Aleyküm selam İlhan :p Pardon Aygün:D
Printable View
Aleyküm selam İlhan :p Pardon Aygün:D
Şansına küs Şemsi:D
ben hala buradayım aşkın abi:D
bennn de:D
ee daha zaman var nasılsın aşkın abi
Ne yapalım birşey yapamıyorum
neyse ben bu kapatma görevini sana bırakıyorum sen geceden beri takılıyorsun nede olsa:D
istersen bırakma:D
yok yok sen kapat:D
Hah şöyle yola gel:D:D:D
guşluk kapanmıştır:n:
günaydın türksportal bu arada neden 12 den sonra mesaj atıyorsunuz kafeye:confused:
slm millet nasılsınız??
slm legolas_76 . biz iyiyiz sen ve sizler nasılsınız...
bu arada cafe yine sessiz heralde...
Herkese Günaydın arkadaşlar.Dün Kafeyi akşam üzeri bayağı bi işlek gördüm.Devamını bekleriz bugün inşallah...
bende buradayım
Ooo hoşgeldin Fahri başkan...:D
yav yapmayın ne fahri başkanı:o
Kafenin demirbaşısın işte Şemsi.En çok mesaj sende...
Hadi buda benim Kafe'ye ilk mesajım olsun ;)
uyqum_ ƒi®aRì avatarını çok beğendim ;)
Ulan şemsi Kafe'yi başına yıkarım.Niye guşluğu kapattın:D
Bir de ultraslanerdem imzanla ters düşüyorsun.Ultra Türkçe bir kelime değildir;)
İyi geceler gençlik... :)
hoş geldin emre abi:)
hoşgördük şemsi kardeş :) nasılsınız bakalım güzel bir cumartesi günü (5 gün boyunca hayali kurulan gün) :)
valla güzel geçiyor şimdilik az önce 7.02yi kurdum fm oynuyorum uzun bir süre sonra bu akşamda arkadaşıma derbiyi seyretmeye gideceğim
ooo hadi bakalım updateli updateli fm ha ctesi günü için ideal gözüküyor.sahi buakşam maç dimi bakalım inşallah bi bilet bulursam karaborsa falan inönüdeyim :D
yav daha önceden alsaydın ya bileti neden işi karaborsaya bırakıyorsunki
sorma abi ya tam uyudum bu hafta kendime geldiğimdede biletler çoooktan rahmetli olmuştu :) bulurum ama ya ellerinde kalacağını anlayınca aldıkları fiyattan veriyolar bakalım inşallah öyle bitanesini bulacağım olmadı beleş tepeye :D:D:D:D:D:D
orası neresi yav tabi hiç gitmediğim için bilmiyorum:D