Cork City teşekkürler ozzy19
Printable View
Cork City teşekkürler ozzy19
Arkadaşlar sizce milli takımlarda mı göreve başlasam?yani daha çabuk kariyer yapma şansıa sahip olur muyum?
arkadasım eger zayıf bır takım alıp onu yukseltmek ıstıosan sana wolverhampton wanderers yada mainz 05 diyebılırm.ama eger guclu bır takım ıstıosan sana lyon u oneririm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alonso 88 bence isvec ten kalmar ff takımı tam sana uygun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gımnastıc tarragona adı duyulmamıs olsada dunyadakı cogu iyi oyuncuyu alabilirsin ve bence ispanya liginde alınabilecek en zevkli takım
Bence dogu avrupa nın guclu ekiplerinden Sparta Prag olabilir. Gercekten cok iyi altyapıları var. Slavia Prag la cekişmeleri cok heyecanlı. Alttan baslayıp tepeye yukselmek için guzel bir fırsat
Bana da birşeyler önerebilir misiniz?
Serie A ve TSL olmasın..
Söyle eğlenceli birşeyler
Italya Seri C/1 den Sassari Torres
Ingiltere Championship ten Crystal Palace
Not: Crystal Palace ile baba kulüp aradığınızd Chelsea ve Arsenal çıkıyor Arsenal`i seçerseniz lig garanti
baba kulüp :D
Blackburn Rovers olabilir zevkli oluyo ayrıca west ham çok güzel oluyo ayrıca atletico madridte bayaa zevkli oluyo ayrıca real sociedadta denemeye deyer
arkadaşlar altyapısı çok sağlam bir takım arıyorum.ama r.madrid,barça,chelsea vb dünya klası takım istemiyorum.bir de tsl,la liga ve ingiltere 1.ligi takımı olmasın.mesela shaktar,ajax,arsenal,red star gibi takımları yönettim bu uğurda.denediğiniz takımlar varsa değerlendiricem.eğer bi tavsiye gelmezse şili'den birleşmiş milletler veya universidad catolica takımlarından birini yöneticem
Beşiktaş'ın çok kaliteli gençleri var.
Beyler yeni bir kariyer açacağım ama uzun soluklu olmasını istiyorum.Bütçesi fena olmayan,Avrupa'da,bulunduğu ülkenin en iyi 3 takımından biri olan takım arıyorum.
Fransa,İngiltere,Almanya,İtalya gibi üst düzey ligler olmasın.