abi şok olmuş gördüm kendimi yaa :n:
Printable View
abi şok olmuş gördüm kendimi yaa :n:
:n::n::n: Şemsi 3 gundur keklıorum senı.Senın bahanen hazırdır yıne konulara dalmıstn dımı:D
valla yine konulara daldım herm sen gitmemişmiydin olum yaa
Uykum kacy kalkıyım barı dedım baktım saat 7:58 bende hemen actım Pc yı guslugu kapattım:D
İmzanda guzelmıs ama olmuycak bıseye bezıo.
Cem Uzanın vaadleri gibi :n:
Yama sonunda çıktı.Oynadım ve çok beğendim.Hatalı gol yemem bile gerçekteki gibi olmuş.:p
Daha ilk maçımda elimden kaçırdım gol oldu.:DSinirlendim Görkem abiyi aldım kaleye:D
üstüne birde c@fe yi açmışsın bu arada sizin grup dün baya bir karışmış
Evet cok karıstı grup.Ben sonuncuydum,ikinci oldum.Eren birinciydi sonuncu oldu.
Senın maclar noldu Şemsi.
abi bende 5 maçımı dün yaptım tek maçım kaldı onuda yapacaktım ama 4-1 yenince adam kaçtı iki adamıda kırmızı kart görmüşdü herhalde bana unutturmak için bu yolu seçti çakal
puanın kac?
kacıncısın grupta?
bak bu bizim grup oradan bakarsın son duruma:D
http://forum.turksportal.net/vb/show...580#post486580
Ben Zaragoza olcaktım o grupta lıder olurdum.İlk tercıhımde Zaragozadı ama amele dolu Hamburgu aldım yıne
olum biraz zor lider olurdun ercan abi öyle mükemmek oynuyorkii zor lider olurdun ama gruptan çıkabilirdin ona bişey demem
Olurdum Şemsıcım merak etme ben Zaragozayla cok oynadım o takımın kanını bılırım.Ercan abi iyi oynuyor bızde boru deılız heralde:D
Son şampiyonlar lıgı fınalıstıyım bende:D
kaç yazar şampiyon oldunmu sen ona göre konuş:D
Sonıcta finale helmekte basarı.Kıskanma benı sen gruptan cıkamadın be:n: Hemde Atleticoyla:D
slm millet bi sohbet tutturmuşsunuz gidonuz...
sen hala burdamsın
slm lego hosgeldın nbr?
Şemsı kıskanıo benıde oyle laf atıo bana muhabbet bu:D
olum daha acemiyiz yavaş yavaş olacak bu işler hoş geldin şakir
Bahane üretme Şemsı.Kabul et işte buyuklugumu:D
seni büyüksün hah hay gülim bari :n:
slm millet sabah sabah tatlı bir atışma yapar gördüm sizi?
Gunaydinlar beyler:) nasilsiniz ?
şakir olum sen slm vermiştin zaten bidaha neden veriyorsun
Şemsi hasta etme beni:D Gel FM kapısalım gor benım buyuklugumu oynamayı ogrende gel sen:D
tamam yaw hemen celallenme ilerki turlarda eşleşince görürsün nasıl oynadığımı:D
Ben Sevilla ile yapcam ve buyuk ıhtımalle elenıcem Sevilla guclu cunku eslesemeybılırız yani
s.a millet.normalda böyle kalkmazdım ama bugün böyle denk geldi:D