gabriel milito çok pahalı barcelona nın 30 milyon luk teklifini reddetti kulübü diye biliyorum
Printable View
gabriel milito çok pahalı barcelona nın 30 milyon luk teklifini reddetti kulübü diye biliyorum
Ben fazlada birşey beklemiyorum..
Helal olsun Totti'ye, haketmişti bunu ve hakettiğini aldı. Kalitesini hala koruyan ender futbolculardan, İtalya'nın yetiştirdiği en büyük yeteneklerden...
Pletikosa ve Akinfeev'i unutmu$.. Lobont'u seviyormuş :)
Rüştü'de var tabi :p
Gerçektende Totti olağanüstü yetenek.O olduğu sürece Roma'da sorun yok.:)
iyide elinden topu kaçırmasında çek defansının ne suçu war ??
Grosso - Jankulovksi
Panucci - Ujfalusi
Chiellini - Rozehnal
Zamßrotta - Gygera.
Chiellini - Rozehnal dışındaki eşleşmelerde ßen uçuk bir fark göremiyorum hatta zamßrotta canlı ßomßa... Ayrıca Cech Fransa'da da olsa bişey demişmezdi en fazla Chelsea'daki kadar oynardı(bu Fransada o da imkansız ßuffon yine Word Class her zamanki ßuffon...
Kafatası elßette önemli bir rahatsızlık ama iyileşti oynuyor acaba dünyanın zirvesinden Dünya Kupasını aldıktan sonra 2.lige düşürülseydi cech ßuffon gibi yine efsane şekilde geri gelebilirmiydi bunuda sorgulamak lazım...
İtalya'yı gruptan çıkaran ßuffon, Çekleri eleten Cech ßu kadar...
Fıratcan doğru söylüyor. %100 katılıyorum.
En iyisi Buffon tabikide.. 2. Casillas , 3. Cech
Buffon,Cech,Van Der Sar
Jose ne diyorsa doğrudur :p
Fiorentina Mutu'yla nikah tazeleme aşamasında
Mor menekşeler, Adrian Mutu'ya 2012 yılına kadar sözleşme önercekler. Romen yıldız için yıllık 4 milyon pound önerildiği belirtildi.
Fiorentina yönetimi, Romanyalı yıldızları Adrian Mutu'ya sözleşme önerdi. Golcü oyuncunun her ne kadar Schalke ve Barcelona'nın yakın takibinde olsa da, Artemio Franchi'de kalmaya razı gözüktüğü öğrenildi. Fiorentina'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada Mutu'nun önümüzdeki günlerde kendisini 2012 yılına kadar Fiorentinalı yapacak sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Chelsea'ye 8 milyon pound ceza ödediği için ekonomik olarak sıkıntıda olan Mutu'nun senelik 4 milyon pounda 'tamam' dediği gelen haberler arasında.
Graziani Cassano’yu suçladı Del Piero’ya destek verdi
İtalya milli takımının ‘Ciccio’ lakaplı eski futbolcusu Graziani, Antonio Cassano’nun Fransa karşısındaki futbolunu eleştirirken, Alessandro Del Piero’nun oyununu övdü.
İtalya’nın Salı günü Fransa’yı 2-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırdığı maçta Cassano, 90 dakika forma giydi. İtalya’nın şimdiki rakibi İspanya. İtalyan oyuncu maç içinde çok fazla parlayamasa da maçın belli bölümlerinde iyi oynadı ve İtalyan basını da Cassano’dan övgüyle bahsetti.
Bunun tersine, Romanyayla 1-1 berabere kalan İtalya’da Del Piero’nun performansı İtalyan basınının hedefi olmuştu. Gök mavililerin 64 milli maçta 23 gol atan ve 1982 Dünya Kupası’nı kaldıran kadroda yer alan oyuncusu Graziani, basının Del Piero’ya karşı önyargılı olduğunu düşünüyor.
Graziani “Del Piero, Cassano gibi oynasaydı kesinlikle eleştirilirdi. Ancak onlar Cassano’yu övüyorlar” diyerek Cassano’yo yüklendi.
----------------------------------------------
Yahu ßu Del Piero'yu Donadoni dışında herkes seviyor herkes hayran :p
Mutu daha iyi bir klübe gitmek isteyecektir bence ...
Hastayım ben bu adama :)
Hele durun yahu.Daha yeni geçti İnter'in başına.Ne Barcelonası..
mourinho gündemde kalmaya çalışıyor:p
İtalya'da para cezası yağdıİtalyan ekipleriden Genoa, Udinese ve Reggina'ya 400.000'er avro ceza verildiği açıklandı.
İtalya Futbol Federasyonu'ndan yapılan resmi açıklamada, hesaplarda oynama yaptıkları için 3 kulübe de para cezası verildiği belirtildi.
Genoa ve Udinese, 2004-05 ve 2005-06 yıllarında yapılan transferlerde oyunculara ödenen ücretin düşük gösterildiğinin tespit edildiği, Reggina'nın da aynı suçu 2005-06 sezonunda yaptığı sebep gösterildi.
Kulüplere para cezası verilirken, 3 kulübün başkanına da 1'le 4 ay arasından hak mahrumiyeti verildi. Inter, AC Milan ve Sampdoria'ya da geçtiğimiz hafta benzer suçlardan dolayı 36.000'er avro ceza verilmişti.
19.06.2008Kaynak : Reuters
Şu an kendisini sadece Inter’in başarısının ilgilendirdiğini ifade eden Mourinho, “Inglıa’nın söyledikleri beni ilgilendirmiyor ancak adımı karalaması son derece çirkin.” şeklinde konuştu.
Totti artık Roma ile bütünleşti.Roma diyince aklıma Totti geliyor.Açıkçası Van nistelrooy'un almasını daha çok isterdim.
Hayırlı olsun Juventus için.Eksiklerini yavaş yavaş kapatıyor.Yeni sezona bomba gibi gireceklerinden eminim diyebilirim.Gabriel Milito da geldikten sonra Juventus eski gücüne hemen hemen kavuşur.
Jose İtalya'yı da karıştırır yakında
penaltıyı atsaydı görürdüm sözleşme teklifini :D
Cezaları daha büyük olmalıydı hesaplarda oynama yapmışlar daha ne olsun tabi ne kadar dolandırdılarıda önemli
Mutu daha büyük bir klübe gitmek ister bencede.Ama Euro 2008 de penaltı kaçırması bunu biraz da olsa zora soktu.
Arsenal savunma oyuncusu Gael Clichy için İtalyanlar sıraya girdi.
Geçirdiği iki müthiş sezonla Premier Lig’in en iyi bekleri arasına giren 22 yaşındaki Clichy, geçen sezon Premier Lig’in en iyi ilk 11’ine de seçilmesine rağmen Fransa Teknik Direktörü Raymond Domenech tarafından EURO 2008 kadrosuna alınmadı. Eğer Clichy turnuvada olsaydı, hem savunmada hem hücumda turnuvaya veda eden Fransa’ya canlılık getirebilirdi.
İtalya’nın iki devi Roma ve Juventus Arsenalli oyuncunun peşinde olduğu konuşuluyor. Roma Teknik Direktörü Luciano Spaletti’nin John Arne Riise’den sonra onu da istemesi sol tarafa takviyelerin bitmediğini gösteriyor. The Sun’a transfer dedikodusuyla ilgili konuşan Spaletti şunları söyledi: “Clichy çok üst düzey bir savunma oyuncusu. Hem de çok genç. Ona Roma forması giydirmek isterim.” Şampiyonlar Ligi’ne geri dönen Juventus ise savunma hattını güçlendirmek istediği için Clichy’i mutlaka transfer etmek istiyor. İtalyan teknik adam bu konuyla ilgili şunları söyledi: “Gael Clichy Premier Lig’in en kaliteli oyuncularından biri. Sol tarafta her mevkiide oynayabilir. Juventus’a gelebileceğini düşünüyorum”.
Mathieu Flamini’yi Milan’a kaptıran ve Emmanuel Adebayor’u da satması muhtemel olan Arsenal, bu transfere de izin verirse medya ve taraftarlardan gelecek tepkiler merak ediliyor.
Roma yeni Riise'yi aldı üzerine bide Clichy zor zaten maddi sorunları war Arsenal satarsa Juventus 1adım daha önde ßence...
Vergi kaçırma ve hesapta sahteciliğin suçu daha önce küme düşürülmekti ve bunun örnekleri yaşandı.
Ne zamanki inter ve milan aynı suçtan suçlu bulundu o yasa jet hızıyla değiştirildi.
2004-2005 sezonunun başında inter ligde oynayabilecek mali konumda olmamasına rağmen hesapları çarpıtarak ligde kalmayı başardı.Bu durum daha sonra ortaya çıkarılmasına rağmen bir yaptırım uygulanmadı.
Chiellini'nin yedeği olur heralde Juventus'a gelirse.
Adriano’yu yeni sezonda takımda tutmak isteyen Portekizli hoca, eğer dediklerini yapmazsa Brezilya’ya geri dönebileceğini belirtti.
Calciomercato’ya konuşan Mourinho, geçtiğimiz sezon Sao Paolo’da forma tutmaya çalışan Adriano’nun futbolunu beğendiğini, ancak çok çalışması gerektiğini belirterek, “Ben Porto’da çalışırken Adriano’yu istemiştim. Şimdilerde yapması gereken iyi uyuyup çok çalışmak. İnter’de kalıp kalmayacağı tamamen ona bağlı. Yazılan çizilenden ziyade futbolcunun kalbinden neler geçtiğini öğrenmek en doğrusudur. Bu yüzden onunla konuşacağım. Adriano ile zorlu bir çalışma içerisinde olacağız. Eğer benim prensiplerime uymazsa Brezilya’ya geri dönebilir” diye konuştu.
Mourinho’nun disiplin konusunda Roberto Mancini’ye benzemediği ortadayken Adriano’nun takımda işi zor gözüküyor.