Pozisyon ve oyun anlamında çok baskın olduğumuz bir mücadeleyi 1-0'dan çevirerek son dakikada kazanmayı başarıyoruz, Wellington ve Alex geceyi kapatan isimler oldu, Kral Alex ve yeni veliahtı Wellington Nem : )
Pozisyon ve oyun anlamında çok baskın olduğumuz bir mücadeleyi 1-0'dan çevirerek son dakikada kazanmayı başarıyoruz, Wellington ve Alex geceyi kapatan isimler oldu, Kral Alex ve yeni veliahtı Wellington Nem : )
son saniye golüyle kazanmak süper olmuş wellington nem de ise boş geçmek yok yine yapmış yapacağını
Farfan atom karınca gibi durdurmak zor oldu, Evet anlatım böyle daha güzel oldu, canlılık kazandı.
Son saniyede kazanmak kadar, Son saniyede her şeye noktayı koyan adamın ayağından kazanmak daha güzel. Kral affetmez.
Şampiyonlar Ligi maçından sonra çıktığımız Erciyes deplasmanında fazla sıkmadan Nem ve Traore'nin golleriyle galibiyete ulaşıyoruz.
Antep maçına yedek kadro ile çıktık, Sadece Traore yedek oyuncularla beraber 11'de çıkan isim oldu, maçta farkı yaratan oyuncuyda oydu. Attığı 3 golle resital yaşattı. Ligde oynadığı 9 maçta attığı 10 gol ile harika bir sezon geçiriyor.
Ligde fark yavaş yavaş açılacaktır.Bize Şampiyonlar Ligi kupasını getir hocaa!! :)
Rize deplasmanından da 3 puanla ayrılmayı başarıyoruz, Üstün pozisyon şanslarımıza rağmen skoru tehlikede tutmamız biraz sıkıntı yaratsa da kazanıp yolumzua kayıpsız devam etmek önemliydi, Önümüzde Almanya seferi var, Schalke'ye konuk olacaz.
Schalke maçı 10 numara olmuş , nem'in içinede ronaldo kaçmış sanki :D
Bugün okudum yine geriden geliyorum ben :D böyle güzel bir kariyer Fener ile yapılanlar arasından hiç yok.Cidden harika ve Fener'i bukadar iyi kullanman , transferlerin olsun Barcelona'ya dayanışın olsun cidden tebrik ediyorum seni :D
İbrahim şunu söyelyim FB ve GS ile bireysel olarak yapılıp tutulan bir kariyer hatırlamıyorum , ilk başta açınca biraz şüphem vardı , ama resmen bir eser oluşturyorsun , bunun dışın da ilk defa Nem'i aldım onunla ilgili biraz bilgi verirsen sevinirim sol kanatta oynatmak istiyorum 1 maça çıktı henüz ilk maçın da 3 asist 1 gol ile oynadı , şuan ben kanant olarak çalıştırıyorum ve sol da oynatıyorum merak ettiğim acam içe kat eden olarak çalıştırsam daha mı verimli olur ? sol kanat dışında hiç bir yere koyamam ona göre bişeyler önerirsen sevinirim . çünkü sağ kanatta Allione ( Next Messi ) ofansif orta saha da Loidero 'yu kıpırdatmak istemiyorum
Zamanla olacaktır hevesini kırma.
Teşekkürler, Diğer kariyerlere de arkadaşlar büyük emek veriyor ve eğleniyor. Önemli olan eğlenmek ve bunu bizlerle paylaşmak.
Nem'in Ana Pozisyonu: AMR
3 pozisyonda oynayabilme kabileyine (AMC,AML,FC)
3 pozisyonda gelişim kabiliyetine (MR,MC,ML) sahip
Kısaca 2. ve 3. bölgede her alanda oynayabilme özelliği olan harika bir oyuncu ancak en önemli özelliği topu kanattan alıp içeriye katetme özelliğine sahip olması. Zaten oyun içi tercihlerinde de bu özellik mevcut. Bu yüzden Kanat Oyuncusu veya İçe Kat Eden Oyuncu rolündeki değerlerin gelişiminden ziyade Tercih kartı bu görevi görüyor. AMR oynadığı zaman elinizde Robben varmış gibi hissediyorsunuz çünkü ters ayakla harika çalımların yanı sıra kaleyi cepheye aldığı zaman sert ve falsolu harika şutlar çıkarıyor ve jeneriklik goller atıyor. Ancak Allione da kabiliyetli bir oyuncu bu yüzden Nem'i başka alanda kullanmak istiyosun, AML'de hiç denemedim ama en az AMR'de oynadığı kadar etkili olacaktır, AMC'de Oyun Kurucu rolüyle oynadığı zaman da çok etkili, zaten bu role sahip özellikleri karşılıyor. FC olarak ise Fırsatçı ve Yardımcı Hücum rollerine uygun oynayabilir ancak yanında 2. bir forvet olması şart, daha etkin kullanabilmek adına.
abi ligi esir aldın bence futbolunla
Schalke deplasmanına 4-2-3-1 varyasyonumuzundaki 2 DMC'yi öne çıkararak 4-4-1-1 düzleminde çıkıyoruz, Amacımız biraz daha mücadeledi bir orta alan kullanıp Schalke'yi ilk yarıda yıpratmak ve ikinci yarıda 11'e almadığımız Wellington Nem, Stoch ve Podolski gibi isimleri sahaya sürüp yorulan Schalke savunma hattına darbeyi indirmek. Tabi oraya gelene kadar yemememiz ve oyunda olmamız gerekecek : )
Dk.42 Gelişen atağımızda Traore'yi topla buluşturuyoruz, Traore dönüp vuruyor ancak kaleci topu çelmeyi başarıyor. 0-0
İlk yarı sona eriyor Dengede geçen bir maç oluyor maçın en ciddi pozisyonu bize ait, Şimdilik oyun istediğimiz gibi 0-0
Dk.49 Schalke geliyor, Farfan ceza alanına gönderdi oluşan karambol en son Wijnaldum vuruyor Volkan başarılı 0-0
Dk.52 Farfan yine kanattan aldı götürüyor, Ceza alnına baktı, ortalad, Huntelaar zıpladı kafayı vurdu ama direk gole izin vermiyor 0-0
Dk.60 Oyuncu değişikliği yapıyoruz, Topuz-Caner-Alex çıkıyor, Nem-Stoch-Podolski oyunda, MR ve ML'yi AMR ve AML'ye çekiyoruz. Schalke baskısını arttırdı şimdi oyunu dengeleme ve bastırma zamanı 0-0
Dk.84 Organize bir şekilde geliyoruz, Podolski aldı ilerliyor, kanattan gelen Hasan'a bıraktı, O da bekletmeden ortalıyor Traore kafayı vuruyor ama direk gole izin vermiyor devam eden pozisyon Podolski vuruyor bu defa kaleci başarılı 0-0
Dk.89 Schalke savunmasında büyük bir hata Wellington kaptı gidiyor, Wellington kaleciyle karşı karşıya, topun dibine harika giriyor ve goooool 0-1
İstanbul'da son dakikada yıktığımız Schalke'yi Gersenkirchen'de yine son dakikada yıkıyoruz ve liderliğimizi pekiştiriyoruz. Gruptan çıkmak adına bize 1 puan bile yetiyor. Gelecek grup maçı Porto ile sahamızda bu avantajı kullanıp gruptan yükselmek istiyoruz.
nem , nem , nem yine nem kaç maç kurtardı bu çocuk artık sayısını unuttum :D
Galibiyet harika olmuş be harikasın abi :D Bu arada Volkan Wijnaldumun şutunu nasıl çıkarmış :O Bi daha olamayacak bişey o :D
Her golü jeneriklik bu Nem'in:D
Traore'nin kart cezalası olduğu maçta ileri uçta Podolski'ye görev verdik o da en iyi şekilde görevini yerine getirdi ve takımı galibiyete ulaştırdı. Stoch maçta sakatlandı ve 3 ay takımdan uzak kalacak, büyük ihtimalle sezon sonunda göndermeyi düşündüğümüz oyuncuların başında geliyor.
10 istiyoruz :)
Cezasını tamamladıktan sonra takıma geri dönen Traore yine golünü attı ve bir derbiyi daha galibiyetle kapattık. Aslında dengede geçen bir karşılaşma olmasına rağmen Galatasaray ciddi pozisyonlar buldu, bunları değerlendiremeyince maçı kazanıp 13. haftada puan farkını 9'a yükselttik. Hafta içinde Porto ile karşılaşıyoruz hedefimiz maçtan puan çıkarıp bir üst tura yükselmek.
gs bile sana zayıf geliyo artık :D
gs 7 yabanciyla cikmis, mac hukmen 3-0 zaten :D
Benim de dikkatimi şimdi çekti baktım Chedjou'nun Türk pasaportu var görünüyor editöre baktım yaz transferi yamasında böyle bir ekleme kayıtlı değil, Ulusal kurallara da karışılmamış 10 yıl olarak görülüyor şöyle bir şey olmuş olabilir, Editörden oyuncuyu Galatasaray'a geçirirken transfer olarak gösterilmemiş ve 9 sezon Fransa'da üst üste oynadığı süreç 1 sezonluk Galatasaray sürecine eklenmiş böylece 10 sezon üst üste oynadığından vatandaşlığı kazanmış olabilir. Bu çeşit editör düzenlemelerinde ne yazık ki böyle ufak detaylara dikkat edilmiyor, edilmeyince de böyle gariplikler ortaya çıkıyor : )
Şampiyonlar Liginde Porto karşısında beraberlik bize yetiyordu, istediğimizi aldık ve gruptan çıkmayı garantiledik. Geçen sezon olduğu gibi yine Chelsea ile beraber gruptan çıkıyoruz, son maçta yedek kadroyu Chelsea karşısına sürecem (Zaman sıkıntısı sebebiyle bu gece canlı anlatım yok)
Ligin ilk yarısının sonuna geliyoruz, son 4 maçta Manisa maçı dışında gayet iyi futbol ve skorlar aldık ve ligin ilk yarısını 11 puan farkla lider bitiriyoruz, son 4 maçta fark yaratan oyuncu Lukas Podolski oldu, gerçekten çok sağlam bir performans ortaya koyarak sezonun ilk yarısını kapattı.