Çalayım mı? :)
Printable View
Çalayım mı? :)
Aynen yahu yokmu dicey.Hatta varsa Aydın abiye bir istek yapmak isterim :D
Yayındayım.
Düştüysek Kalkarız
Kırık Düşler
Şimdi de Funda Arar harika gidiyorsun Emrah abi.Bu ayarlarda devam edersen çok sevinirim.
Güzel şarkılar çalmaya çalışıyorum. :)
Ve... Son şarkımız Funda Arar - Savur...
Ne güzel de gidiyordu. Demek son şarkı..
Baya işimiz var bu gece, o yüzden yayını kesmek zorunda kaldık ama yarın gece yayın yapmayı düşünüyorum.
Yayındayım,istek parça alınır.
Bugün alınan kararla radyodan alınmışım.Şu ana kadar dinleyen,dinlemeyen herkese teşekkürler.Birilerinin müzik ihtiyacını kapatabildiysek,onu mutlu ettiysek ne mutlu :) Bu kadarmış,görevimi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum.
ben bu kararı hiç beğenmedim açıkçası radyonun bir dinleyicisi olarak. Berk çokta güzel şarkılar çalıyordu. Yöneticiler Damar - Arabesk tarzı pek sevmiyorlar. Hep Metal Rock fln.
Oldumu bu. :)
Berk iyidi ama bu tarz birkaç arabesk yayını yapsaydı Volkan Şen'in halini iyi görmüyordum. Valla jiletlerdi kendini. :)
Arkadaşlar yayındayım, türkçe ağırlıklı bir yayın olacak. Önümüzdeki günlerde ise grup gecelerine devam edeceğiz :)
Ben rock, rap sevmem. Sadece bazı rap şarkılar hoşuma gider. Onun dışında hep Türkçe müzik.
Bulutsuzluk Özlemi, güzel şarkı. Bundan sonra Sezen Aksu'dan Git'i çalabilir misin Yağızcığım?
Eyvallah canım benim çok sağ ol. Bu arada yayın kesintiye uğradı sanırım?
Hala yayında mısın Yağız ? Bende açılmıyor da.
Yayında değil şu anda.
Kırk yılda bir giriyim dedim onda da yokmuş :D Başlığı da değiştirin bari yayından çıkınca :D
Ben yayına giriyorum.
Hayko varsa çalar mısın Emrah abi :) Şarkı farketmez (:
Bende yok da, şark ismi söylersen indiririm. :)
Yol Gözümü Dağlıyor :)
Sağolasın Emrah abi gece gece iyi geldi (:
Gözünü dağlamadı inş. :)
:D Mustafa Ceceli - Eksik çalarsan da iyi olur aslında abi :p
Hilal Cebeci - Üzülürsün
Sonra da Ceceli.