada bi şey düşünüyodum, yemem tırnak fln :D:D:DQuote:
Originally Posted by demirhan1984