forvet:pablo vitti, mokoena ön libero:vabian vargas(bu adam süper bisey bi bakınderim bende süper onuyo her mac 8 7 oynuyo ama genellikle 8 oluyo)
Printable View
forvet:pablo vitti, mokoena ön libero:vabian vargas(bu adam süper bisey bi bakınderim bende süper onuyo her mac 8 7 oynuyo ama genellikle 8 oluyo)
Diego Tardelli
Sao Polao Da Oynuyor
Leblebi gibi Gol Atıyor
beyler bu adamı deneyeniniz varmı oyun başında 15 yaşında bryne de oyunuyo adam iki sene içinde felaket bi forvet ve forvet arkası oluyo
özellikleri kotu gozukuyo ama gelir gelmez özellikleri felaket artıyo
zaten bu oyunda norveçlilerde bişey war
loe bing diye bilinen adamda markajı 2-3 falan oyun başında ama sen alıp 18 yaşında ilk 11 oynatırsan markaj falan baya bi özelliği 20 oluyo
Şimdi gözlemcilere göre görev verdim bakalım nasılmış :)
bi de özel bi antreman programı falan uyguluyo musun bu adam için??
walla ben her adama mevkisine göre özel antreman programları uyguluyorum
arkadaşım oyuncu tartışma platformuna ya da hangisine uygunsa sabit konulardan birine yazcan ...
burası oyuncu platformu değilmi işte doğru yere açılmış
hayır tek bi oyuncu için açamıon ...
allah allah ben baya bi tek oyuncu için burda konu açtım ama kimse bişey demedi
ewt hoiland ii bi adama benzio bn baktm 4 maçta 4gol 2 asist yapımş. :eek: sözleşme imzaladm ocakta gelio.:idea:
inşallah işine yarar
eet güsel bir oyuncu gibi aldım bnde saol paylaştığın için.... :D
hem daha mantıklı ve bana demişlerdi ...
Arkadaşlar böyle tek bir oyuncu için yeni konu açmak yerine "Oyuncu Önerme" bölümünü kullanmamız daha mantıklı. Konuyu ilgili yere taşıyorum.Quote:
Originally Posted by sherryy
abicim dedim ama sakalım yok ki sözümüz dinlensin :D:D
walla can haklıymışsın kusura bakma:D
önemli deil kardeş benim de başıma gelmişti başlarda .. :D
Ya bende tommy hoiland çıkmadı arkadaşlar sizde hangi yılda çıktı tommy
Öncelikle Merhaba
Ben Beşiktaş'ı yönetiyorum ve daha birinci senem.Gözlemcilere araştırma yaptırıyorum ve Wolfsburg'daki Abuda'yı önerdi bana.İyi bir transfer olacağını söyledi ve medya geleceğin Ronaldo'su olarak görüyo. Ancak Haberde Mustafa Abimizin söylediğine göre 23 Trilyondan aşağıya satmazlarmış.Benim tahminime göre 30 trilyon falan harcanır.Peki bu adama değer mi??
Profili:
http://img355.imageshack.us/img355/4...uda19ye.th.jpg
Medyanın Tahmini ve Gözlemci Raporu:
http://img352.imageshack.us/img352/2...uda20fg.th.jpg
Haber:
http://img352.imageshack.us/img352/6...uda37yk.th.jpg
Şimdiden Yorumlarını Esirgemeyen Herkese Teşekkürler
abicim taşıyın yaaaa daha yeni tek adam açıldığı için taşındı oyuncu tartışma platformuna aç şunuuu ...
Bence deger arkadasım eger alabiliyorsan kaçırma derim.
bencede deger kardes almanda fayda var
puhahahah:D :D :DQuote:
Originally Posted by can777
TOMMY HOİLAND için gerçek hayatta olmus bir not.
1 yada 2 hafta önce Yasadıgı sehirde bi antreman sonu eve yada baska bi yere giderken karşı yola geçmeye calısmıs ve malum kötü son olmus yani hastanelik bu futbolunu etkilermi etkilemezmi bilemiyorum ayrıca yabancı kaynaklı bir sitenin norvecli kullanıcısının yalancısıyım.
can777 sen hemen sakal bırak bence çünkü aynı hatayı biraz önce bende yaptım :D :D
üzüldüm walla allah rahmet eğlesin:(Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
serkan gedik long shots 20 füze gibi vuruyo çok ucuz
Ya ölmemiski sende ilahi :D sadece futbol hayatı tehlikedeymis.Ayrıca oyunda oldugu gibi gercektede NORVEÇ'in en istikballi oyuncularındanmış.Quote:
Originally Posted by ceZa_1905
ceza_1905 adam ölmemiş (w) için rahat olsun..
Teşekkürler arkadaşlar.. 30 Trilyon'a kabul ettiler Sağolsun Abuda'da sözleşmeyi kabul etti :) İnşallah hayırlı olur.
Ayrıca yanlış yere açmışım konuyu.. Herkesten özür dilerim.. :$