Abi yani millet dinledi kalabalıktık diyorum lütfen sir Eray seni bütün mesajları okumaya davet ediyorum :n:
bak bugün kimse yok, dükan bomboş..
Printable View
Abi yani millet dinledi kalabalıktık diyorum lütfen sir Eray seni bütün mesajları okumaya davet ediyorum :n:
bak bugün kimse yok, dükan bomboş..
ünlü menejer sefa kahraman ilbay fio yu şampiyonlar ligi şampiyonu ya***ağını sadece türksportal a açıkladı haberin detayları bu haberi yapan ünlü yazar eray dengiz tarafından açıklanacak :D yeni bi macera başlıyor ölmek var dönmek yok :D
Sefa Kahraman, TSI'a konuştu!
Ünlü menajer Sefa Kahraman 2 ay önce Fiorentina başına geçmişti. Tecrübeli teknik adam hedeflerini tek tek sadece TSI anlattı.
Sefa Kahraman sözlerine "Amacım Fiorentina gibi bir takımı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapmak. Bu savaşı kazanacağıma inanıyorum. Ölmek var dönmek yok!" diye devam etti..
Aziz Allah, ezan okunuyor burda ya..
guşlar arada bi ses verin sizde ya, tek başına gitmiyor bu meret :n:
Gecelerin kuşları 3 kişi ile mi devam ediyor? Nerde o eski günler :eskigunlersmilley:
:n:
sana söz yine baharlar gelecek topic :n:
ya bugün kanser oldum bu bağlantı niye kesilip duruyo anlayamadım gitti ya :D
röportaj güzel olmuş :D:D ya buraya nasıl resim koyucam bi anlatırmısınız şu resimleri koyimm ben:D
antitelekom cu oldun sende bu gece.. :D
başarı varsa koy resim yoksa gece gece işkence çektirme bize..:D
print screen -->> kullandığın resim programı paintte olur oraya paste -->> sonra jpg olarak kaydet -->> imageshack.us tan uploud et ve Thumbnail for forums ( 1 ) dekini buraya copy-paste (:/)
öldüm ya, bi soda iyi gider şimdi :n:
saolasın kardeşim benden sana bi soda :D bağlantı yine gitti geldi gece gece beni günaha sokuyo bu telekom bi işi düzgün yapamıyo adamlar ya
nasıl yapılacağını öğreniyim de bi yarın koyarım şampiyon olim bi ligde bi de cl yi alıyım bu sene o zaman hikaye yi de yazarım resimleri de koyarım
iyi hadi bakalım öyle olsun, telekom burda iyi çalışıyor sagolsunlar :D
neyse ben kaçar bütün guşlara hayırlı sabahlar..
bende kaçar.. herkese iyi geceler..
siz kaçın bende firar ediyim:D iğrenç bi espri oldu ama silmeye üşeniyom şimdi :D
herkese iii zabahlar yarın görüşürüz bye
Herkese Günaydın :D
günaydın millet
Nasılsınız?
işte geçinip gidioz asıl sizi sormalı:D
Bende şahsım adına iyiyim :D :D Öyle FM Oynuyorum her zamanki gibi :p
herkese günaydın ben geldimmm...
günaydın herkese
selam millet nasılsınız bugün
iyi sayılırız siz nasılsınız?
sıkıntılı..:(Quote:
Originally Posted by SefaReis66
yarın öss açıklanıyo,bende kaçma planları yapıyorum:D
iyiyiz çok şükür bende bi kaçma planı yapıyım o zaman yarın için öss 24 ünde açıklanmıycakmıydı niye erken tarihe almışlar 6 gün erkenden fırça yiycez:D
selamun aleykum iki gundur yoktum ozlemişim yaw turksportalı :D
a.selam hoşgeldin bursalı nabersin:D
abi şimdi günaydın dicem olmayacak, neyse size iyi dünler nasılsınız..
iyi be nart ne olsun sen nasılsın bu gün kimse yok yaf kadro yine eksik kalıcak heralde akşam gelseler bari :D
iyiyiz iyiyiz schalke ile 1 dakika önce şampiyon oldum şimdi şampiyonluk turları atıyom:D
iyidir ya, yeni kalktım daha kendime anca geliyorum bu gece hareketli olacak inşaallah.. :D
inşallah hareketli olur dediğin gibi:D
ya sitede bi sorun mu var çok yavaşlıyo ve service .... bişey çıkıyo nedir bu :D