kornerden gol gelir diyorum :D
Printable View
kornerden gol gelir diyorum :D
Helal olsun demekten başka yapacak birşey yok. Özellikle bu sezon grup maçlarında Man Utd gibi bir devi devirerek ya da İnter'e 2-0 yenildikten sonra turu geçmek gibi birçok mucizeyi başaran oyuncularımız az daha yeni bir muciyeyi başaracaklardı fakat olmadı. Yarı finalde kaldık. Finalin adı
Lyon-Atl. Madrid
http://www.yukleresim.com/?di=FGCF
Lazio deplasmanı -Juventusla içerde ve son maç yine geçen sezon bizi şampiyonluktan eden baş belası Palermo ile hem de deplasmanda. Şampiyonluk yolumuz bu :n: Valla bence aşırı zor...
İnter ise bu hafta Lecce deplasmanına gittikten sonra 2 hafta içerde oynayacak.Önce ligden düşen Sassuolu,Sonra da Sampdoria ile mücadele edecekler.
Bence eğer 9 puan alamazsak şampiyonluk yine kaçtı :)
Inter'in rakipleri kolay gibi ama belli olmaz belki bi sürpriz yapabilirler. Ama deplasmanda Lazio tehlikeliymiş. Palermo da zaten baş belası
lazio maçı çok zor geçiyor. ilk devre sonları yaklaştı ve skor 0-0
dk 77, Damir SEsaaaaaaRRRRR!!!!! Gol beaaa! Hadi olm dayanın
88 de 0-2 oldu. Ohhh.... Bitti bu hafta hadi bakalım :D
maçlardan sonra save alalım da elektrik falan giderse :n:
lecce 0-3 inter
palermo kendi sahasında 0-7 yenildi napoliye ve rekor kırdı.Son hafta bize öter boruları
sezon bitivereydi şu oyuncular ölmeden.ön liberom Fisher da sakatlandı :n:
sezon ortasında hücuma katkıda bulunmaları için aldıgım jose ve rabello sürekli sakat.ikisine toplam 13-14 milyon € verdik. sezon sonunda elden çıkarmaya çalışacagım bu ikiliyi. kesinlike hayal kırıklıgı bu ikili. Juventus maç günü geldi tüm maçlar aynı saate alınmış. Sassuola'dan birşeyler beklemiyorum inter deplsamanında.Biz ise lig3. juve ile oynayacaz :D
inter 2. dakikada öne geçti,
44. dakikada inter 2-0 yaptı skoru, biz de 10 kişi kaldık. Mal Bertolini direk kırmızı gördü böylesine bir maçta! Sezon sonu kovacam bunu!
inter 3ledi. o maça bakamay gerek yok zaten :D
dk 50, gol attık valla kornerden :D
dk 56, penaltııııııı!Uan bir kaçırırsanız varya!
57. dakika ,rakip de 10 kişi kaldı ve Henriksson attı penaltıyı!!!! Skor 2-0 !!! Ah ulan yine mi Palermo alacak şampiyonluğu?
77. dakikada Damir Sesar'ı aldım oyundan.Son hafta bize lazım.
dk 87, 3-0 :D
heyecandan bu ss kalmış yaww :D
http://www.yukleresim.com/?di=A5UR
SON HAFTAYA GİRİLİRKEN JUVENTUS'U DEVİRDİK VE HEYECAN ZİRVEDE!!!
http://www.yukleresim.com/?di=SVSN
92 91 ...69 bu nası adalet hocam:D
Valla resmen alabileceğimiz en çok puanı aldık ama İnter nasıl bir takımsa 3 yıldır şampiyon oluyor ama doymadılar hala :n: bir de biz alsak nolacak sanki o kupayı dimi ? :p
son 10 yılda İnter 1 kere 103 puan alarak şampiyon olmuş.Onun dışında hiç 90 puanın üzerine çıkılmamış.Yani sıradışı bir sezon oldu bu sezon
Henrikssons akatlandı :( Yahu bu sezon nedir bu sakatlıklardan çektiğim.Bu akdar arızaya rağmen bu puanı topladıkya,sağlam gitsek neler olurdu bilmem . maça 2 gün kaldı
maça giriyorum.dua edin yawww. 3 sezondur 1. inter , 2. Catanzaro sıralamasına alışmayalım
5. dk gol attık ama ofsayt
İnter gol yediiiii!!!!
inter 1-1 yaptı ama biz de 31. dakikada öne geçtik :) Ali Afkir!