Ben şampiyon olamasamda en azından şampiyon başka bir Aygün.
Ben şampiyon olamasamda en azından şampiyon başka bir Aygün.
Son hafta sürpriz kupon yaptık :D
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
http://img215.imageshack.us/img215/2...ftalkdurum.jpg
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
http://img202.imageshack.us/img202/2880/geneldurum.jpg
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Bu güne kadar hiç haftanın en yüksek puanını alamamama ve 2 hafta Cuma 8'den önce tahmin yapmayı unutmam nedeniyle tahmin yapamamama rağmen sonuna kadar şampiyonluk için uğraştık.Fakat başarılı olamadık.Yine de 2.olmak iyi bir sonuç diye düşünüyorum.Aygün'ü de şampiyonluğundan ötürü kutluyorum.:k:
Tahminlerimizin engellenmesi sonucu geriye düştüm. Son 2 haftada da öne geçebilmek için riskli tahminlerde bulundum ama yetmedi. Hilesiz bir organizasyon istiyoruz.
Aygun SPORTOTO falan oynasa koseyi donecekmis :n::n:
Tebrikler sampiyon :D
Son haftalarda üst sıraları zorladık ama en fazla 7.lige kadar gelebildik
Sağolun teşekkürler :icon_cool:
Son hafta en yüksek puanı almışım son tabloda sarı kutucukla işaretlenmemiş :p Güzel bir puanla lider kapattım ligi :D Zaten en başından beri biliyordum şampiyon olacağımı.İddaa oynadığım zamanlar hep yatarım ama burda nedense çoğu tutuyor :D Artık seneye bizim ligin maçlarına oynayacağım :p Hiçbir maçı analiz etmeden direk o an içimden ne gelirse oynadım şampiyon oldum :D Lig yarışında bir nebze olsun yalnız olmadığımı hissettiren diğer birkaç arkadaşıma da teşekkür ediyorum.Üzülmesinler seneye belki olurlar sıkmasınlar canlarını :p Bahaneleri için de şunu söylüyorum "Bunlar bahane şampiyonluk şahane" :icon_biggrin:
Yeni sezonda bende olacağım baştan sona kadar :)
Geçen haftada dediğim gibi çok eğlenceli bir yarışma oldu son haftaya kadar yarışın içinde olduk fakan son haftalarda biraz riskli tahminler yapınca fark açıldı ama sağlık olsun. Aygüncüm tebrik ediyorum tekrardan (:
İlk 5te bitirmişiz, iyidir iyi. :)
Aygün Şampiyonlar Ligi'nde aynı başarıyı bekliyoruz :D
İlk 10 baya iyi .
İlk 10'da bitirdik mutluyuz.
son hafta Aygün'le birlikte haftanın birincisi olmuşuz. Tebrikler Aygün..
Düzelirsiniz umuduyla arkadaşlarımız size karşı olabildiğince ılımlı ve alttan alan bir tavırda yaklaşıyor ama bence artık şansınızı fazla zorlamayın.
Forumda hemen hemen her konunun kalitesini düşürüyorsunuz. Bugün size tablo yapmanız konusunda ricada bulunan olmadı. Bir hata varsa bunu yöneticiler düzeltir. Siz kendi isteğinizle uğraşmışsanız bu sizi bağlar. Her yazdığınız cümle sonunda bana teşekkür edin, ben şunu yaptım, benim konumu sabitleyin derseniz bu iş olmaz.
Tüm bunların yanında yazdığınız cümleleri siz okurken anlıyormusunuz? Ben çok üstün zekalı olmayan ama Türkçe'yi rahatlıkla anlayan biri olmama rağmen yazdıklarınızı anlamakta sıkıntı çekiyorum. Türkçe'yi katletmenize de izin vermeyeceğimi bilmenizi isterim.
Sonuç ne derseniz bu tavırlarınızı sürdürdüğünüz takdirde gerekli işlemler yapılacaktır. Çünkü ya karakteriniz bu ya bizle dalga geçiyorsunuz. Malesef ikisinede izin vermem.
25 dk. dır bekliyorum sonunda bi cevap geldi,teşekkür ederim.
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler gerçi ben genç kartaldan mesaj bekliyordum sizden geldi ama farketmez önemli olan durumu anlamış olmak.
ben BENİ anlıyorum da beni başkası anlamıyor,bişey yaptığımı -kendimce- düşündüğüm zaman takdir teşekkür yada en azından saygı bekliyorum."haa teşekkürler iyi yapmışın" denmesini bekliyorum.başkasının benim konumu sabitlemesini bekliyor(D)um (D artık beklemiyorum manasında)ama başkasından bu lafları alamayınca kendim sormak zorunda kalıyorum bu da daha itici oluyor ama mecbur kalıyorum bunu yazmaya.
bende çok üstün zekalı değilim hatta KESİNLİKLE siz benden çok daha üstün zekalısınızdır çünkü ben basit düşünüyorum."bişey yaptım demekki takdir edileceğim" tabiiki bu olmuyor zira başkaları zaten benim bildiğimin de çok daha fazlasını biliyor :icon_confused:
sonuç olarak son cümleniz itibariyle dilediğinizi yapmakta serbetsiniz.ben kendimi daha fazla site için -kendimce- hırpalamak ve gene de "FORUMUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEK" istemem.Seçim sizin.
Oyun başlasın :icon_biggrin: (yada oyun bitti- testereden)
Not: son kısmı bi espri ile süslemek istedim.Hani derler ya "son esprisini yaptı" diye o manada.
Anlamayanlar için: Seçim sizin deyip Oyun başlasın dedim.Testere filminden :)
Hakikaten o kadar gereksiz yazıyorsun ki mesajların foruma bir şey katmıyor. Sen kattığını düşünüyorsun o ayrı, sonra da neden teşekkür etmiyorlar diye veryansın ediyorsun. İnsanlar yıllarını harcayarak yamalar yaptılar bu sitede üstüne bırak teşekkürü yemedikleri iftira, küfür kalmadı senin kadar takılmadılar.
Biraz yaşının ağırlığını göster yahu, saygı duysun etrafındaki insanlar yazdığına. Durum öyle bir hal aldı ki yazdıklarını anlayabilirsem sadece gülmek için okuyorum ben.
@mehmetd
Saygıdan ve yaş olayından (abi) diyim.Senin yazı -sitilinle-.
Abi sen (ne) içiyon allahını seversen söyle.-ki bizde bile(lim)'
Resimleri göremiyorum.Benden kaynaklımı acaba ?
Madalyam da yakıyor yani :icon_cool: