ben vardım ama gidiyorum iyi geceler ;;)
Printable View
Selamlar gencler nerelerdesiniz yahu...
Aygün olmayınca buraların tadı yok :p
Neredesin Aygün ahhh ahhh. :uzgun_smayl:
http://img253.imageshack.us/img253/547/img0524zo2.jpg
Kuşluğu ben kapatayım bari
Açalım burayı.
Günaydın Turksportal
günaydın şemsi nasılsın???
Herkese Günaydın . Şemsi , Emre abi...
günaydın erdem.vallaha yataktan fırladım bilgisayarın başına oturdum bağımlı oldum yokmu beni tedavi ettirecek biri Allah rızası için. :) ama kime söylüyorsun burdaki herkes öyle :D
oo hoşgeldiniz arkadaşlar bende birileri gelse diye bekliyordum:D
ayıpsın şemsi hissettim burda tek olduğunu uykudan uyandım. :D
yav kaç saattir yalnızım ama:D
yazalı bi saat olmuş şemsi kusuruma bakma bilgisayar ancak açılıyor 1 saatte :D
ee nabersin nasıl gidiyo bakalım okul hayatı.antalya ısınmaya başlamıştır artık heralde dimi? :)
İyi diyelim iyi olalım:)
Valla pazartesi Almanca sınavı var
Burada havalar ısınmaya başladı
hadi bakalım Allah yardımcın olsun.vallaha ben 2 sene almanca görmüştüm lisede tek hatırladığım wie heisst du? :D belki onuda yanlış hatırlıyorumdur :)
yok erdem çaktırma bilgisayar iyide şemsiye şimdi bişey söylemek lazımdı aman şemside duymasın :D duymadın dimi şemsi??? :D
Yok ben duymadım:D
aman emre abi dikkat et orası antalya değil:D
ya hiç sorma erdem bigün sıcak diye ince giyiniyorum ayaz çıkıyo bigün kalın giyiniyorum sıcak oluyo ter içinde kalıyorum istanbul bi acayip işte.bu sene kış olmadı doğru düzgün kar bile yağmadı.ama kasımda sanırım bi kar yağmıştı herkes şey yaptı ilk defa bu kadar erken kar yağdı bu kadar erken kar mı yağar falan Allahta ben sizi bi karsız bırakayım dedi şimdide küresel ısınma falan hikaye sanki bu günkü şey bu küresel ısınma ...
valla değil şemsi. :)
Bu yazın en sıcak yaz diye bekliyorlar.İstanbul'un suyu azaldı.Şimdiden azaldıysa yazın ne yapacağız bilinmez.Allah yardımcımız olsun...
sadece istanbul içinde değil hepimizin Allah yardımcısı olsun bu yaz.
oo erdem Kafenin 1000. mesajını attın nice 1000 lere:)
niye kötü oldu erdem ya???
neden kötü haber olduki:confused:
1000, mesajda yazdıklarım kötü haber oldu onu demek istedim :)