ben biraz önce man utd ile oyun actim... sende ac..
ha bu arada man utd ye orta sahanin ortasina iyi bir isim önerirmisiniz?
Printable View
ben biraz önce man utd ile oyun actim... sende ac..
ha bu arada man utd ye orta sahanin ortasina iyi bir isim önerirmisiniz?
hea bir de fiorentina'ya gitsem oyun güzel olur mu onu da soram.
portsmouth'u biliyorum 45 m € transfer bütçen var.Ama çok takviye isteyen bir kadro.
man ut. çok güçlü bence.Başarıyı kolay yoldan elde etmek istemiyorum.Azıcık kazık olsun istiyorum.Bence yarım sezon bekle kerlon'u al.Ona Mc çalıştır.Al sana dünyanın en iyi MC'si
son bi cwp yazıp gideyim bari man utd ye ortaya costinha yı al süper oynuyo fio ya git derim para yok ama takviyeyede gerek yok...
bende fio yla oynuyom çok zevkli oluyo tavsiye ederim almanı sadece defansa iki adam al ligde şampiyon olursun
he bi de ilk sene 7,5 milyon transfer bütçesi var ama gereksiz adamları satarak ben bu parayı ikinci sezonda 60 milyona kadar çıkardım ve çok iyi adamlar aldım ilk sezonda 3, olmuştum şimdi büyük ihtimal şampiyon olucam cl de de çeyrek final deyim
vaybe portsmouth a bak ne bütçe var adamlarda :D
bi dahakine onu alacam. :D
tmm saol hemen alcam senin icin :DQuote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
beyler o zaman son kez soruyorum. fio-newcastle-tottenham üçlüsünden hangisi?
:D al al ii oynuyo nese ben kaçar kid ii kuşluklar byssssss...
son msj FİORENTİNA yı al bence :)
bi gerideki sayfaya bak oraya yazdım kesinlikle fio yu al
baktım sefa.beyler bu arada tanışalım ben yaz boyunca buralardayım adım ayberk yaş 17
medyanın yoğun isteği üzerine Menekşelere imza atmış bulunuyorum.Ama gözüm hala yabancı sınırlaması olmayan premier lig'de
bence tottenham i al... bide carlos kacinci son msjin oldu? :D
dur abi tanışalım gidiyom bende yunus 17 enesao abi bi sabret yaw gitcem işte sabır sabır aaaa ama :D
ya işte ben de onu düşünüyorum.Fio ile 1,5 sezon oynasam hayvan gibi bütçem olacak.Ama yabancı sınırlaması işi bozuyor.
sinan 16 düzce :D memnun oldum :D :D
buda mi son msj di :D
yok diildi daha sana cvp yazcam :D
hahahah postman guzeldii :DQuote:
Originally Posted by postman81
bende enes 18 ankara uzun boyluyum sari sacli siyah gözlu yakisiklimi yakisikli bir erkegim puahahah :D
Ay em sefa :D
nays tu mit yu :D
nasıl ingilizce konuşuyom ya bu arada eray sen hala yatmadın mı :D
Quote:
sinan Sagocusun galiba.Etrafta Sagolanmış beyinleri görmek acaip hoşuma gidiyor.Sago Mahlas Kaf Kef(g) (g) (g)
beyler iyi geceler baba kaçar :D
abi yavaş yaw seni istemeye gelmedik sade tanışalım dedi arkadaş isim yaş yeter ne gereği war fiziğe :DQuote:
Originally Posted by enesao
ayriyetten erayı uyku tutmadı galiba ;)
ya genel konulara fio mu newcastle mı tottenham mı diye konu açsam çok mu abes olur :D
ev işi de yapıyorsan almanya'daki asker ablama alırım seni :D :D :DQuote:
oolsun yaa bulunsun forumda belki kismetimiz acilir :D
eet abi sagocuyum(w) sago hakında konuşmak isteyen e kapın sonuna kada açık msn de onu da belirtiim:DQuote:
Originally Posted by Silent Island
yaparim ama ben bi askere gitmem... hergun döver beni :DQuote:
Originally Posted by Silent Island
uyuyamıyoruuummm
şampiyon abimize iyi geceler :D
bizde sagocuyuz bu arada :D
evt kuşluk şu anda rekor kırmış durumdadır 12 kişiyiz evet bu bir rekor :D
[email protected]Quote:
gel yapalım sago muhabbetimizi.Ama şimdi online deilim bi de msnle uğraşmiyim.
bu arada 14 kişi olduk:D
abi bence asker döwmez ya :D yada farklı bi döwüş stili wardır :D uykusu kaçan direk buraya dalıyo yaw :) 14 üye 1 misafirQuote: