iyi geceler kuşşlug
Printable View
iyi geceler kuşşlug
İyi geceler.
beyler aramızda bi danyal var ortaya çıksın lütfen:D
Cevap onların hiçbiri değil arkadaşlar Aygün bilir. :p
Üstelik ben 2.ye giriyorum Şemsi. :) Ben düz lisede okudum 3 yıllık.;) Geçen sene mezun oldum bu sene 2.ye giriyorum.
:D:n:
Teşekkür ettim adaşım. İnşallah çektiğim cefaların sefasını süreceğim. :p
Cevap çalıntı değil yaptım bizzat.:D Ama sen benden önce yazmışsın abi.:p O yüzden çalma falan yok. Ödünç aldım geri bırakacaktım.:p :D
Peki ne zaman 18 olacan Mustafa?
Herkese merhaba
Cevap 914 mmü Emre abi?:D
İsmail kardeşim diğer sayfada yazmışsın Rich Hamilton diye o kim yahu :D
Lewis Hamilton :D:D
Bu arada süper yarıştı kazandık mutluyuz :D Ferraride daha beter olur inşallah.
Olmayacak duaya amin denmez. ;;)
Yaa ben Detroit Pistons'da oynayan Richard Hamilton'la karıştırdm sinirden :n: o kadar kızdm yani :n:
Abi bugün sizin KİMİ'nin freni patladı galiba :D:D Duramıyordu yahu.A.Sutil'inde müthiş yarışının içine etti resmen.
Murat abi;
Daha çok beklersiniz.:zuhaha
Oluyor öyle şeyler Murat. montoya falanda zamanında Rubens'in Michael'ın üzerine çok çıkmıştır müthiş giden yarışının içine etmiştir zaman zaman oluyor. :)
Var valla :p
Forza Mc Laren :D
Geçen seneden ders almamışlar Emre abi galiba. :p :D
Kimi Çok şanssızdı 2 kere ön kanat kırıldı 1 kere pitten geçme cezası aldı. Tam ilk 3'teyken hızlandılar kaza oldu yavaşlamak zornda kaldı yarıştan koptu :icon_frown: Sotil'de yapacağı birşey yok yaa zaten tünelden çıkarken araba çok savruluyodu Sotilde bir anda durdu kimi'de arkadan çarptı 2. kez kanadı kırıldı :icon_frown: Bu sene BMW süper gidiyo yaa her yarışta puan alıyolar
Sutil durdu mu yapma etme abi adam gidiyor arkadan koptu geldi Kimi.
Merak etmeyin geçen sene biz zaten gönüllerin şampiyonu olduk :D
hahahahaha bırakınn bırakınn :n: Ferrari belgelerini çalarak o kadar iyi oldu McLaren bu senede şansı var :p
Fildişi sahillerinde Cisse var adam ne öyle yaa :n: Aykut Demir adamın omzuna anca geliyo bacaklarıda Vieira kadar var herhalde :zuhaha
tırışkadan şampiyon yani gönüllerin şampiyonu. :p
Selamlar..
Kafe açılmıştır(Bu lafı özlemişim:D)
KAfe kapanmıştır...:D
Ne oluyor yav:D
No closed...:).
Bu saatte kafe kapatanları ......:D.
Selamlar...
Birşey yok kafe kapanmıştır sadece :D
Bu saatte kafe kapatanları .......:D Devamını bekliyoruz...:D
Kafe kapalı ise biz nasıl buradayız?:D
Aslında biz burada değiliz Şemsi tamamen beynimizin bizlere oynadığı bir oyun bu aslında ne sen buradasın ne ben ne de Erdem...:D
Güzel bir yaklaşım:D
Yakılaşımlar iki türlüdür hatta üç türlü.Dolaylı yoldan yaklaşım, Direk yaklaşım birde yaklaşmama olmak üzere.Ben genelde yaklaşmama taraftarıyım ama bu arada sen nasılsın??:D
Bende iyiyim be abi valla hafta içinin stresii atıyorum...
seLamLar gündüz güvercinLeri :D
Hayrettin abi gelmiş günaydınlar abi.:) Sabah sabah serin oluyor abi sonra durulmuyor buralarda.:)
Haftaiçinin steresi ancak sabahın köründe başlayınca atılıyor zaten değil mi Şemsi?:) At at seni daha sık görmek isteriz aramızda yahu neyse tatil yakın....
GünaydınLar.Görüşemiyoruz emre bu araLar :) geLmiyormusun bursa buLuşmasına.
Emre abi sen bugün bayağı bir for( u)mundasın..:D.
Beynimizin oyunu...Beynimizin oyunu...:D
Evet abi görüşemedik bu aralar.:) Bursa'ya mı abi sanırsam hayır.:) Bugün müydü abi???
Forumdan düştüğüm yok ki Erdem. :zuhaha
Hayrettin abi resim bekliyoruz Buırsa'dan ona göre...