Dünya Çapında takım olduk gelen bütçeye bak :icon_surprised:
La Liga her geçen sezon itibarını kaybediyor , artık ilk 3 ŞL'ye gidiyor ..
http://i.imgur.com/BVWxI5v.jpg
Dünya Çapında takım olduk gelen bütçeye bak :icon_surprised:
La Liga her geçen sezon itibarını kaybediyor , artık ilk 3 ŞL'ye gidiyor ..
http://i.imgur.com/BVWxI5v.jpg
Bütçe gerçekten düşükmüş.
Takım ismine göre iyi bir bütçe ama itibara bakınca bu para hiçbirşey :)
Bence şampiyon kadroyu bozmayıp sadece eksik olan bölgeleri en iyi şekilde tamamlamalısın ;) Ama bütçe yeter mi bilmiyorum ?
Bütçe çok düşük olmuş ama serbest kalan oyuncular varsa işe yarayabilir. :) Bu arada kullandığın temanın ismi ne hocam? FLUT skin'e benziyor ama onda breaking news yazıyordu sende sky sports yazıyor haber yerinde. :)
destan yazmaya devam yeni sezonda başarılar hocam
Kulübe para aktı bu sene giderimiz de çok az azdı ama başkan elini cebine atmadı :)
İsmimize göre bütçe dediğin gibi normal ama şu itibar fena oldu ya 25-30 milyonluk topçular bile kulübe geliyor artık tabi alamayacağız ama , adamların istediğin maaş bizim bütçe kadar zaten :)
Transfere gelince zaten oturmuş genç kadromuz var , 2 bölgeye as oyuncu alacağım birde rotasyon için 1-2 eleman yeterli o bütçe bizim için .
Serbest piyasaya baktım da pek işe yarayan oyuncu yok , yine gençlerle takviye yapacağız .
Tema FMC 2014 Flut skin hocam :)
Teşekkürler dostum ..
Hocam gençlere mi yönelmeyi düşünüyorsun, yoksa daha tecrübeli oyunculara mı?
Transferleri falan yine ucuza halletim çok sağlam bir takımımız oldu gerçekten .
Ama malesef takımdan değilde oyundan soğudum şuan ,
Dün başka takıma mı gitsem diye sormuştum sizlere çünkü sıkılmıştım biraz oyundan,
şuan canım hiç fm oynamak istemiyor , takım değiştirme fikrini tekrardan gözden geçirdim onuda canım istemiyor sanki doyum noktasına ulaşmış gibiyim oyunda , 1 saattir kendimi zorluyorum devam etmek için ama insan istemeyince zorla da olmuyor ,
şimdiye kadar yaptığım en başarılı ve en zevkli kariyer oldu benim adıma ,
Bir daha da kariyer açmayacağım zaten Mayısta askerliğim var biraz değişik şeylerle zaman geçirmek lazım :)
save dosyasını yüklüyorum , isteyenler indirip bakabilir veya oynayabilirler .
https://www.mediafire.com/?n4dxasfh35txh7p
Kariyeri takip eden herkese teşekkürler ..
Çok büyük hevesle oynuyorsun ama bir yerden sonra artık doyuyorsun FM'ye..
Hem başarı hem de görsellik-sunum olarak güzel bir kariyer oldu :)
Mayıs'ta askerlik varmış, hadi bakalım daha var ama şimdiden Hayırlı Tezkereler :)
Abi kaç ay askerlik :) özlettirme çabuk gellllll :)
Biraz erken ama hayırlı teskereler ,Allah sağ salim gidip gelmeni nasip etsin. Oyuna gelince sıkıldıysan bırak tabiki:)
Kardeşim, hayırlı teskereler, umarım kazasız belasız atlatırsın askerliği :)
Hayırlı teskereler şimdiden, kopma buralardan, seviyoruz seni :)
Eyvallah kardeşim ,12 ay :)
Teşekkürler dostum inşallah , valla oyunda 4 sezonda doyum noktasına geldim oyunu açmak istemiyor canım artık :)
Teşekkürler kardeşim , inşallah :)
Teşekkürler dostum , fm'yi bıraktım şimdilik forumdan kopmam :)
Hayırlı teskereler usta :)
Güzel kariyer oldu valla gez toz askere gitmeden önce.
şimdiden hayırlı teskereler :)
Kardeşim başarılı bir kariyer olmuş.Bu zevkli kariyer için teşekkürler.
Ayrıca şimdiden hayırlı teskereler. iyi komutanlara düşersin inşallah.
Zevkli bir kariyer oldu, en guzel yerinde sonlandirdin. Hayirli teskereler dostum :)
Teşekkürler dostum , pc de takılmayı bıraktım geziyorum şu aralar :)
Amin hocam , çok teşekkürler .
Teşekkürler dostum , La Liga'da zirveyi gördük en azından :)
Bu arada 2 gün oldu kariyer kapanmadı daha , yöneticiler grev de falan herhalde :icon_biggrin:
Zevkli bir kariyerdi, tebrik ederim. İnşallah güzel bir yere çıkar askerliğin. :)
Abi kariyer kapatılmadan bir sorayım dedim askerdeyken internete sokuyolar mı? :)
http://i.hizliresim.com/K6bp5l.jpg
Bu da son mesajım olsun kardeşime :)
Ne zamandır giremiyordum. Kariyerini okudum baya güzel geçmiş kariyerin. Bu arada şimdiden hayırlı tezkereler. Rabbim sevdiklerine tez zamanda kavuşturur inşaAllah.