Ben çıkıyorum herkese iyi geceler ;)
Printable View
Ben çıkıyorum herkese iyi geceler ;)
İyi geceler. Adaylarımı belirledim ama bir arkadaşın nickini yanlış yazdım. :(
İyi geceler Aygün.Yapma yaa nasıl kaybettin bea Batuhan?:(
Selamlar gusluk milleti :)
Bende belirledim.Batuhan Önde yazmıştım ama sonra değiştirdim galiba.
Herkese iyi geceler, hareketli rüyalar anladınız siz onu :D
Hadi beylerher an ben kaçabilrim. İyi geceler.
Gidenlere iyi geceler, kalanlar da anlatsın bakalım neden bu saate hala burdalar?:D
iyi geceler cümleten..
Selamlar şahin görünümlü gece kuşları
İyi geceler dick.
Anlat Eray, bekliyoruz. Ben aldığım son yenilgiden sonra bu günlük fmye ara verdim.:D
valla ben en son GS ile bi oyun açmıştım onda ilk sene UEFA'yı aldım klasik.. :D
daha sonra 3 sene oynadım ama takımda yeterince otoriteyi sağlayamadığım için istifa edip Gençlere geçtim..
orada harika bi takım kurdum.. şimdi büyük-küçük demeden herkesi yeniyoruz..
sen Arsenal ile başlamadın mı daha?
Ooo yenersin sen, iyi bir menejer olacağın belliydi senin eskiden beri.:D
Başladım, iyi de gidiyordum sonra 2 yenilgi alınca üst üste çıktım oyundan. Moralim bozuldu diye yazmadım da birşeyler, artık yarın eklerim. ŞL'de 4'de 4 yaptım, ligde de liderdim ama 2 yenilgi sonunda gitti liderlik...
OOOO Arsenal direk tüyo vereyim abi istersen:D
2011 yılına gelmiştim,takım mükemmel oynuyordu Crash Dumps engeline takıldım,aslında iyi oldu ya diğer türlü ÖSS'ye çalışayacağım yoktu:D
Eğer Walcott takımdaysa santrafor oynat,hedef adamı yap,top üzerine koş yap hedef adam desteğini leblebi gibi gol atıyor abi,süper kupa finali Real Madrid'le 4 gol 2 asist yaptı,Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final Bayern ile 3-0 gerideyim dakika 55 Walcott'u soktum oyuna hat-trick yaptı ama 4-3 yenildim
Bu arada aleyküm selam Gökay
Beyler ben kaçar size doyum olmaz.İyi geceler.
İyi geceler Gökay.
Sağ açık oynatıyorum onu. Vale var forvette, her maç gol atıyor neredeyse. Orta sahada alıyor topu direk kaleye gidip atıyor golü...
Iyi geceler Guşlar
Vela da çok iyi,Bendtner hala takımda mı?
İyi geceler Özkan.
Aha sana kadro;
http://img29.yukle.tc/images/46771.JPG
Bu ne abi,Çinli falan var takımda:DSadece 3 oyuncu kalmış şu anki kadrodan,dediğim taktiği dene çok işe yarıyor
Bana da müsade yavaştan,iyi geceler
İyi geceler o zaman.
Çinliye laf yok. Onu ilk Bursa'ya almıştım. Juve'ye dönünce oraya götürdüm. Arsenal'e geçince baktım Trezeguet'yle kavga etmişler hemen teklif yapıp aldım.:D O çok büyük bir yetenek...
Sevgiler. :)
Oh be ne güzel uyumuşum :p
selamlar millet... nasılsınız bakem..
Selamlar. Özlediniz mi beni? :P :)
Kaldi mi burada kimse?:roll:
Ben vaRım BaRan nasılsın???
iyiyim Firatcan,sen nasilsin?
Bende iyiyim çok şüküR...
Firatcan merak ettigim birsey var :) Senin okul yok mu yahu :D Günün 3 te 2si forumdasin :)
BaRan ben Liseyi geçen sene bitiRdim... Bu yıl evdeyim... İşede giRmedim... Dedim biraz tatil yapim...:)
:)
iyi tatil yapiyorsun ama.Günün 10-12 saati Tsi´desin :)
Benim de pazartesi-sali okulum yok.Sabahlayayim diyorum hazir firsat bulmusken :)
Siteyi seviyom zmn geçiriyom burada çok iyi üyeleR vaR...Netteki zmnın çoğunu buRda geçiriyom... Niye pzt.salı okul yok...:)