İlgilenen bile yok yahu :D
Printable View
İlgilenen bile yok yahu :D
Senin geliceğini duyan gelmekten soğuyo bence Sekocan ilgilenmiyolar bile :D
Kadıköyde olursa gelirim kesinlikle:D
Seko'nun karşısında kaleci durabilir mi abi adam kaçmak için açılıyodur bu da öyle aşırtma atıyodur :D
Bi dahaki buluşma ne zaman ? :D
Eğer yaparsak (Ki umarım yaparız. :D) lütfen hava sıcak olsun, zemin futbola müsait olsun, yağmur-kar gibi hava olayları olmamış olsun.
Ve son olarak belki de en önemlisi benim bulunduğum kanattan atak yapacak (En azından yapmaya niyet edecek :D ki en son ya Mehmet kardeşim ya da Eren kardeşim niyet etmişti sanırım.) arkadaşlar kendilerine dikkat etsinler, yanlarında birer tekmelik, kask, dizlik gibi materyalleri yanlarında bulundursunlar çünkü her an futbol hayatları bitebilir. :D
Bir de o hava şartlarında buluşulup da bu havada buluşulmazsa harbi bravo bize !!!
Geçen buluşma neydi öyle yahu bir taraflarımız donmuştu :D
Gelelim la bursa'dan :D
Ben de gelirim buluşmaya :D dermişim.
Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim. :D
Ayrıca cidden sıcaklık konusuna dikkat edelim, maça diye ya da aktiviteye de giderken sıcaktan kavrulmayalım :D :D
Bursa'dan geliriz dedik ses seda yok :(
Burak harbi gideriz olm:D
Bu arada buluşma Kadıköy'de olur, karlı havada sıcacık evimden kalktım, İTÜ Kampüsüne geldim. =))) Hiç anlamam paşa paşa gelirsiniz Kadıköy'e. :D
Maç yapacaksanız Oğuz'u çağırmayın bence adam yürüyen futbol oynayan avcısı gibi bişey :D Bu arada size koşan ama az teknikli Alex'e benzeyen guzide futbolumu izletemeyeceğim içinde üzgünüm. :)
Temmuz'da İstanbuldayım.Bende gelebilirim.
burak ile bana yer ayırın sonra vay efendim yer yok vsvs gibi cümleler sarfetmeyin :D
Oğuz abinin şutu hala gözümün önünde :D
Şükrü Saraçoglunun yanındaki halı sahamı olacak eger kadıköy olursa.
Saraçogluna ancak deplasmana gelirim :p
Bunlar provokatif hareketler Serhat Bey... Sadece senden rakibim olmanı istiyorum Serhat, :D :D
Benimde gözlerimin önünde ama yıllar sonra sorsalar sadece sahadakiler hatırlayacak... :):):)
Lütfen ama lütfen, sen bana çarptın Mehmetcim... Aslında basit bir fizik olayı olan Eylemsizlik'i yaşadık o an, sen hareket etmek istiyordun bende durmak, hareket eden cisim hareket etti, duran cisim durdu... :D :D
Bu sefer tüm maçı çekelim, o gün kimsede hal kalmadı ki, soğukla mücadele etmekten... :D:D
Pek beceremem bu işi...
ben kesin gelirim de temmuza sarkıtmayalım, bu hafta yapalım :) cuma mesela...