Riise için 5 milyon euro ucuz değil mi ya?
Printable View
Riise için 5 milyon euro ucuz değil mi ya?
Riise ßitti gitti ya Chelsea maçında kendi kalesine attı ßitti...
Kewell'de ßitik ßir adam...
Kewell'ın sözleşmesi bitiyor zaten Roma almakta pek zorlanmaz Riise konusunda zorluk çıkazmaz bence L'pool ...
Oyunda da böyle zaten. İlk fırsatta takımdan gitmek isityor.
bir mancini gitti diğer mancini geldi umarım faydalı olur
Mancini yetenekli bir oyuncu güç katacaktır İnter'e
Riise resmen Roma’da
Liverpool’un Norveçli sol bek oyuncusu Roma’ya transfer oldu
İtalyan devlerinden Roma, Norveç milli takımında da görev yapan John Arne Riise’yi 5 milyon Avro karşılığında Liverpool’dan transfer etti. Liverpoollu yöneticiler, bugün İtalya’da transferin son detaylarını Romalı yöneticilerle görüştü.
27 yaşındaki, Monacolu eski oyuncu, Luciano Spalletti’nin yönetimindeki İtalyan ekibiyle dört yıllık bir sözleşme imzaladı. Riise, Anfield Road’a geldiği ilk sezonlarda tartışmasız ilk 11 oynuyordu ancak geçtiğimiz sezon Rafa Benitez’in çok fazla şans vermediği oyuncunun Aston Villa ve Newcastle takımlarından birine gideceği söyleniyordu.
Bütün bunların aksine, 70 kez milli formayı giyen oyuncuyu transfer eden takım Roma oldu. Liverpool, şimdiye kadar 350 kez İngiliz ekibinin formasını giyen Riise’yi 2001 yılında 7 milyon Avro’ya Monaco'dan almıştı.
hayırlı 0lsun..:)
İyi olmuş artık canlı bombamız yok. :D
5 m € makul bir fiyat. Hatta futbol piyasasına göre ucuza gitmiş.
sivok ßize 4,7 ye geldi yaw Riise çok tanınmış ßir adam ...
Roma çok akıllı bir iş yaptı 5 milyon euro ne demek ya :)
Riise hem iyi transfer hemde ödenen bonservis bedeli gayet makul.Roma akıllıca bir transfer yaptı.Seneye daha güçlü bir kadro kurma yolunda iyi gidiyorlar.Fabiano'yuda alırlarsa forvet eksiğide tamamlanmış olur..
Kaka gerçekten iyi bir futbolcu. Keşke ŞL finalinde daha iyi oynasaydı.
5 milyon avro baya ucuz..
Büyük futbolcu değil bence...
1 sene daha Sampdoria'da kalır bence ...
FM'de ilk sezon 30 takım kiralık teklif ederdi :D Fm 09'da da yine öyle olucak anlaşılan (:
Büyük takımlarda oynayamıyor bana göre.Sampdoria'da kalsın.
bencede şuan kaka ronaldinho ve cronaldoyu geçti
Doğru demiş.
Pele de her dakika birini övüyor :)
Juventus'tan yapılan resmi açıklamda Udinese li Vincenzo Ia quita ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
]
juve çok akıllı bir transfer yaptı
http://xs216.xs.to/xs216/07252/f_Iajquinta.jpg
İlk sözleri
Udinese ile geçirdiğim 7 yılda kendimi sürekli hazırladım.Şimdi kendimi Juventus gibi dev kulüpte sınamanın vakti geldi.Bu rüyayı gerçekleştirebilecek yaşta olduğumu düşünüyorum.Baskıyı severim maceranın başlangıcı için sabırsızlanıyorum.
Juventus, Salihamidzic ve Grygera'dan sonra 3. transferine imza attı yanılmıyorsam. Barzagli transferi kesinliklik kazandı mı? Veya başka kesin transfer var mı?
Barzagli de kesin Juve'de IAKUINTA :D isabetli olmuş iyi topçu
Vincenzo sonunda Juventus'ta
Serie A'da tekrar mücadele etme hakkı kazanan Juventus, Udinese'nin golcü oyuncusu Vincenzo'nun transferini sonunda bitirdi. Başarılı golcünün Torino ekibine maliyeti 12 milyon euroyu buldu.
Bugün Juventus'a resmi imzayı atan Vincenzo, "Udinese'de geçirdiğim 7 mükemmel sezonun ardından ayrılma zamanı gelmişti ve Juvestus gibi bir kulübün teklifini reddedemezdim. Hayallerimi süsleyen bir takıma geldim ve bu hayallerimi gerçekleştirebilecek bir olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Geçen sezon uzun süren sakatlığına rağmen Udinese formasıyla 14 gole imza atan Vincenzo, İtalya'nın Dünya Kupası'nı kazanan milli takımında da yeralmıştı.
Bu transferin ardından Trezeguet'in takımdan ayrılacağı dedikoduları netlik kazanmış oldu. Fransız yıldızı Lyon ve Valencia istiyor.
Lig TV
İyi bir transfer yapmış Juve
Barzagli kesin Juventus da diye birşey yok şuan.
Salihamidzic,Grygera,Criscito,Ia quinta kesinleşmiş transferler.
Ia quinta ile 11 milyon karşılığında anlaşıldı.11 milyon euro 3 yılda ödenecek.
http://xs216.xs.to/xs216/07253/02iq_secco_blanc[1].jpg
http://xs216.xs.to/xs216/07253/04iajquinta[1].jpg