Arkadaşlar izmir'de merkezde uygun fiyata günlük ev kiralayan varmı ? izmirli arkadaşların yardımını bekliyorum.
Printable View
Arkadaşlar izmir'de merkezde uygun fiyata günlük ev kiralayan varmı ? izmirli arkadaşların yardımını bekliyorum.
Geleneksel İzmir Buluşmaması ne zaman?
İzmir de buluşma olmayacak mı?
Ek: Dün bişeyler düşünmüştüm.Aynı anda hem izmirde hem istanbulda buluşma yapalım sonra bi internet cafeye falan gidip izmir-istanbul buluşması yapalım.
izmir-istanbul takımları yapalım.çift maç deplasmanlı maç oynayalım.(izmirde yeterli sayı yokmuş)
yada turksportal bir gösteri maçı düzenlesin,eski oyuncular-turksportal takımı maçı.(formalı)
yada turksportal türkiyeyi en azından bir kaç ili dolaşıp,fm oynayanları biraraya getirsin.
gibi çılgın projelerim var.Gerçi nasıl olsa olmayacak bunlar :(
Yaşar abiye sesleniyoruz ....
Serkan abi gelecek Kasımda. :D
Ağustos'ta gelebilirim ben de İzmir'e .
Temmuz, Ağustos hiç farketmez, İzmir'de olacağım o iki ay da da. :) Bir buluşma olursa seve seve katılabilirim.
Ben 1 Temmuz günü Izmir´e geliyorum, eger bir bulusma olursa mutlaka katilirim (: Serkan askerde oldugu oldugu icin organizasyon isi Yaso´ya kaldi. Benim icin tarih önemli degil, her halükarda ben her zamanki gibi bulusmada bulunacagim. :d
Tamam Yaşar abi firarda ama bulacağız onu, ayarlıyoruz.
kesin söz vermiyim ama bende olurum heralde :)
Çağdaş ben bugün Yaşar abiye yazdım cevap alamadım umarım foruma bakar .
O zaman sizi bekliyoruz iyi bir buluşma olcak gibi :)
Pazar günü boş olan arkadaşlar buraya bir uğrasın bakalım.Barancığım da burda olur o gün.Eren'im sen zaten burdasın.
toplu buluşma olursa gelirim.
iki türlü de algılayabilirsiniz. :)
(yani çok kişi gelirse manasında 1,"top oynarsak" manasında 2
yanlış anlaşılmasın diye ek yapayım dedim.:D )
size iyi buluşmalar.
Pazar günleri çalışıyorum malesef.
Cumartesi diyorum o halde.Kimler Müsait Cumartesi ?
ben her gün müsaitim.yeter ki toplu buluşma olsun.
öğleden sonra yada akşam daha uygun olur benim için.
Arkadas Izmir´e ayak bastigim anda direk bulusmaya mi alacaksiniz beni :D Cumartesi günü benim bazi islerim var, onlari halletmem lazim. Pazar günü de Cagdasim yoksa, bulusma ertelensin. Bulusmaya katilabilme ihtimali olan herkes bu baslik altinda müsait oldugu günleri yazarsa, bir karisiklik olmasina engel olur, herkes icin en dogru zamani seceriz.
Ağustos ayı benim için müsait olur
O zaman bu hafta hariç herkes müsait olduğu günleri bir yazsın valla Sekopej'e söylerim hepinizi banlar haaa.
bence bir anket yapalım.
İzmir de buluşma günü?
temmuz da ağustos ta
hafta içi hafta sonu
her zaman gelebilirim şıkları olan.
bunun için dedim.
net bir şey yok ta,öyle bişey olursa net bir şey olmuş olur,
isimlerde açık verilir.
şart değil ama net olur.
yada buraya herkes geleceği zamanı net yazsın.
biri ağustos ta diyor öbürü c.tesi diyor öbürü pazar
net bişey çıkmıyor.
o yüzden de dedim.
artık buluşma olmasa da olur
ama siz buluşmak isterseniz tabii ki buluşabilirsiniz.
sorun yok.