sanada ayırdık zaten 1 tane :D
Printable View
Serkan sen beni oraya götür abi gerisini bosver. 6 numarali bakislarla hallederim ben isimi.
Sen sus bakalım, ağzına acı biber sürerim ha.:n:
+18'lik muhabbete doğru kayıyor konu, sonucunda ben de dahil olmak üzere ceza almamak için konuyu değiştirelim.:D
Bu arada Serhat günaydın dediysen tamam zaten, gerisi gelir, sen zor olanı başarmışsın.:n:
Serhat bayanlar konusundaki engin bilgimden yararlanmak istersen ben burdayim. (:
Neyse yahu hadi bana eyvallah. (vv)
Yanlız o gece o kız neden kaçtı anlamadım iki Meksikalı biri ben oluyorum muhabbet ediyorduk sonra bir soru sordum maylı felan kız kaçtı :D
Serhat senden herşey beklenir :D
kızın adını biliyon mu :D
Şahane ingilizcenle sorduğun sorulara hayran kalıp, hayranlıktan bayılmış, hastaneye götürmüşler. Ailesi de senle konuşurken fenalaştığı için, böyle bir durumla bir daha karşılaşmasın kız diye kızın internetini kapattırtmışlar. O nedenle o günden sonra hiç görülmedi kız.:D:D
iyi onun adınıda monika yazmadın :D
Ney ben kacar takımdaki bir arkadaşla birlikte Ç.Rize'ye gidecegimiz yönünde söylentiler var.Sabah işin aslını iyice bir ögreneyim. :)
YaLan oLdu yaLan oLdu Gs Maç'ı yaLan oLDu :n: Heyyt Be Fenerime Bak sen hele 5 puan fark atmış :D:D:D Selamun Aleyküm
5 değil 6 .. Yani bize 6 ..
Anladın Sen onu :D:D:D Yarın bi yenersek hadi EyvALLAH :D:D:D:n:
Saat kaç :n: Serhat :D
Selam.nasılsınız beyler ?
Yeni Bi gün'e 3 puansız Girmenin Kötülüğünü yaşamaktan çıkarken iyiyim sen :D
Serhat msn de sana cevap vericem :) Saol bende iyiyim :)
Galatasaray'ın gol'ünü kim attı yanlışlıkla :n:
ne yanlışlığı olm adam ağları deldi.
Kesin delmiştir Kim o İnanamadımOto mu :n: