Burak beni aşağa alacaz unutma :D
Burak beni aşağa alacaz unutma :D
alacaz alacaz.. bu arada şimdi mega storedan geliyorum..
maşallah tıklım tıklım herkes yeni eşyaları, formaları alıyor.. herkeste bi koşturmaca vardı :D biletleri sordum çok az kalmış neredeyse bitmek üzereydi.. bende gs forması ile hedef 17, şapka ve mouse pad aldım :D
bu arada beyler.. olimpiyat stadı çok soğuk bi bölge hele akşam ne olursa olsun buz gibi olur. sadece kısa kol forma ile gelmeyin üstünüze birşeyler alın donarız valla.
yok yazın bişey olmaz.Ben 02/03 de Olympiakos açılış maçına gittim rüzgarlıksız (İçeriye rüzgar girmesin diye yapılan dalga var ya o işte :D ) olmasına rağmen iyidi hava.
hmm.. olsun ben genede alimde ince bişi :DQuote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
burak-1 adana 1 kola
ibrahim-1 adana 1 kola
taşkın-siparişi alalım=) ama bak 5.30 da statta ol yoksa çöpe gider dürüm soğur yani..ayy canım çekti ya...
lan ben de mi erken gidip süslemeye yardım etsem?yoksa sıkılırmıyım ya...
seni sokmazlar büyük bi ihtimalle çünkü sadece görevliler giriyo stada önce (galiba)Quote:
Originally Posted by comandante
HAZIRMIYIZ ARKADAŞLAR?
http://img81.imageshack.us/img81/4648/olimt2cy11um0.gif
SADECE NUMARALI ORTA SATILIYOR.. STAD FULL ÇEKECEK.. O GECE UNUTMAYACAĞIMIZ BİR GECE OLACAK. 10.DEFA ŞL'YE KATILIYORUZ.. TÜRKİYE, GALATASARAY DİYE İNLEYECEK..
TURKSPORTAL OLARAK HAZIR MIYIZ? DUYAMIYORUM? HAZIR MIYIZ :D:D:D
hazırıııııııııııııııııız
Are youuuu readdyyyyyyyyyyyyyy
yeeeeeaaaaaaaaahhhhh hazırıııızzzzzz
hadi beylerrrr
SAAARRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
1905. mesajım gidiyo aamaaa,,,
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
şampiyoooooooooooooooooon
cimbommmmmmmmmmmmmm
En BÜyÜkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cimbommmmmmmmmmmmmmm oley oley oley şampiyon cimbombom
Hazırız, hazırız belli :D:D
Bu arada Sohbet Alanında, Cafe ve Gece Kuşlarından sonra en çok ilgi gören 3.konu hayırlı olsun :D
ooooooooooooooooooooooooooo Arda Turan oleyyyyyyyyyyyyyyy Arda Turay oley Arda Turan oley Arda Turan oleyyyyyyyyyyyyyyyyy oooo :D:s_galatasaray:
fotosunu çekseydin ben çektim kendi 1905 inci mesajımın fotosunu:DQuote:
Originally Posted by ermoon
çekmezmiyim hiçç :D:DQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
son 3 gün !
tribünler birbiriyle ilteişim halinde olursa çok iyi ses çıkar inş karışmaz tezhuratlar
Numaralı zaten genelde susar, Açık'da bi susuyo, bi bağrıyor.. Kapalı herkesi ayağa kaldıracaktır :DQuote:
Originally Posted by emre1905
ee bizim pankart işi ne oldu yalanmı oldu
kimseden ses çıkmadı ki.. zamanında çok bağardım ama.. 110 milyona mis gibi yaptıracaktık. 10 kişyiz kişi başına 10-11 milyon düşecekti.. neyse artık geçti bu satten sonra.. belki ufak bişi karton alırım büyük ona yaparım diye düşünüyorum ama zor
Ben gelemiyorum maça.Benim için de tezahürat yaparsınız artık.:rolleyes:
ermoon sen kartona martona yap bişi sonra onu hani gösteri yapılıcakya birine verirsin oda üstte ua karşının yanına asar ve o gösteride foto çekilicek yani kesin bizim pankartda gözükür ;)
zaten ua ile konuştuk bunu pankart yaptırsaydık yanlarına asacaktık ama nerde..Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
yav bari git kırtasiyeciden bi karton al :D ona yaz turksportal net diye kaldırırız maçda :n:
Kayseri maçında verdikleri Burası Samiyen yazılı yazıyı getirecem ;;)
bordo nun maçını izleyen var mı?
hiç istek kalmadı bende salı günkü maç için
beyler hazırız 12 eylül günü istanbulu sallayacağız :D
yücel bende istiyorum :D 1 urfa dürüm 1 cola zaten buraklarla beraber gelicez :DQuote:
bordo hangi ülkenin takımıydı
fransız takımı
bordo 3-2 nice yi yendi
Jean-Claude Darcheville 43' (bordo)
Silva Wendell 45'
Jean-Claude Darcheville 64' (bordo)
Cedric Varrault 29'
Ederson 78' (bordo penaltı)
Jean-Claude Darcheville en iyi oyuncuları galiba
liverpool yenilmiiiiş
evertona 3-0 yenilmiş liverpool
evet liverpool un yenildiğini haberlerde okudum.
başta bendede kalmadı ama o maçı kazanmak için bizlerin desteğine ihtiyaçları var. Onun için 70.000 TEK YÜREK olmalıyız...Quote:
Originally Posted by emre1905
İstek fln kalmadı nasıl söz arkadaşlar? Bu takımı biz kurduk, Ali Sami Yen Galatasaray taraftarı kurdu.. Biz bu takıma destek vermezsek, sahip çıkmazsak, onları yalnız bırakırsak bu işleri kim üstlenecek.. Yenilsekte, yensekte, tonlarca eleştireye mahkum kalsakta ölene kadar Galatasaray.. O gece öylesine bir hava olacakki kimse inanamayacak.. Cehennemi ayaklarında hissedecekler..
arkadaşlar 70.000 yürek niye onu anlamadım?
bizim yüreklere ihtiyacınız yokmu? :D
tek yürek,tek bileğiz merak etmeyin.
stadda onlara Cehennem havası verecek yürek 70.000 tabii ki :D ama siz TV başında ki milyonların da yürewkleri bizimle olacak mutlaka :) kusura bakma sizi unutmuşum :DQuote:
Originally Posted by şampiyon
neyse bi daha unutma bizi o zaman :D:D:D
avrupada GS'ye herzaman güvenir ve can-ı gönülden desteklerim.ve başaracaklarından eminim.
4 adana 4 kola 1 urfa 1 ayran...sipariş veremyen?beyler daha güzel bi fikrim var ya.bu dürüm yaptırcaım yer pek iyi yapamıyo...lahmacuna ne dersiniz?şark sofrası var kral lahmacun yapar.3er tane yeriz...
benim için farketmez yücel...Quote:
benim içinde farketmez ama bana 3 tane fazla gelir 2 tane al bana acısız olsun :D