İyi akşam bana Stadın VİP 'sinden bir yer ayırt izlemeye geliyim Roma'ya :)
Printable View
İyi akşam bana Stadın VİP 'sinden bir yer ayırt izlemeye geliyim Roma'ya :)
MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ!!
Maça kabus gibi başladık ve Stegen'in inanılmaz hatası ile 1-0 öne geçtik..Ne olduğunu anlamadan Higuain kendisinin 2.golü ile 2-0 geriye düştük..Artık felaket senaryoları aklımızdan geçerken oyunu dengeledik ve devreye girerken 1 gol bulmayı başardık..2.yarı dökülen De Rossi ve Pjanic'i oyundan çıkartıp Gallardo ve Bertoulicci'yi oyuna aldık ve 2.yarı muhteşem oynadık..Savunmada ki başarımızı hücumu da yansıtınca tarihi bir zafer elde etmeyi başardık..Avantajı da yakaladık..
Mükemmel bir galibiyet olmuş hocam
Tur bekliyoruz hocam taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor :D :D
Çok sevindim hocam ya akıllarını almışsın resmen :)
Çok iyi oynadık ancak golü bulamadık ve kalemize gelen tek şut ile 1-0 geriye düştük..Bir de 10 kişi kaldık ancak buna rağmen oyundan hiç kopmadık ve çok önemli bir 3 puanı almayı başardık.
Maça fırtına gibi başladık ve ilk 20 dakikada gelen 2 gol ile puanı cebimize koyduk..
Çok rahat bir maç oldu ve farklı kazanmasını bildik.
Ligin zayıf rakibi karşısında rahat kazandık.
Liderliği aldık;
Hocam bu senede tüm kupaları göreceğiz gibi :)
Real Madrid maçında cidden oyunda bende varım demişsin ligte zaten süper gidiyosun 5'er 5'er :D
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNALDE Kİ RAKİBİMİZ FENERBAHÇE:icon_smile:
http://a1212.hizliresim.com/14/6/gn0k6.jpg
Yarı finalde kimle yapacağız peki hocam :D
Bence Barcayıda zorlarsın belkide yenersin :)
Amannn Fenerbahçe mii :)) Hocammm ısrarlaa canlı istiyorummm :) ve feneriimin kadrosunu buraya eklerimisin ? :D
Bu arada heyecandan Real maçı rövanşını eklemeyi unutmuşum..:)
Maça golle başladık adeta..Daha sonra Real bastırdı ancak sonuç alamadı..Son dakikalarda cezayı kesitk ve turu geçtik.
içeride dışarıda helal valla :)
Sen > Capello + Spalletti. Vallaha bravo.