cem bence yine numara yapılıyor sana
Printable View
cem bence yine numara yapılıyor sana
oh masaallah bi semsi bi cem :D
eee biz beşiktaşlıyız sonuna kadar ve ölümüne kankayızzzzzzz
abi varya eğer yine aynı kişilerse şakayı yapanlar 8 yıllık arkadaşlığımı hepsiyle bitiririm vallaha böle şaka 1 nisan da bile yapılmaz abi dayak yiyodum yakalansaydım yaw iyi kurtulmuştum adamın elinden
Guşluk daha yeni açılıyor.. Açalım bari..
var mı birileri?
Ben varım Eray;)
bende burdayım
Yarın senin okulun yokmu ne kalıyon bu vakte kadar ayakta:p
all-star macı varya kım takar okulu:n:
İlgilenmem basketbolla o yüzden izlemedim
izlenmez mi yaa :D
şuan güzel gidiyor.. Memo'da girdi oyuna.. Girdide daha topla buluşamadı :n:
Memo da 4 sayı oldu %100 le oynuyor:n:
hehehe :D o da bir başarıdır :n:
kimse ugramaz artık bende uyumaya gısıorum
Gusluk kapanmıstır
Bugun cafeye ben acıyım :) Selam nassınız beyler :)
bakıomda kımse yokj..
ben varım ya görmüyo musun :D
slm beyler bugün ki konumuz genç futbolcular
batuhan karadeniz
Beşiktaş'ın alt yapısında forma giyerken, geçen yıl İrlanda'da yapılan milli takım kampında Manchester City takımının ilgisini çeken Batuhan Karadeniz, geçen hafta gittiği İngiltere'deki antrenmanlarını tamamladı. Genç futbolcu 1 hafta süresince denendiği Manchester City takımında İngiliz yöneticilerin bir kez daha gözüne girmeyi başarırken, İngiliz ekibinin Beşiktaş'a resmi sözleşme teklifi götürmek için Nisan ayında Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Henüz 16 yaşını doldurmadığı için transferi mümkün olmayan genç futbolcunun 2009 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunuyor. 24 Nisan'da yaşını tamamlayacak olan Batuhan iki kulübün anlaşması halinde önümüzdeki sezondan itibaren İngiltere'de forma giyecek.
Batuhan ile birlikte İngiltere’ye giden Ankaragücü PAF takımı kaptanı Abdulkadir Kayalı da Manchester City'nin futbol akademisinde eğitim görüyor. Genç oyuncu eğitimin son derece faydalı olduğunu söylerken, M.City ile kamp sonunda masaya oturacaklarını bu görüşmenin sonucuna göre Juventus, Arsenal, Bolton ve Tottenham'dan gelen davet tekliflerini de değerlendireceğini ifade etti.
biz niye futbolcumuza sahip çıkmıyoruz bakın bir nihat bir emre bunlar önemli oyuncular gerçi emre yi bağlasan durmazdı ya neyse yani sonuçta biz oyuncularımıza hep destek olmalıyız. tarafsız olarak (medya) kötüde oynasa fazla eleştirmeden oyuncuya öyle bir yazı yazmalı ki oyuncu 1 gün sonra arayıp "abi beni kötü oynadığımda bile diğer eleştirmenler gibi yerden yere vurmadın senin eleştirilerin yapıcı onların eleştirisi ise sadece bakıcı" desin biz sahip çıkmazsak gider adam emre gibi ırkçılıkla şuçlanır,oyuncularımaza sahip çıkmalıyız ki değeri 20-30 miyon euro etsin ondan sonra futbolcu gitmek isterse bide yaşı 25-26 ise izin verebiliriz bakın sabriyi everton istemiş gs'yönetimi 10 milyon euro(net deil)istemiş evertondan tabii onlarda vazgeçmiş mesela tuncay adam 24 yada 25 yaşında olması lazım 6 yıldır cm-fm oynarım her oyundada listemdeydi ama her zaman da avrupa kulüpleri teklif verip alıodu (diceksiniz ki bu gerçek hayat oyun deil ama hiç tuncay düşünmemişmidir elbette düşünmüştür başka bi takıma gitmeyi) aslında tam tuncayın yabancı bir kulübe verilme vakti rakip takım taraftarıyım diye demiyorum 1-2 sene sonra bağlasan durmaz fener tuncayı yabancı kulübün tekine 15 milyon euro civarı satsa o paraya riqeulmeyi bile alır(riquelme şu an kulübünde istenmeyen oyuncudur) beşiktaş ve fenerbahçe transfer teklifi yapsa adam zaten takımından kopmaya hazır yada tuncay riquelme takası çok yankı bulur dünyada fener veya beşiktaş transfer etse bu adamı en az 25 asist-15 tanede gol atar
üfff yine uzun bi yazı oldu
slm ronaldinhocem, slm millett==? ¿
Pekala herkese selam.Bana selam vermeyin yoksa bu selam işi uzar.
Yokları oynuyorsunuz kaç zamandır? :n:
herkese aleyküm selam
selamlar arkadaşlar bugün dişlerime tel takıldı iğrenç yaa kimse yüzüme bakmıycak telli duvaklı damat oldum:(:D
olum ne güzel işte havan olur:D
ne havası yaa bunlarla mı:DKızlardan Anca Havamı Alırım ben:D:(
s.a
ömer gecmiş olsun :D
A.s Omer alisirsin yakinda :D
alışmak mesele deil yaa kübranın yüzüne nası bakcam ben:D
sen onun yuzune bak o senin yuzune bakmasin :D
Haftalar geçti buraya mesaj yazmayalı hiç bir değişiklik yokmuş ben çıkayım. :P