Noldu millet çil yavrusu gibi dağıldık yav...
Printable View
Noldu millet çil yavrusu gibi dağıldık yav...
Olum Aygün canın dayak istiyor herhalde...:D
Edit........
Tamam kardeşler siz haklısınız Millet yazınca bişey olmuyor biz iki birşey söylüyoruz Espritüel felan oluyoruz Tamam bundan sonra yazmayız buraya.
Mehmet..Ben o anlamda demedim bugün neşeli gözüküyosun dedim.
Edit........
Evet beni niye ciddiye aldın ki :)
"Söz veriyorum, tartışmayan, haklı da olsa, kimseyi incitmeyen Cennete girer"
Lütfen arkadaşlar...
Bu dediklerin bana uymuyo :)
Bunları ben demiyorum.Bu bir Hadis-i Şerif Aygün..;;)
Gençlik Noluyo ufacık şeylerden olay çıkarmaya yer arıyorsunuz. Eğlenmenize bakın kimsenin kalbini kırmaya değmez...
Kim tartışıyo ki ?
Sanıyorum Mehmet'i üzdünüz...
Aygün sabahtır ortamı gerdin yaa:D
Ne bileyim ya :D Msn'den konuşuruz biz onunla.
Selam millet bugün ortak sınav var akşama dogruda halı saha var Şans Dileyin :zuhaha
Selamlar arkadaşlar dersler arasında zar zor giriyorum :(
A.s ;;)
selam..Hadi bakalım Ali umarım sınavın başarılı geçer..Halı sahada da bol goller :D
s.a. bügün uyuya kaldığım için yoktum:D dahada uykum var:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi A.s
sağol Aygün ama kimse yok malesef:):(
evet :) :( sen uyuyoken çok doluydu burası
Herkese selamlar arkadaşlar... Aygün nasılsın kardeşim...Ersin yatılırmı olm bu saate kadar akşam oldu...:)
İyiyim Fıratcan mı desem abi mi desem :) SaoL sen nasılsın :)
Ersin avatarın eski gibi?
Aygün cüm sen bilirsin 1989 luyum...Senden 4yaş büyüyüm yani... Ben kendimden 4yaş büyüklere Abi derim... Ama sen hangisi kolay gelirse onu de....
Fıratcan zaten uzun bir isim abi'yi de katarsak bayaa uzun olur :D Neyse bakarız bir ara düşünürüm :)
Fırat Abi dersin olur... Genelde öle derler... Dediğin gibi isim biraz uzun sayılır... SEn nasıl kolayına gelirse öle de önemli değil...
F.A. nasıl :)
Süper oldu Aygün... Yaratıcı bir insan oldunu biliyodum ztn...
Ne yaratıcısı Fıratcan Aygün mü yaratıcı :zuhaha
Bir tek sen anlıyosun F.A. bu forumdaki değerimi :D Diğer hepsi makarayı alıyo beni :)
Abi baksana ismimi kısaltı... F.A oldu adım...Sen nasılsın Emre Abi olay çözüldü sanırım...
Eee sen makaraya alınmaktan başka bişey yapılmazsın ki Aygüncüğüm. :n:
Şaka ya Aygün akıllı çocuktur.
Sağol Fıratcan iyiyim bende ne olsun.Çözülmüş heralde baksana kilit yedi konu ama daha bitmedi...