Bu arada yaş kaç ? Asıldığımı falan zannetme.Merak sadece. ;;)
Printable View
Bu arada yaş kaç ? Asıldığımı falan zannetme.Merak sadece. ;;)
17 :D
yok ama mustafa dio,snn yüznden banlicaklar beni fln.. bida girmesem iyi olucak..
Puhahah,öldüm öldüm gülmekten :n:
Iki dakikada nasil cevirdiniz lafi :D
Yani Mustafa´nin ablasi olmasa laflara devam mi edecektiniz :D
Sen de kusura bakma Den1907 :)
Bişi olmaz Mustafa...
Neden banlasınlar yahu...:)
Aynen Baran:D
Gençler üslubunuza dikkat edin.
Ayrıca sitemizde bayan üyelerimiz hatta bayan yönetici ve editörlerimiz bulunmaktadır..
kızıo bana öle dememiş miş miş =) ezik duruma düşmüş müş müş =)
Yok yahu nedir ki?
Selam beyler nasılsınz?
Aygün,Şemsi asılmayın Mustafa arkdasımızın ablasına :zuhaha
nese =/ !!..
Karşıma gelsen hiç bir kelimeyi pas geçmeden sana aktarırım ama herşeyi saygı ve sevgi çerçevesinde..
Burada duyamassın sadece okursun..!
Serhat demen yeterli seninle bu kadar yakın bir tanışkınlığımız olmadığını düşünüyorum..
Ben dellenmedim sadece sen burada bize yalan söylüyorsun ve bazıları senin üzerine oynuyor ama unutma son gülen iyi güler..
Olurmu ya öle şey... Mustafa sevdiğimiz bir kardeşimizdir... Biz ztn sen bayansın diye öle yorumlar yapmadık... Siteden atılan eski üyelerden biri yeni bir üyelik aldı sandık... Kusurumuza Bakma...
Ne asılması Mertcan.Biz sen miyiz :D
beni inşallah yalnış anlamamıştır:(
kimsenin kimseye asıldığı yok =)) hem böle sanal bi ortamda ne alaka asılmak ?! neye asılıo yani... siss de bnm kardşlerm sayılırsnz :D
Mustafa uyudumu ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abla sen denyo musun ? Yanlış anlama öyle dedinde.Nickinde yazıyo..
Ben abin sayılırım.:D
Puff başım kardeşimle dertte olay çıkardı resmen yaa bilgisayarın başına oturmak için:mad: :mad: :mad:
içerde :D .. bi diyecein varsa iletiyim :P
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeş;illa yaşca kçük olanlara denmio ki .. abicmm ;)
Emre sana pembe teskereyi gösterecekmiş de o anlar :mad:
den1907 tekrar söylüyorum yalnış anlamadın demi:)
adım deniz .. (A)
tmm mı ?! ... ^^
ayrc sorunusunn cevabnı istyen krdeşm..hyr yanlş anlamadm haklısınz ama..daha terbiyeli olablirdinz! *
İş anneme kadar uzandı valla...
Sinirli ve gergin bir akşamda hepinize iyi akşamlar sinyorlar...
sanada abi:)
Nasılsınız diye sormaya gerek varmı ? yok...
Bu arada Kafe 5'i açan arkadaşı(mAyg oluyor..:D).Tebrik ederim.Ne halde açtı acaba..:D:D.
O hali söylemek bana düşmez.:D
peki ... !! *
Beyler forumdan ayrılıyorum.Hepinizle acı,tatlı,gırgır anlar yaşadık.Herşey için teşekkürler ;;)
Şu malum küfür konusunda şov yapan arkadaşlar, stadda hiç mi küfür etmediniz milletin anasına..
Aynı şeymi Burak lütfen... Benden daha büyüksün ama işin durumunu anlayamamışsın... Stadda 30bin kişi hep bir ağızdan küfür ediyo... Burda site site kuralları var... Ne demek show... Anne gibi kutsal bir varlığa edilen kötü sözlerin sahibini kınıyorum...
Ya ne alakası var 30.000 kişi edince ne değişiyor, biri edince ne değişiyor.. Ben buraya yazması doğru demiyorum ama bazıları öyle bir konuşuyor ki sanki hiç etmemiş gibi.. Amaç tamamen şov bence.. Burda gel yaptığın çok yanlış de sonra git stadda aynısını sen yap.. Ne farkı var ?
Bir kere daha söylüyorum :)
Gelene hay hay,gidene bay bay..!