İyi mi kötü mü bilmem ama bende Gabriel Tamas dm de çok iyi oynuyor
Printable View
İyi mi kötü mü bilmem ama bende Gabriel Tamas dm de çok iyi oynuyor
alıp denemek lazım da keske bi ss koysaydın ii olurdu
ltf oyuncular için tek tek konu açmayın
arkadaşlar 4-4-2 wings taktiği ile oynuorum galatasaraya cihan haspolatlinin yerine yabancı dr lazım 12 milyon ytl bütçem var bana kimleri önere bilirsiniz
borre yi al
borreyi arsenal aldı bana gelmedi :)
dani alves d/wb/m/amr oynuyo 12mnye alırsın ama
bence orda ugur uçarı kullan paranıda başka mevkiler için harcarsın.arenal dan lauren de olabilir.arsenalin bi sağ bekide var ismi aklımda değil ama çook ii
uğur iyi istersen leyrielton u al
Tinga(dm) Ve tobias hysen (aml) çok iyi oyuncular bende ikiside coştu denemenizi tavsiye ederim.
kompanyi al..sağ bek antremanı ver kısa süre sonra sağ bekte becerikli oluyo zaten..ondan sonrada tadından yenmiyo valla
ben oyuncu önermicem de baş antrenör önericem...
Fatih Terim i hangi takıma menager olsam baş anterenör olarak anlaşabiliyorum, size tavsiyem Terim den başka başantrenör almayın, her takıma geliyo Fener e bile geldi
1-skjelberd 18 yasında mükemmel oynuyo 1.5 milyon civarinda
2-rivaldo 20 yasında biraz pahalı ama mükemmel boca da oynuyo
3-izzet akgül ucuz
4-tevfik köse
5-mathew asamoah dortnundda
Brezilya 21 yaşaltında Rafinha var onu al....Shalke de oynuyodu galba, değeri 5 md falan ama 12 md ye zor alırsın ben 15 e anca almıştım...merak etme kendini çok geliştiriyo bi sağ bek oyuncusuna göre çok iyi özelliklere sahp(uzun şut 17, orta 17 ...) sonra bütün avrupanın önde gelen takımları transfer etmek istiyo..Eğer onu alabilirsen 5 yıllık sözleşme imzalamanı öneririm başka türlü takımda tutamıyosun sonradan çok para istiyo
Zaccardo yu al.....
(inşallah böyle yazılıyordu)dario srna'yı al shaktar'da oynuyordu sanırım ben fenere aldım süper
srna doğru yazdın :D o adam aşıyor bazen kendini :D
soyadını yanlış yazmışım darijo srna olacak
song u saha çek...
ortaya lamine diatta yı al..
sonra istersen kompany muhteşem..
gene aynı şekilde udeze var......
gercek miydi regen mıydı tam hatırlayamadım ama bi carlos magno var onu tavsiye ederim
gerçek merak etmeQuote:
Originally Posted by Kaan uslu 36
Hamad Al-Issa ..Arabistan'lı.Tavsiye ederim.Ucuza alırsın. 1 M euro yeter.
http://img135.imageshack.us/img135/1...ed18kk1.th.jpg
ben uğuru oynatıyom .ok da iyi
muslu ve borre süper oraya
arkadaşlar ss de koyarım yakın bir zamanda ama size badou kere'yi öneriyorum.Adamı 26 000 pounda aldım.Evet 25 yaşındaki özellikleri iyi bir dm'yi 26 000 pounda getirdim.İyi de oynuyor.Transfer bütçesi düşük takımlarda yıldız oluyor.Benim gibi deportivo'yu yönetiyorsanız işinizi gören bir futbolcu oluyor.Ama yaşı özellikleri ve fiyatı karşılaştırıldığında gerçekten inanılmaz karlı bir iş oluyor.
arkadaşlar çok sağolun darijo srna yı aldım çok memnunum ilginiz için teşekkürler.
tavsiyene uyduğun çin sağ ol pişman olmayacağından eminim
bide hani fırsatın olursa jancarlos a bak derim 22 yaşında :D atl. paranense de oynuyor ama biraz kazık... srna iyi adamdır :D
song sağdada oynar iyi bir dr olur iyi bir de dc aldınmı işin tmm
tamam bide ona bakayım :)
valla beyler size 3 tane mükemmel isim hepinizde biliyosunuz.
bunları tek gecerim
fred
rafinha
kallström
İstersen Uğur Uçarı kullan daha paf takımda halim kurtuluş war oda iyi oyuncu
ama illa transfer diyosan hamit altıntop
arda turanı 10 maç oynat iyi bir antreman programı ile çalıştır ßakalım ne biçim bir sağ bekın olucak göruceksın :)
Bu adamda hala ısrar ediyorum.Quote:
Originally Posted by Andriy
Musluyu al hem Türk hem ucuz hemde genç
GEREMi DE FENA SAYILMAZ :)
nasıl alıyorsun fatih terimi profılınde felan hiç sözlesme öner gibi bir menu yokQuote:
Originally Posted by berk@y
wala o mevkinin en ii adamı bence carlos magno ama her oyunda pot ability ii cıkmıyor ama 170in ustunde cıktıgı her oyuna almanı oneririm
sanırım 17 diyecektin 170 ne oluyor yahu :DQuote:
Originally Posted by master_ozzy
17 ile neyi kastettin dostum yas falan mı ben 170 dekren pot. abilityden bahsediodum :DQuote:
Originally Posted by batuhan1907