Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç
Orta sahada yedekte iyi oyuncum yok.Acil transfer lazım.Pozisyon bulamıyorum rakip kalede
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç
Orta sahada yedekte iyi oyuncum yok.Acil transfer lazım.Pozisyon bulamıyorum rakip kalede
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç
Neath Şampiyonlar Ligi Ön Elemede 4.Tura yükseliyor.Tarihinde ilk kez 4.tura yükselen Neath takımında coşku üst düzeyde.Müthiş bir başarı.
Neath takımında şok!!
Orta sahadaki genç yıldız Thomas Hughes Lech Poznan deplasmanında sakatlanarak takımını 3-4 hafta yalnız bırakacak.Teknik direktör Ömer Yıldız zaten eksik olan orta sahaya transfer aramaya başladı
Orta sahaya takviye olarak Brooks'u renklerimize bağladık
http://img192.imageshack.us/img192/2761/kurtney.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/7012/brooksy.jpg
Bu seneki diğer transferlerimiz ise ;
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu rakibimiz Sparta Prag
Transferlerini tanımıyorum fakat Poznan maçı süper olmuş.
Prag'ı zor da olsa geçeriz bence :)
Bir takviye daha orta sahaya
Corbett Sports Welsh Premier League 1.Hafta
Prag maçı öncesi zorlu deplasmana yedek ağırlıklı bir kadro sürmeme rağmen kırmızı kart ve ardından gelen 2.gol beni rahatlattı ve ilk hafta zorlu deplasmandan 3 puan alıyoruz
Kaleye iyi bir takviye yapıyoruz.Kalede rekabet kızışacak.2 kalecimde iyi duruma göre birisini seçeceğim
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 1.Maç
Deplasmanda oyun felsefemizi bozmadan atak başladık.Çok da iyi başladık oyun rakip yarı alandaydı ama savunma arkası bir topla geriye düştük.Hemen ardından beraberliği yakaladık ama ceza sahası çizgisinde taç çizgisinde yakın yerde saçma bi penaltıyla 2-1 oldu.Biz gol ararken pasımız kendi oyuncumuza çarpıp kontra oldu ve 3.gol geldi.Şampiyonlar Ligi hayali bitti gibi.
2 fark yemek kötü olmuş. Yeni kalecin güzel.
Corbett Sports Welsh Premier League 2.Hafta
Yedekler bu sefer berabere..
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 2.Maç
Şampiyonlar ligi macerası sona eriyor.İlk yarıda 2 net pozisyonum vardı ama gol gelmedi.2. yarı ise oyuna bir türlü dahil olamadık.Sanırsam Uefa'da gruplara direk gireceğim şimdi.Tam bilmiyorum ama çok iyi bir para gelecek
Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez 4.Ön Elemeye kadar geldim ve kazandığımız para bizi mest etti
Bi miktar parada UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldığım için :)7 milyon lira kazandırdık takıma.Müthiş bi rakam
UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları çekildi.Rakiplerimiz Atletico Madrid,Stutgart ve Young Boys
Young Boys'u içerde yenme planım var.3 puan alırız en azından :D
Corbett Sports Welsh Premier League 3.Hafta
Transfer dönemi sona erdi.Gelenler ve Gidenler
Chelsea'den ayrılan genç Robin Switzman'ı kadromuza kattık.Gelecek vaadeden bir oyuncu.Fakat UEFA maçlarının kadrosunu verdiğim için UEFA'da mücadele edemeyecek
Corbett Sports Welsh Premier League 4.Hafta
Bu maç nasıl 0-0 biter akıl sır erdiremiyorum
Orta sahaya önemli bir transfer yaptık.Bu oyuncu da Uefa maçlarında görev alamayacak
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 1.Maç
Evimizde Young Boys'u yenmek istiyorduk ama 1 puanda henüz ilk katılımda iyidir.Bundan sonra puan almak zor :)3 gün sonra TNS maçı var.Bi kaç yedek oynatıcaz mecburen o maçta :)
Corbett Sports Welsh Premier League 5.Hafta
-YORUMSUZ-
Corbett Sports Welsh Premier League 6.Hafta
Şu TNS'den çok çektin vallahi :)
Dostum tamamen farklı bir boyutta kariyerinde ilerliyorsun, ne bildik klişe transferler, ne gösterişli transfer bütçeleri, ne de tanıdık ligler.. Helal olsun bir kez daha, normalde 7 M TL'nin yüzüne bakmayız ama senin klübün için muazzam bir rakam.. Bunun da apayrı bir keyfi var tabii. UEFA'da neler yapacaksın merakla bekliyorum.