Gelicek sezon kulüplerimizin listesine girmesi olağan bir futbolcu çok severiz biz gurbetçi oyuncuları.Ancak umarum Udinese'de iyi futbol sergileyip Türkiye yerine daha büyük kulüplere gider.
Printable View
Gelicek sezon kulüplerimizin listesine girmesi olağan bir futbolcu çok severiz biz gurbetçi oyuncuları.Ancak umarum Udinese'de iyi futbol sergileyip Türkiye yerine daha büyük kulüplere gider.
Milan ikinci başkanı Galliani, kulübün bir çok yıldız golcüyle adının anılmasına rağmen yeni bir forvet alamayabileceklerini söyledi.
http://img247.imageshack.us/img247/7...iani01gkh6.jpg
Galliani şöyle dedi: "Taraftarlarımızı kandırmak istemiyorum. Bir golcü alabiliriz, alamayabiliriz de. Ancak tüm önemli oyuncular takımda kalacak, Gilardino buna dahil."
Ne var ki Galliani, bir golcü gelecekse bunun manşetlere yansıyan büyük yıldızlardan biri olacağını sözlerine ekledi:
"Eğer forvet hattını güçlendirmemiz gerekirse, okuduğunuz isimlerden birini alacağız. Önümüzdeki sezon için forvette artık şampiyonlar liginde de oynayabilecek olan Ronaldo’nun yanı sıra Pippo Inzaghi, Gilardino ve Oliveira da var."
Bu açıklamaya rağmen Milan’ın Eto’o ya da Henry gibi büyük golcülerden birini transfer etmeye çalışacağı iddia ediliyor.
Il Corriere Dello Sport’a göre Juventus, İngiliz kulüp ile Xabi Alonso transferi konusunda anlaştı. Oyuncunun Juventus’a gitmesi ihtimalinin fazla olduğu söyleniyor.
Xabi Alonso, Jean Claude Blanc ve Rafa Benitez’in yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç alınmasının ardından gelecek sezon Juventus forması giyecek.
Juventus ile Liverpool arasında görüşmelerin bir aya yakın süredir sürdüğü ve sonunda tarafların fiyat konusunda bir anlaşma sağladığı belirtiliyor.
Gelen haberler, Liverpool’un yapılan 18milyon €’luk teklifi kabul etmesinin ardından Blanc’ın İngiltere’ye uçtuğu ve son pürüzleri gidermeye çalıştığı yönünde. Alonso’nun transferinin haftasonu resmen açıklanması bekleniyor.
Juve’nin, muhtemelen takıma katacağı Alonso’ya rağmen kadrosunu güçlendirmeye çalıştığı ve dikkatini Chelsea’dan Branislav Ivanovic’e çevirdiği söyleniyor.
Corriere’ye göre, 24 yaşındaki savunma oyuncusunun alınması, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Juventus’un savunma hattını güçlendirecek.
Juventus’un, iki senelik aranın ardından yeniden Avrupa sahnesine dönerek büyük kulüplerle mücadele edecek kaliteli bir kadrosu olduğunu göstermeyi hedeflediği görülüyor.
goal.com
Serie A'nın en iyi bekini almak son derece akıllı bir iş.Napoli iyi transeferler yapıyor.
milli takım dejavantajı kötü olmuş.
R.Oliveira
F.İnzaghi
Gilardino
Ronaldo
Boriello
Bu kadar forvet vaRken yenisine gerek yok hem... Kaka'da vaR...
Mascherano'nun performansı v genç Lucas'ında olması bu transferi kolaylaştırdı Sissoko-Xaßi bir arada iyi oynarlar Juve'de...
Boriello R.Oliveria nın göndeilmesi lazım bence fazlalık yapıyorlar:D
bu aralar Amerikalılar futbolu bozmaya kararlı
AS Roma yeni sezon için kadrosuna iki yeni oyuncu kattı .
Bu transferlerden ilkinin adı Beşiktaş’la da anılan Serie B oyuncularından Barusso.
Rimini forması giyen 23 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Ahmed Barusso, 2 gün süren sağlık kontrolünden geçti ancak Roma doktorları oyuncunun geçen Ekim’de geçirdiği sakatlığın tam olarak düzelmediğini rapor ettiler.
Roma, oyuncunun bonservisi için Rimini’ye 3 milyon avro ödeyecek.
Kulübün ikinci transferi ise adı pek duyulmamış olan Romen defans oyuncusu Andreas Pit: 24 yaşındaki oyuncu geçen yıl İsviçre liginde Bellinzona forması giyiyordu.
Bedavaya gelen Pit ya takıma adapte edilecek ya da kiraya verilecek.
Barusso'yu Roma aldığına göre iyi oyuncuymuş keşke biz alsaydık..
Ama Milan'ın istediği parayıda kimse vermez..
Forvet hattında sorun yok transferede gerek yok bence ama ekstra bir transfer (Henry&Eto'o) kötüde olmaz aslında..
Hayırlı olsun ben ilk kez duydum adını Roma Aldına göre yeteneklidir heralde...
adını duymadım..inşallah iyi olur
İspanya’dan gelen haberlere göre Inter, Barcelonalı orta saha oyuncusu Xavi Hernandez’i transfer etmek için kolları sıvadı
Mavi Siyahlıların çiçeği burnunda hocası Jose Mourinho, İtalya Şampiyonluğu’nda iddialı olan ekibini Avrupa arenasında da zirveye oynatmak için yeni sezon öncesi kadroda yeni bir yapılanmaya gidiyor.
Deco ve Lampard olmayınca
Yıldız orta saha oyuncusunun transferi, Deco ve Frank Lampard’ı transfer edemeyen Mourinho için gündem maddelerinin en üst sırasında yer alıyor. İspanyol spor gazetelerinden Sport, Mourinho’nun Xavi’nin menajeriyle görüştüğünü ve oyuncunun durumunu öğrendiğini iddia etti.
Mourinho’ya olumsuz yanıt verildiği, ancak Portekizli teknik adamın bu oyuncuyu transfer etmek için sonuna kadar uğraşacağı söyleniyor. Xavi’nin bonservis bedelinin yaklaşık olarak 40 milyon Avro olduğu da transfer kulislerinde konuşuluyor.
Eskiden beri gözdesi
Mourinho, Xaviyle daha önce de ilgilenmişti. Portekizli teknik adam, Chelsea’yi çalıştırdığı dönem İspanyol oyuncuyu transfer etmek istemiş. O günlerde Xavi, Chelsea’ye gitmek yerine Barça’da kalmak isteyince bu transfer suya düşmüştü.
Xavi yine istemiyor gibi
Xavi’nin menajeri Ivan Corretja, oyuncusunun şu anda Katalunya’da mutlu olduğunu belirtirken “Xavi dünyaca ünlü bir oyuncu. Barcelona adına sürekli olarak iyi bir performans ortaya koyuyor. Teklif gelse bile bu oyuncuyla görüşmemiz gerektiği anlamına gelmez, çünkü o Barçayla olan sözleşmesini tamamlamak istiyor” dedi.
Xavi Barcelona'ya çok alıştı.Gideceğini düşünmüyorum.
Bencede Xavi Barca kovmadığı sürece hiçbir yere gitmez.
taakım kaptanlarından ya adam ayrılması zor..
hayırlı olsun ilk kez adını duydum inş basarılı olur
Xaviyi alamz bencede
inş basarılı olur
roma yine buldu heralde iki iyi oyuncu daha
adını hç duymamıştık.inşallah faydalı olur
Bari 1-2 sene bize kiralasınlar adam tecrübe kazansın:D
yaaa durun napıyosunuz..adam daha romalı olmadı..bjk yle yeniden adı anılıyo
İbrahim Ba AC Milan'a Geri Döndü
15.06.2007 - 08:09:13 | Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
İtalya’dan gelen son haberlere göre orta saha oyuncusu Ibrahim Ba, eski takımı Milan’la 1 yıllık sözleşme yaptı.
34 yaşındaki Fransız oyuncunun, Ancelotti’nin onayının alınması ile birlikte sağlık kontrolünden geçip imza atması bekleniyor.
Duygularını "Çok mutluyum. Milan’da herkesle çok iyi anlaşıyorum. Son aylarda buraya dönme fırsatını yakalayabilmek için çok çalıştım" sözleriyle dile getiren İbrahim Ba, "Buraya dönmeyi çok istiyorum; ancak teknik direktör de dahil herkesin rızasının alınmasını isterim. Umarım Ancelotti de beni burada görmek ister" şeklinde konuştu.
'Ibou' lakâplı futbolcu, daha önce 1997-2003 yılları arasında Milan’da forma giymiş, iki sezon da kiralık olarak başka takımlardaoynamıştı. 56 maçta 1 gol atan Ba, geçtiğimiz sezon İtalya 3. ligi Serie C’de Varses forması giydi.
Ne işe yarayacaksa bu adam..:0:
Vefalarını göstermek için getirmişlerdir belki takıma. :)
futbolu bırakmak için geri dönmüştür..1-2tane maç oynar