ya bırak şimdi melih...parmakların ağzından çıkamdı gece.tek elle yazıyordun:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by Neron_FB
Printable View
ya bırak şimdi melih...parmakların ağzından çıkamdı gece.tek elle yazıyordun:D:D:D:D:DQuote:
eeeeeehhh iftira topikine yaz bari kuru iftira atıo bana :D:D:D:D sen kahvaltı yap bakim bi kere :D:DQuote:
Originally Posted by comandante
bende tek elle yazarım çünkü diğeriyle tesbih çekiyorum
ettim geldim valla...kavga ettik kadeşimle sucuk için:D:D:DQuote:
haha resim süpermiş bu arada o saate kadar konuşacak ne buldunuz yaaa:D:D
sucuk dedinde aç olduğumu fark ettim kulüptede bitek su bide bir parça çukulata var onuda 10 kişi paylaşamayız oyüzden açım.Eğer yiyecek yollamak isteyen Alemdağ Stadında Onur yada Mücahit diyin biz gelirizQuote:
Sucuk güzeldir yaa..Sucuk savaş nedeni valla..Keşke goradaki gibi SUCUK AĞACI olsa :D:D:D:D
abi msnden yollyim senderson...gece melihe ıce tea yolladım:D:D:D
dimi ya şerefe yaptık yücel :D:D
sanderson yarın da ben msnden yollarm :D:D
selam beyler
Nasılsınız
iyidir allaha şükür seni sormalı buarada sucuğu burdan yollayın msni ele geçirdiler
beyler selamlar...galatasaray maçından geldim şimdi çok yorgunum...biri bana papilanın nasıl olduğunu söylesin.statta berbat gibi göründü ama tam anlayamadık...
onu bilmiyomda bizim maçtaki hakem çok korkaktı.Bizim forvet kendini yere bıraktı ceza sahasında hiçibşi yoktu adamın üstüne yürüdüler adam penaltıyı verdi
ii aksamlar beyler...nasılsınız
herkese iyi geceler.bol kabuslu rüyalar :D
fm'li dicektim :D ksuruma bakmayın.
Selamlar..Bu akşam ATV de "James Bond-Dünya Yetmez" filmi var TV de ilk kez...Filmde İstanbul'dan sahneler de var haberiniz olsun ;;)
Quote:
Bana göre skoru etkileyecek bir hatası yoktu tek aklıma gelen Song'a yapılan foulü vermiyip Song'un yerdeyken Bilerek mi bilmeyerek mi yaptıığı çelmeye sarı kart vermesi idi..
sağol maymuncuk...bu arada galatasarayın maddi durumu ile ilgili çok yaratıcı esprilere maruz kalıyorum:D:D:Diki tanesi...
fenerli bi arkadaşa yaklaşıyoruz oğlum geçeceğiz sizi dedim.verdiği cevap beni cidden kopardı:
--yaklaşmayın ağzınız kokuyo açlıktan:D:D:D
biride dün maçta oldu.sahaya para attı arkadan biri.bi kadın döndü ayıp değil mi niye atıyorsun dedi...adam ablacım şimdi bizimkiler yoplar onları merak etme dedi:D:D:D
ülen şu takımın düştüğü hale bak bea...
ben bunu sinemada izlemiştim. filmin sonları istanbulda geçiyo o kadar(kız kulesi gözüküyo sadece)Quote:
:D:D koptum yaa...Dert etmeyin bu da geçer ;)Quote:
Ben de dün Panik Odası adlı filmi izledim(o da TV de ilkdi). Gerilim filmiydi ama ben hiç gerilmedim. Nedense "bunlara bir şey olmayacak zaten" psikolojisi ile izledim hep ve olmadı bir şey zaten :DQuote:
:D:D Öyle izleme ama.. Onlara bişeyler olucak psikolojisiyle izle de, bir şey olmazsa eğer sürpriz olsun:D:DQuote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
@sunshine: evet az gösteriyor ama öz gösteriyor :) ben kız kulesi hayranı olarak tabi ;)
buün veya yarın pardon da var tv de ilk kez film müziği ceza ve fuata ait:)
ewt pardon yarın muhakkak izlenmesi gereken bir film :)
bide aksama jet li'nin kır zincirlerini die bi filmi var ben ona bakıcam daha önce hiç izlememiştim
şuraya bak paso filmden konuşuluo
bence akşam çok önemli bir maç var
F.B. yenilirse şampiyonluk yarışı kızışacak yenerse de garantilemee yaklaşır gibi çünkü G.S. bu gidişle puanlar kaybedecek gibi;)
Galatasaray puan falan kaybetmez kabus bunlar
selam millet nasılsınız??
selam izuner iyiyim sen nasılsın??
fenerrr yenildi Galatasaray 12 haftadan sonra birinciyiz ve şampiyonuz bi nevi yupppiiii:D:D
emir abi umarım kalıcı oluruz amaa geçici gibi duruyoruz:D
agzından yel alsın o ne biçim sözzzzzz
bence gs hata yapar ve fb sampiyon olur insallah gs sampiyon olur ama ...
amin amin işallah GS şampiiyon olur ..Ya ama önümğzde Beşiktaş ve FB derbisi var..:(
merhabalar..
selamlar enjoy.merhaba millet.
Selam bugün gene bi mülakata gittim. 2 saat sınav oldu gene :)
hayat sınav ya.doğuyorsun sınav,okula gidiyorsun sınav,mezun oluyorsun sınav,işe giriyorsun sınav,tayine gideceksin sınav,işe başlıyon görev alıyon eğitime gidiyon gene sınav,emekli oluyon sınav,hatta bunlar yetmiyor ölüyorsun mezara geliyor melekler ne oluyor tahmin et:) tabiki sınav :D cennet cehennem bilmiyom valla orada da sınav vardır muhakkak :DQuote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
ondan ben alıştım artık sende alış kardeş :D
herkese merhaba...
Evet abi. DAha 11 yaşında Anadolu liselerine hazırlıkla başladı. Hala sürüyor ya...
ÖSS+LES+Bu iş sınavları++KPSS:.......
Selam millet inşallah iyidir herşey...