İnter'in tek eksiği tekniksel açıdan adam gibi bir yönetiminin olmaması.İyi bir teknik direktörleri olsa.Dizginleri elinde tutan,taktiksel bilgisi iyi olan.Bu kadro ile hiç kimse İnter'e kafa tutamaz.
Printable View
İnter'in tek eksiği tekniksel açıdan adam gibi bir yönetiminin olmaması.İyi bir teknik direktörleri olsa.Dizginleri elinde tutan,taktiksel bilgisi iyi olan.Bu kadro ile hiç kimse İnter'e kafa tutamaz.
Juve varken İnter'in haddinemi.:D
Süper adam valla bence çok doğru olmuş.:)
Juve 2 sene önceki kadar güçlü değil.
Ben de Toni gibi düşünüyorum:)
Milan moral kazandı. Şampiyon...
Yaz boyunca adı birçok takımla geçen Andrea Barzagli ve Christian Zaccardo, beklendiği gibi Palermo'yla olan sözleşmelerini yinelediler. İki oyuncu, yeni sözleşmeleriyle 2012 yılına kadar Palermo'da kalacaklar.
Edinilen bilgilere göre özellikle de Barzagli'nin (, bu imzayla, camiadan büyük takdir topladı. Bilindiği gibi Barzagli birçok Avrupa kulübünden transfer teklifi almış ve takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmıştı. 26 yaşındaki ünlü savunma oyuncusu, son olarak bu hafta başında Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden birinin daha teklifini geri çevirdiğini de açıkladı.
Palermo cephesinden alınan bir diğer habere göreyse, bu sezon UEFA’da başarı hedefleyen kulüp, Estudiantes’in yıldız oyuncusu Pablo Piatti’ye teklif götürdü. Kulüp Spor Direktörü Rino Foschi, oyunkurucu olarak görev yapan bu oyuncunun bonservis bedelini kulübüne sordu. Foschi’nin bu oyuncuyu Arjantin 20 yaş altı milli takımında izleyip beğendiği ortaya çıktı.
Zaten gitselerdi, Palermo dağılmaya başlardı.
2 çok önemli oyuncularını ellerinde tutmuşlar.Büyük başarı.
Dünyanın birçok ülkeseinde olduğu gibi İtalya'da açılış gününün gece maçını son şampiyon yapar:)
Lazio - Torino - 25.08.2007 19:00
Juventus - Livorno - 25.08.2007 21:30
Reggina - Atalanta - 26.08.2007 16:00
Fiorentina - Empoli - 26.08.2007 16:00
Siena - Sampdoria - 26.08.2007 16:00
Genoa - AC Milan - 26.08.2007 16:00
Napoli - Cagliari - 26.08.2007 16:00
Parma - Catania - 26.08.2007 16:00
Inter - Udinese - 26.08.2007 16:00
Palermo - AS Roma - 26.08.2007 21:30
Palermonun en iyi isimleri bu sene kadroda tutsalar bişle gelecek seneler için bakalım neler olacak daha fazla kalacaklarını sanmıyorum
Bzm Gokhan v Mehmet Gibi BunLarda
DurmazLar FazLa En FazLa 1 Sezon Daa
Palermo savunmada ki 2iyi oyuncusunu bırakmayarak iyi yaptı... Bu senede iyi bir sezon geçirir...
Gitselerdi Dünya Kupası'ndan sonra giderlerdi,Palermo da kalıcılar bu belli oldu.
Milan gibi bir takımda böle bir kaleci nasıl bulunuyor halen anlamış değilim
Milanda kötü ama öylede goller yenmezki :D
Sende haklısın Kalac...:D:D
bütün hata ben de o maçı öyle izlememeliydim . adama bak sanki ben ayağımın altından kaçırdım :D diğer gollerde de bence hataları vardı . ayrıca niye abbiati'yle yarışıyor ? dida'ya nooldu ?
Milandan bu adam ve ancelotti gitmedikçe bişe olmaz bu takımdan
Ben yine İnter'in şampiyon olacağını düşünüyorum.
26 Ağustos'ta başlayacak olan Serie A'da mücadele eden AC Milan, Real Betis ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından 1-0 yenik ayrıldı.
Karşılaşmanın tek golünü ikinci yarının ilk dakikalarında Mark Dennis González penaltı vuruşundan kaydetti. AC Milan ilk yarıda gösterdiği performansla göz doldururken, ikinci yarı bekleneni gösteremedi.
Real Betis: Ricardo, Ilic, Juanito, Nano, Babic (Vega 79'), Rivera, Juande (M.Angel 85'), Odonkor (Maldonado 87'), Sobis (Capi 73'), M.Gonzalez (Caffa 62'), Pavone (Fernando 67').
AC Milan: Dida (Storari 46'), Oddo (Cafu 46'), Nesta, Kaladze, Jankulovski (Serginho 46'), Gattuso, Pirlo (Gourcuff 65'), Ambrosini (Brocchi 65'), Seedorf, Kakà, Gilardino (Aubameyang 82').
Juventus bu sene değilde seneye çok rahat şampiyon olur. Çünkü çok yıprandılar bu sene o savaşı sürdüremezler tam oturmuş bi kadro yok. Kadronun çoğu genç ve tecrübesiz. Hemde takım yeni kuruldu. İlk 4 e girebilirler bence ama bu sene şampiyonluk Hayal.
Bu sene Benim ilk 4 üm :
1- İnter
2-Milan
3-Juventus
4- Napoli !!!!!!
Şampiyon yine İnter.2. Milan,3.Roma,4.Juve,5. de Lazio olur...
Gönlüm Juventus dan yana ama...Şampiyon Milan olur...
Milan
Juventus
İnter olacak bence
O maçı izlemez olaydım..Bu adamı kaleci nasıl yapmışlar ve Milan'a almışlar.:zuhaha:zuhaha:zuhaha Bir de Rüştü'ye kızıyorlar.
Terim: “Mourinho yenilmez değil”
Eski Milan ve Fiorentina teknik direktörü Fatih Terim’e göre Inter lig şampiyonluğuna en yakın ekip ancak Mourinho o kadar da güçlü ve yenilmez değil...
Serie A’da 2 sezon geçiren başarılı teknik adam ligde ilk 4’e oynayacak takımları belirledi. Şu anda Türkiye’nin başında olan Terim ilk olarak Inter ile başladı: “Eğer Ibrahimovic formda olursa Inter elbette favori. Mourinho’ya gelince Ranieri ile olan kavgasını okudum. Onun gelen bir huyu bu. Chelsea’de iken Arsene Wenger ve Alex Ferguson ile kavga ettiğini hatırlıyorum. Sanırım bu onun bir taktiği. Tansiyonu yükselterek yaşam şansını artırıyor. Ancak kimse yenilmez değildir”
Terim daha sonra diğer takımlar hakkındaki görüşlerini sıraladı: “Inter’in ardından Milan gelir. Pato, Ronaldinho ve Kaka gibi güçlü bir ofansif hattı var. Juventus’a gelince Buffon önemli bir nokta. Amauri’yi beğeniyorum çünkü gol yollarında etkili. Bu iki takımın yanısıra Fiorentina oldukça formda geliyor. Gilardino ve Mutu ileride gol sıkıntısı yaşamayacaktır. Bu nedenle Fiorentina geçmişe göre daha kuvvetli. Roma’ya gelince Spalletti’nin cesur birisi olduğunu biliyorum. Ne yapacağını göreceğiz”
Goal.com
Şampiyon yine Juve olacaktır.Bakalım 2. kim?
Fatih Hoca nın böyle bir yorum yaptığına pek inanmıyorum
Milan'a olan sempatisinden dolayı biraz üste çıkarmış bence, ama işin gerçeği bu sene Milan birşeyler yapmazsa, sezon sonu çok kötü olacak..Bence İnter ve Roma yine şampiyonluk için yarışır. Belki bu isimlere Juventus katılabilir. Milan ve Fiorentina için pek ışık görmüyorum.
Kaka'yı takımda tutmak için alınan küçük kardeşi Digao'dan sonra Milan kulübü, ilk onbirdeki yerini kaybeden Seedorf'un gönlünü hoş etmek için Serie C1 takımlarından birinde forma giyen 25 yaşındaki Chedric Seedorf ile anlaştı.
İtalya’dan gelen bilgilere göre, Lazio Ljungberg’e bir kontrat önerdi. Ancak aynı zamanda Fiorentina, Roma ve Milan da oyuncuyla ilgileniyor.
Geçtiğimiz hafta West Ham tarafından serbest bırakılan oyuncu, şu anda bonservisini elinde tutuyor.
Her ne kadar 31 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz yıl Doğu Londra’da kötü bir sezon geçirse de halen daha Arsenal’de geçirdiği 9 harika yılla hatırlanıyor.
Lazio, Ljungberg ile anlaşma konusunda favori olarak gösterilen ekip. Gelen bilgilere göre Lazio, oyuncuya yıllık 1.2 milyon Avro önerdi. İsveçli oyuncunun Lazio’ya katılma şansı %50 olarak değelendirilirken, Roma, Fiorentina ve Milan da oyuncunun peşinde.
Bugün oyuncunun menajeri bir açıklama yaptı ve Ljunberg’in emekli olup dünya turuna çıkabileceğini ya da MLS’den gelen teklifleri de değerlendirebileceğini de belirtti.
Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Jose Mourinho'nun tam anlamıyla bir provakatör olduğunu dile getirdi.
Mourinho geçtiğimiz hafta basına verdiği demeçlerde Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri'ye ağır eleştiriler yöneltmişti. Onun bu tavrı karşısında sessizliğini bozan Milan Teknik Direktörü Carlo Ancellotti, Portekizli'yi provakasyon yapmakla suçladı.
Ancelotti Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Mourinho özel bir kişi. Onu tanıyorum. Çok iyi bir insan, ancak basın karşısında geçince tam bir provakatör haline geliyor. Dilinizi tutabilmeniz lazım, ancak karşınızdaki insan bunu beceremiyorsa söylediklerini çok da ciddiye almaya gerek yok demektir."
Konuşmasının devamında Milan'ın sezon öncesi hazırlıklarını değerlendiren Ancelotti, "Böyle bir hazırlık dönemi geçireceğimizi sanmıyordum. Defansta ve ofansta ciddi sorunlar yaşıyoruz. Sadece orta sahamız iyi bir görüntü çiziyor. Nesta çabucak aramıza dönecek, ancak ne zaman kadroya girebilecek kondisyona kavuşur bunu bilemiyorum," diyerek içinde bulundukları zor durumu gözler önüne serdi.
Terim galiba Mourinho'nun Chelsea dönemindeki maçlarını yeni izlemiş...
Lazioya yaralı olur kanımca