Gizli kapaklı işler çevirmem ben bürüder herşey şeffaf olmalı. :zuhaha
Töbe töbe gece gece :p
Printable View
Gizli kapaklı işler çevirmem ben bürüder herşey şeffaf olmalı. :zuhaha
Töbe töbe gece gece :p
Selam ahali.
Editlenen site ismi makul bir ücrete satılır... :D Yada biraz daha fazla veririm diyorsanız 1 dvd lik arşivi yollayabilirim. :n:
Serkan abi o site zaten işe yaramaz.Paralı üyelik istiyor.:p
Şimdi Şemsiciğim şöyle bir durum var. Ben derim ki forum sizin olsun, buyrun ne isterseniz yazın. Ama futbol bölümü elit bir bölüm. Orada yorum yazarken hem imlaya hem de yazdığımız mesajın dolu olmasına dikkat edelim. Zaten gol haberi hem telefonunuza geliyor hem de nette her siteden öğrenebiliyorsunuz. O yüzden o tarz mesajlar o bölümün kalitesini bozar.
Ohoo Şemsi de girmiş, herkes girmiş bi İlhanla ben kalmışım sanırım girmeyen.:p
İbocum canım benim, benden de para almazsın herhalde değil mi? Adresimi biliyorsun, olmadı upload et ben çekerim.:zuhaha
Serkan bizi sap gibi bıraktılar ortada. İbo benden para almaz zaten. Onun emniyet sübabıyım ben. Ama Emre'den alsın hatta iki katını alsın.
İlhan bak görüyor musun benden başka herkes siteden haberdar yok yere günahımı alıyorsunuz. :D
Adam üyeliğin paralı oldugunu bile biliyor daha ne diyeyim. :zuhaha
Allah bilir ilk resimdeki kadınında jenna jameson oldugunu biliyorsundur sen Şemsi. :n:
Bende biliyorum içi boş mesajlar olduğunu İlhan abi.Ama golü ve gol sevincini sitede arkadaşlarınla paylaşmak güzel oluyor.Ama sanada hak veriyorum kesinlikle.%100 haklısın.:) Böyle bir karar almışsanda bizede uymak düşer.
Serkan ben 4,7 gb'ı bizim tsi serverına upload ediyorum oradan çekersin :n: Aman forumdaki fm dosyaları bölümüne yanlışlıkla o linki yazma başımıza iş açma. :n:
Ben para mara vermem yahu :D
Açsın yahu ne olacak ibo. Hatta dvd yapı satalım geliri sitenin olsun. Her türlü pis işe girelim site için.
Yok Emre abi o kadar ayrıntıya girmedim.:zuhaha
Zaten ben nasıl türkçe içerikli olduğunu merak ettiğim için girdim.Yoksa beni bilirsiniz..:rolleyes: :zuhaha
(Tamam Emre dur, çaktırma, İbrahim upload etsin, ben bir yamanın içersine gizlerim onu, siz FM severler de oradan indirirsiniz.:n: )
Tamam İbo tamam, aramızda...:zuhaha
Emre bugün çok günah işledin sen. Benim de günahım senin. Yani düşün ibo onları yapmışa bu beden neler yapmıştır...
Bu gençliğin durumu vahim yahu, ne oldu sizlere böyle.:D Size bir iyilik düşünmek lazım.:zuhaha
Yok yok siz iyice zıvanadan çıktınız yahu. :p
Bir yönetici gelsede uyarsa şunları muhabbet pek bir seviyesizleşti. :zuhaha
Şemsi olmasa yönetici ofisi mi diyeceğim burası, dışarıda pek böyle muhabbetler olmaz da.:n:
Valla Serkancım İzmir'in kızları güzel, yap bize bi kıyak. Hem seviyorum ben Karşıyaka'yı
larcivertler bozuyor bizi by69 :D imam cemaat meselesi. :D
İlhan abi zaten bir ara sitenin reklamlarında ne tür filmlerin reklamının yapıldığı ortada..:D (Zerrin Egeliler kolleksiyon..:n:)
Vayy Şemsi, sen neler biliyorsun yahu?:D
Tamam İlhan, Karşıyaka'yı seviyorsan Karşıyaka da seni seviyordur. Size iyilik düşünmeye başladım ben.:p
O koleksiyon var bende komedi filmi diye seyrediyorum arada. :zuhaha
Adımız 69'a çıktı bombaya bak sen. :n:
Yok cidden kapısına kilit vurun bu guşluğun bu gece yoksa hali perişan gözüküyor. :D
Valla ben bu forumun Polat Alemdar'ıyım. Ama her türlü pis işe girerim para için. Hatta arada kendime de fayda sağlarım. Sonuçta amaç sitemizi geliştirmek. Avrupalı yapalım siteyi.
Şurada arkadaşlarımız ufak bir iyilik istemiş, elime mi yapışır yahu. Siz Emre ve Şemsi'yi de alın, yazık onlara da.:n:
Serkan yada Turksportal organizasyonu ayarlıyalım. premium üyelik alanlara böyle bir jestimiz olsun. :D Mustafa abiyle görüşelim bu konuyu premiumda patlama olur. :n:
Tamam Serkan yarın pazar nasılsa bu gece çıkıyoruz yola iboyla. Yarına ayarla iki güzel bayan, muhabbeti bol olsun.