Giresun kaybeder.:D
Ne oldu Şemsi bu kadar kötü yahu?
Printable View
Giresun kaybeder.:D
Ne oldu Şemsi bu kadar kötü yahu?
Beşiktaş yenildi,rakip Galatasaray kazandı,Genco'nun başı dertte,Tsi Süper Lig maçında şansız bir şekilde kaybettim..
Aslında normalde insanların daha güçlü nedenleri var üzülmek için ama bilmiyorum.Şu an mutlu değilim..
Olur be Şemsi boşver takma kafana. ;;) Bak okul açılıyor ne güzel onu düşün keyfin yerine gelsin. :zuhaha
Boşver Şemsi, yatınca unutursun hepsini, fani şeyler bunlar...;;)
Onu unutmuşum abi.O aklıma geldi iyice bir moralim çöktü.Almanca dönem ödevine hiç bakmadım bu tatilde.İşin yoksa 2 saat hocanın nutuğunu dinle..
Neyse Allah daha kötü durumlar göstermesin.En kötü günüm böyle olsun.:)
:S Bizde kaş yapalım derken gözlerini oymuşuz adamın. :zuhaha
Amin Şemsivim amin bugünümüze şükür Allah daha kötülerinden esirgesin hepimizi. ;;)
Bana kısmet deği dizinde yatmak aman aman dizinde yatmak...
Şemsi burdan sana Dertler Derya Olmuş parçasını gönderiyorum.:p
Takma Şemsi, herşey yoluna girer, Genco zaten Türkish Superman, ona birşey olmaz merak etme.:n:
Sorması ayıp Genco kim? :u:
İyi Geceler Beyler...
Sanada Aykut iyi geceler.
Dedik ya Turkish Superman diye Emre. Polat'ın bir başka versiyonu.:n:
Ya ben bu 1502005'i 1502069 yapalım diyorum Emre.
Niye 69 birader başka rakam mı kalmadı. :zuhaha
Genco Kanal D'de yayınlanan bir dizi abi.Dizinin baş rolünde oynayan oyuncunun dizideki adıda Genco.
Dedim ya saçma sapan şeyler bakarsak..
Neyse yav okul başlıyor.Sevdiğim arkadaşlarımı tekrardan göreceğim.Ayrıca turnuvada iyi gidiyorum zaten.Genco'da elbet başını beladan kurtarır.Beşiktaş içinse Allah kerim.:D
Turnuvada bende iyi gidiyorum Şemsi Abi..:p
Bak biz burada adamın keyfini yerine getirmek için varız. :zuhaha
Heh Şemsi, salla gitsin.:D
69 fikrine ben de katılıyorum.:n:
Sen katılmasan şaşardım zaten iki lacivert ir oldular namusumla oynuyorlar burada yahu yok mu beni kurtaracak bir kırmızı. :zuhaha :n:
Burada yekten vereyim mi linki ayıp olmasın. :zuhaha Çoluk çocuk görüyor.Tıklarlar falan. :n:
Siteye kapama cezası verirler gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimini engelliyoruz diye. :zuhaha
Erotik içerikli bir site vardı İlhan abi.Pinkli minkli bişiydi.:icon_biggrin:
Ya işte bağrınıza bastığınız Emre abiniz o siteye baktı baktı sonra linkini editlettirdi.
Birileri sitenin ismini alıp nedense bizim siteden silmiş, artık ne yapacaksa o siteyi, bizimle paylaşmıyor?:n:
Bakmasına gerek yokki İlhan abi.Direk adında anlayabiliyorsun ne tür bir içeriğe sahip olduğunu.:icon_biggrin:
Zaten halen anlayabilmiş değilim o sitenin Türkçe içerikli siteler arasıda nasıl yer aldığını.:confused:
Bende arşiv bol gençler siteye gerenk yok. :zuhaha :n:
İsterseniz birkaç birşey upload edeyim forumada bir alt başlık açarız orada yayınlarım ilgi çeker. :zuhaha
Bunu düşünelim Emre.:zuhaha
Şemsi işte biz adını bilmiyoruz, birileri silmiş.:D
Birde İlhan abi maç konularında mesaj yazarak gol sevincinizi yaşamayın demişsin ama takım gol attığında oraya goool yazmak inan çok zevk veriyor insana.Tamam golü atanın adını yazmak saçma olabilir.Ona katılıyorum.Lütfen bu zevkten bizi mahrum etmeyin.
Valla msnde busy oldum. Neden. O adam resmninin yanında kırmızı nokta var da ondan. Anladınız siz onu. Hep bu Emre'nin yüzünden.