Ben daha yeniyim abi. :o
Printable View
Adaya uzayalım...
Haklısın Oğuz, bir günde çağırın bizi. Gene biz yapacaz Oğuz, sen yazlıkda ben yazlıkda ne olacak halimiz bilmiyorum. =)))
Aygün ayarla koçum bişey, biz bu sefer çağrılan kişiler olmak istiyoruz. :)
Emre abi gidelim adaya güzel fikir, yakarız mangalımızı ohh mis gibi olmadı; kemer tarafına geçeriz orada yaparız. :)
Yakarım adayı hiç acımam :n: Sizce benim yapıcağım organizasyondan hayır gelir mi de bana yap diyorsunuz :D
Bu buluşmaya herkes gelebilir, şuan bir plan olmadığı için yanıt verilmemiştir, herkese açıktır bu buluşmalar. =))
o zaman kesin geliyorum.keşke halı saha maçı düzenleseniz.
Maç yapalım yahu
Bu sıcakta maçı saat kaçta yapacaksınız gençler? Sakatlık olmasın.
Bana tek araçlık olacak tek yer Avcılar orda da minibüsten sonra yürüyorum :D
Bu sıcakta maç zor olur.Anıl amcacım sen normal buluşmaya bir gel biz maç da yaparız sonra :D
Kışın yağmur yazın sıcak.Bırakın bu işleri,top oynamayı bilmiyoruz desenize şuna :)
Tamam abi Cumartesi sabah 9'da yapalım :D
cuma günü ya da perşembe günü adaya mangala gidelim :D:D
Maç yaparsak kaleci olurum ben beyler :D
Hadi artık ne yapılacağına karar verin de ramazan vs. gelir hiç yapılmaz arada kalır bu iş.
Maç olursa ben demiştim gelir izleriz ancak diye,
Emre Bey'in ada davetide hoşuma gitmedi değil, o da olabilir, onu yapsak dahada güzel olur aslında
Maç yapmak için 12-14 kişi gerekiyor..Şu an 1 takım falan çıkar anca.Bu sıcak havalarda da yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.Eğer maç yapmak isteyen arkadaşların sayısında bir artış olursa maç yapılır ama olmazsa da yapılacak şey yok bulunur elbet bir şeyler :D
Aygün geleceğim dediyse bu buluşma olmaz.
maç yapmak istemiyorum ben açıkcası yaz günü yorulamam valla :n::n:
adada mangal güzel olur hem Emre abiye güle güle deriz :D:D