güti gelse de izlesek diyorum ben.. umarım anlaşılır da gerçek bir maestro seyrederiz inönü'de...
Printable View
güti gelse de izlesek diyorum ben.. umarım anlaşılır da gerçek bir maestro seyrederiz inönü'de...
Ben de Guti'yi izlemek isterim açıkçası.Forması farketmez.Gelir 2 yıl falan oynar gider ama yine de bu ülkede onu izlemek güzel olur.
Guti gelmesin izlemek istemiyorum :D
Anıl raul'da tamam diye bir yerlerden duydum. Bilgin varmi ?
Benim duyumlarıma göre Raul Beşiktaş'ın gündeminde yok.Hedef şaşırtmaca...
Bilmiyorum Geçen Uefa maçında bir kaç kişi ile bir araya geldikte Onların aldıgı duyuma göre gerçi Raul'da tamam dediler. Neyse ilerleyen zamanlarda anlarız
Robinho konusunda hala girişmler varmış Anıl senin bu konuda bir bilgin var mı ?
Guti gelecek mi gelmeyecek mi? Besiktas yönetimi borsaya bildirmemismiydi Guti'yi ? Robinho yalan olur derim o adami Türkiye'ye getirmek cok zor.
Robinho ile İnter'inde ilgilendiği haberleri vardı..
Robinho gelmez arkadaslar. Ezelden beri diyorum, bu adami bize yar etmezler. Hos, zaten ucuk maliyeti var ve bize lazim degil, kanat desen Hilbert ve Q7 alindi, forvet desen Bobo'yu anca keser, Robinho-Nihat ikilisi de olmaz zaten ileride. Su an oturmus bir kadromuz var bana gore, Guti gelirse tamamlanmis olur, ihtiyacimiz olan alternatif yerli stoperi de aldik zaten. Su anda eksik diyebilecegimiz mevkiler belki yerli sagbek ve yerli ofansif kanat oyuncusu, ama piyasada alabilecegimiz oyuncu yok. Yerli sagbek olarak Orhan Sam var, ama o ne kadar faydali olur tartisilir. Kanat olarak Volkan ve Ozan'i birakmazlar, Yekta olabilir belki. Ki transfer yapilmasa bile bu bolgede Toraman, Erhan, Ekrem, Quaresma, Hilbert ve gerekirse Nihat ve genclerden Ali Kucik ve Erkan Kas (ve Holosko ve donecek Ridvan) var, yani cok buyuk sikinti olmaz. Sadece yerli rotasyonu dusunduruyor, cunku 2 tane saglam yerli oyuncumuz sakatlandigi an sikinti olabilir, ama Nobre, Ekrem, Erhan, Necip, Ugur gibi oyuncularin kendilerini asmalarini beklemekten baska care yok su an icin. Tabii bu soylediklerimin tamamini Fink ve Ferrari'nin kalacagi dusuncesiyle soyluyorum, bunlardan biri giderse cok buyuk sikinti yasariz, sampiyonluk sansimiz cok ciddi bicimde duser ve Avrupa liginde ceyrek finali zor goruruz.
Robinho'da umutlar bitmez.Santos ile kiralık sözleşmesi bitsin hele...:)
1 Ağustos'ta mı bitiyor ?
4 Ağustos'ta bitiyor
Hadi bakalım. Demek olursa geç olacak baya.
Geç olsun da yine de olsun. Ne diyelim :p aslında pek gerek yok Robinho'ya da.
Bize lazım olan sadece Tello'nun boşluğunu dolduracak bir sol açık ve pivot tabiriyle adlandırdığımız uzun boylu bir forvet. Alırız falan demiyorum, ama keşke alabilsek diyorum; Fernando Llorente. ;)
Hoca maçtan sonra "Zapotocny gidecek mi?" sorusuna,"takımda 4 stopere ihtiyacım var ve kalmasından mutluluk duyarım" demiş?
Toraman
Sivok
Ersan
Zapo
Bu da demek oluyor ki Ferrari gidiyor.Umarım ederi alınırda satılır...
Zapo'nun Ferrari'den ne artısı var ki?
Ferrari'nin yolcu olduğu dün akşamki maçta açıkça belli oldu. 70. dakikalarda falan görmek için oyuna aldı sanırım Ferrari'yi. 1-2 kere arkaya adam kaçırdı. Birinde de sarı kart gördü ki bunları Vikingur'a karşı yaptı. :p
Schuster biletini kesmiştir Ferrari'nin dün akşam.
raul schalke 04'de
Raul gibi bir adamı şahsen izlemek isterdim ligimizde... Hayırlı olsun..
Raul bu ligde çok iş yapardı, yazık olmuş.
Gelseydi bilmemkaç yaşında adam ne işi vardı olurdu gelmeyince tüh ah oldu.
Schuster maçtan sonra Ferrari, Fink ve Delgado'nun biletini kesmiş.
İşiniz Fink Ferrariye kaldıysa görmeyin zaten o ÇEYREK finali
5 yildir tek adam uzerine sistemi kurup onun ayagina bakan bir takimin taraftarinin (Alex) bunu soylemesi cok ironik geldi bana. Her takimda kilit oyuncular vardir. Barca'dan Xavi ve Messi'yi cikarirsan takimin gucu azalir. Yine Inter gecen sene Cambiasso ve Sneijder olmadan bu kadar basarili olabilir miydi? Hagi ve Taffarel olmasa GS UEFA kupasini alabilir miydi?
Ferrari Besiktas'in 3-5 kilit oyuncusundan birisidir, kalite olarak en iyi stoperidir acik ara. Sivok, Toraman, Zapo ile ligde ikina sikina sampiyon olursun, ama Avrupa'da Metalist'ten 4 yiyip elenirsin, CL'de Liverpool'dan 8 yersin. Takiminda Ferrari ve Fink varsa da gider Wolfsburg ve Man Utd deplasmanlarindan gol yemeden donebilirsin. Ferrari belki lig icin cok cok onemli degil, ancak Avrupa'da ilerki turlar icin cok cok onemli. Avrupa'da BJK ciddi basari istiyorsa BJK (ceyrek finalden otesi) Ferrari ve Fink'i takimda tutmak zorunda. Yarin oburgun Juventus veya M.City'nin karsisinda stoperde Sivok-Toraman, tek onlibero Ernst ile cikarsan adamin aklini alirlar.
Ferrari de Zapo da 45 dakika oynadı, bence Ferrari'nin gitmesi o kadar kesin değil.
Zapo 90. dakika oynadı.
Geçen yıl ligin en az gol yiyen takımı olmamızı sağlayan Sivok-Ferrari, Ernst-Fink 4'lüsü mutlaka korunmalı. Zapo, Delgado ve golcü gelirse Holosko elden çıkarılmalı. Yoksa başımız çok ağrır. Fink ve Tabata tribüne çıkınca da sorun yaşatmaz nasılsa.