Anında Görüntü Şov'u izleyen var mı?
Halit Akçatepe var...
Printable View
Anında Görüntü Şov'u izleyen var mı?
Halit Akçatepe var...
Serkan benim ki esmer olsun abi. :n:
La olum siz cidden sapıttınız bu gece ha Allah sonumuzu hayır etsin bakayım. :D
Hay söylemez olaydım ya 100 tane site var arada bir tane kayner giderdi bukadar adama yazık olacagına. :n:
Muhabbet ilginç bir istek İlhan.:p
Aman İbo, Mustafa abiye söyleyince ters tepmesin, bu konuyu kapatmasın. Hem ben şey miyim yahu, iyilik yapalım dedik siz beni iyice şey yaptınız?:n:
Başka pis işlere girelim biz bunu fazla uzatmayalım...:D
Valla serkan sen şey olacak bu gidişle.. tellal:)
Hiç istemesemde lacivertli arkadaşla aynı fikirdeyim. :(
Kendimden utanıyorum ama böyle ne yaparsın gerçekler. :zuhaha
edit.... :)
Serkan abi bende bu sitenin evladı değilmiyim yahu.(Ne yazdım ama.Biraz acıklı oldu sanki :D)
İlhan abi yazında bize bekleriz.Malum yazları Antalya bir başka oluyor.
Ne demiş İbrahim Tatlıses "Akdeniz Akşamları..Hele birde Aylardan Temmuz ise..":zuhaha Adam işini biliyor.Bunlar boşa söylenmiş sözler değil.:D
Tamam beyler guşluk 3 aylık hareketliliğini yaşadı görev tamamlandı dagılabilirizz. :n:
Emre Bey tüm sorumlu sensin, bundan sonra bu çetenin yapacağı herşeyin sorumlusu sensin. Bizi bu yola sen ittin!
O zaman ben okulu bırakayım yahu, o işte iyi para var zaten.:n:
Neyse beyler sayenizde gece gece gülmekten öldüm. Allah bu 1502069 rumuzlu arkadaştan razı olsun:)
Hepinize iyi geceler. Benim gecem uzun daha:D
Anladınız siz onu.
Tamamdır 69 bey. :D dur ben gençlere söyleyimde snaa "emre abi" değilde "69 abi" desinler artık. :D
Sana kolay gelsin İlhan, iyi çalışmalar.:D
Bu gece gerçekten keyifli geçti ve gecenin sonucunda ortaya tek gerçek çıktı. Emre'nin son 2 harfi 69 oldu.:n:
Töbe estagfurullah. :zuhaha
Oldu olacak değiştiri verin elinize yapışmaz ya lacivert arkadaşlar. :n:
Yook, nick değişimi yasak. Yasak kalktığı anda ilk işim o olacak.:D
Görevi tamamladık. 69 nickini Emre Bey'in üstüne bıraktık. Artık ben kaçıyorum. Destek gerekirse Serkan bana haber ver. Olmazsa site açalım 69 bey'e ben hosting sponsoru olurum. :D
Boşuna dememişler demekki bir insanın adı çıkmasın diye vallahi öyleymiş. :zuhaha
Hadi giden arkadaşlar güle güle yine bekleriz. :D
Tamamdır İbrahim, teşekkürler. Artık Emre ile bütünleşti o, birşey yapmaya gerek yok.:D
İyi hareketlendi bu gece burası yahu, tüm arkadaşlara teşekkürler, keyifli bir cumartesi gecesi geçirdik.:)
Evet bu gece baya zevkli geçti. :D Hadi arkadaşlar kendinize iyi bakın. İyi Geceler. :)
Tüm olayları takip ediyorum gözüm üzerinizde renkli insanlar :p
İyi geceler İbrahim.
Eee kimler kaldı bakalım burada?
Emre abi senin bu bölümde mesajları silme yetkin var mı?
Lacivertli dururken bana ne hacet. ;;)
Ben burdayım. Birazdan hepiniz gideceksiniz ve buralar bana kalacak:icon_biggrin:
Yok ben bugün geç uyandım, uzunca bir süre buradayım.
Ne oldu Şemsi, silinecek mesajlar mı var yoksa?:n:
Neyse ağalar ben kalkayım artık.Malum yarın okul var.Ben hala gecenin geç saatlerine kadar uyumuyorum.Allah sonumu hayır etsin..