Sağlam maç başarılar.
Printable View
Sağlam maç başarılar.
LİGE İYİ BAŞLADIK..
Neymar ve Van Persili United'a karşı çok fazla pozisyon vermedik ve 2.yarıda Damio'nun golü ile önemli bir 3 puan almayı başardık..
Hazard kanatt mı oynuyor gizli forvet mi ?
Damiao ilk golünü atmış gol kralı olma ihtimali çok yüksek kenarlardaki adamların merkezi hücumcu olursa bu sayı düşebilir ama :)
Müthiş oynadık ve farklı kazanmasını bildik..Hücum oyuncularımızın performansı muazzamdı gerçektenn.
Maçı çok erken koparmayı başardık ve farklı kazanmasını bildik.Savunmamızın iyi oyunu memnun ediciydi.
Yine erken kopardığımız ve rahat kazandığımız bir maç oldu..Sezon başı fikstürümüzün rahat olması takım uyumu açısından çok önemli oldu gerçekten.
Süpriz rakiplerimiz var;
Tarumar estirmişsin usta ligde
İlk puan kaybımızı kolay sanarak rotasyon yaptımığımız Cardiff deplasmanında yaptık..Asları aldık ama iş işten geçmişti.
Kendi sahamızda ki başarılı performansımızı sürdürerek farklı kazanmasını bildik..
Geçen senenin CL finalisti karşısında çok iyi savunma yaptık ve az ama öz ataklarımız ile 3 puanı 3 gol ile almayı başardık..
Evimizi kaleye çevirdik adeta.Maçları ilk yarım saatte bitiriyoruz..Umarım böyle devam ederiz..
GEMÇ YILDIZIMIZ ARJANTİN MİLLİ TAKIMI ADINA İLK GOLÜNÜ ATMAYI BAŞARDI...
http://a1212.hizliresim.com/14/8/gq1k0.png
Hocam kimseye fırsat vermiyorsun hayırlı olsun şampiyonluğun :D
ilk haftalardan rakiplerini ezmeye başlamışsın
Mata , Hazard , Oscar , bela üçlü , nağmağlup bile şampiyon olabilirsin sonuçta avrupa'da yoksun.
Lige giriş gayet iyi hocam
Çok erken daha kardeşim,United bela olabilir..Avrupa olmaması avantaj..
Beklediğimden daha iyi oyunuyoruz gerçekten..Umarım devam eder formumuz..
Hazard çok iyi ancak Mata ve Oscar beklediğim performansta değil..Radikal kararlar alabiliriz..
Sağol dostum...
Chelsea hayırlı olsun, sağlam takımdır, sonuçlar ortada zaten, form düzeyini yüksek tuttukça devamı gelecektir, başarılar.
Zor bir deplasmandan iyi oynayarak 3 puanı almasını bildik..
Berbat oynadık ve sezonun ilk mağlubiyetini çok ağır bir skor ile aldık..
City mağlubiyetini sarmak için çıktığımız karşılaşmada evimizde ki başarılı performansımızı sürdürdük.
Wigan deplasmanında ilk 20 d3akikada gelen goller ile 3 puanı almayı başardık.
United ve City ensemizde;
City maçın çok kötü olmuş hocam onun dışında iyi
Hocam takdir ettim çok temiz yeniyosun , ve çok temiz yeniliyosun :D
:) Alış bunlara hocam ben 3,5 senede 3 yada 4. Başkanla çalışıyom azıcık borca girince ya istifa ediyorlar yada bütçeyi düşürüyorlar bak yemin ediyrm daha transfer satış yüzdeni %65'den yukarı çekemedim Sattığım oyuncunun sadece % 65 'ni bana bütçe olarak veriyorlar. ''ama tabi Chelsea gibi kulüpte bu olması garip ''
hocam taktik mi çok iyi sen mi bişiler yapıyorsun takım gol yemiyor ya şunun sırrını bizede söylesene :)