Şu an en iyisi bence de Ronaldo.Bu sezon geçen yıl olduğu gibi iyi oynarmı, onu bilemem.
Printable View
Şu an en iyisi bence de Ronaldo.Bu sezon geçen yıl olduğu gibi iyi oynarmı, onu bilemem.
Formda bir Ronaldinho ve Messi bencede Ronaldo'dan daha iyidir. :)
Katılıyorum Cassano doğru söylemiş:)
Milan yöneticisi Silvano Ramaccioni, Andrei Shevchenko’nun eski kulübüne dönmesinin yakın olduğunu belirtti.
Ramaccioni Sheva’nın dönüşünden emin ve yakın olduğunu belirtti.
Radio Goal’a açıklama yapan yönetici, “Anlaşmanın son aşamasındayız” dedi.
“Umuyorum küçük şeyler en kısa sürede çözülecek.”
Sheva, 2006 senesinde 36 milyon avroya Premier Lig’e gitmişti.
Forvet oyuncusu her zaman geri dönmek istediğini belirtiyordu ve geri dönüş için çıkan haberler artıyordu. İtalya basınına göre Ronaldinho’nun gelişinin ardından Sheva takıma iyi bir katkı yapabilir.
Interli oyuncu David Suazo, Benfica’ya katılmak istediğini söyledi.
Geçen sezon Cagliari’den Inter’e gelen oyuncudan çok şey bekleniyordu. Fakat Hondurslı oyuncu hayal kırıklığı yarattı ve dokuz maçta forma giydi.
Günlük Portekiz spor gazetesi A Bola’nın geçen haft yayınladığı haberine göre Benfica 28 yaşındaki oyuncu ile ilgilenmişti.
Oyuncuya Benfica’ya gitmek istediği sorulduğunda ise Souza, “Da Luz’da oynamak güzel olabilir.” cevabını verdi.
Benfica, Suazo için Roma ve Sampdoria ile yarışta bulunuyor. Ayrıca İngiltere’den Manchester City’nin de teklif vermesi bekleniyor.
Sportmediaset’te yayınlanan habere göre Inter, Portolu süper starı kadrosuna katmak için teklifini 17 milyon avrodan 20 milyon avroya yükseltti.
Portekizli milli futbolcunun Porto’dan ayrılmak istemesi, bütün yaz bu oyuncuyu isteyen Inter’in nihayet bu transferi gerçekleştirmesini sağlayacak gibi.
Jose Mourinho, vatandaşı Quaresma’yı kadrosunda görmeyi çok istiyor. Queresma da Porto’yla iplerini koparma noktasına geldi.
Lacivert siyahlı ekip, teklifini 3 milyon avro daha arttırarak 20 milyon avroya çıkardı. Kadrosunda pek çok sakat oyuncu bulunduran Inter, Portekizli'yi kadrosuna katarak yaralarını sarmak istiyor. David Suazo ve Hernan Crespo’nun yerinde oynayabilecek olan futbolcunun Porto’da kalmaktan mutsuz olduğu iddia edildi.
Bu sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak isteyen Milano ekibi, Queresma’yı kadrosuna katarak amaçlarına ulaşmak istiyor.
Radoslav Kovac'ın menajeri Pavel Zika, oyuncusunun Milan'a transfer olabileceğini ifade etti.
28 yaşındaki savunma oyuncusu, San Siro'da bir süre önce dikkatleri çekmeye başlamıştı. Şimdi menajeri, Kovac'ın İtalya'ya transfer olabileceğini söylüyor.
Transferi kapayan Milan'da, teknik direktör Carlo Ancelotti, sakatlıklar sebebiyle tekrar bir futbolcu almayı planlıyor.
Zika, "Milan Radoslav ile ilgileniyor. Fakat şu an için görüşmelerin başındayız" dedi.
"İtalyan deviyle Moskova kulübünün iyi bir ilişkisi var. 5 milyon avro civarı bir bedelde anlaşma sağlanabilir"
Milano ekibi, Kovac'ı sakatlanan stoperi Nesta'nın yerine düşünüyor.
Chelseali Branislav Ivanovic'in transferi gerçekleşmeyince, Rus liginde oynayan oyuncunun gelme ihtimali kuvvetlendi. Menajerinin açıklamaları da buna işaret ediyor.
Serie A'da ve UEFA Kupası'nda zirveye oynamayı hedefleyen kırmızı siyahlılar, yeni sezona mutlaka yeni bir defans oyuncusu alarak girmeyi planlıyor.
inter quaresma'yı alırsa iyi iş yapmış olur... (mourinho farkıyla)
zaten inter'de tutunamayacağı belliydi ayrılması iyi olur onun için zaten gitmezse bu sezon değil 9 maç 4 maç bile oynayamaz...
milan alırsa sheva'yı forvet hattındaki sorunlarını çözerler belki... ama bence onlara kaleci lazım...:D
evet ronaldinho eğer milan'da eski günlerine dönebilirse yani form tutarsa zaten ronaldo yanına yaklaşamaz...messi'yi ise zaten ben ronaldo'dan daha üstün görüyordum...cassano doğru söylemiş...
Bence Ronaldo gerçekten çok abartılıyor. Messi bence Ronaldo dan daha iyi. Özellikle şu Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki ManU - Barca maçında Messi Ronaldo dan iki kat daha iyi oynadı ama spiker Ronaldo yu öve öve bitiremedi. Messi den ise hiç söz etmedi. Ronaldo nun kalitesine diyeceğim yok ama benim görüşüm böyle.
kesinlikle katılıyorum Cassano ya..Ronaldo büyük maçlarda çok fazla sorumluluk almıyor..Messi ise tam bir savaşçı , her maçta bir kahraman gibi ..!
Bencede doğru söylemiş
Monaco yıldızı Jeremy Menez’in menajeri oyuncunun Roma’ya katılabileceğini belirtti.
Real Madrid’den Baptista’yı alan Roma yeni bir ofansif oyuncu daha kadroya dahil etmeye çalışıyor.
İtalyan medyasında çıkan haberlere göre Roma Manchester City’den Nery Castillo veya Monaco’dan Jeremy Menez’i transfer etmeye çalışıyor.
Fransız oyuncunun menajeri Laromasiamonoi.it’e yaptığı açıklamada, “Roma dün bizi aradı ve oyuncuyu söyledi.” dedi.
“Menez Roma’ya gidebilir ama öncelikle başkanla görüşmeliyiz ayrıca Roma kulübüyle de. Sonra karar vereceğiz.”
“Üç dört gün içinde önemli bir aşama kaydedebiliriz ve oyuncunun gitmek istemesi durumu kolaylaştırabilir.”
21 yaşındaki oyuncu ise Roma’nın teklifinin cazip olduğunu söyleyip Mercato365’e konuştu, “Roma’yı Nantes maçında izledim.” dedi.
“Menajerimle görüştüm ve durumun nasıl ilerlediğini göreceğim. Roma Avrupa’daki en iyi kulüplerden biri. Güzel bir teklifle geldiler.”
goal.com
Bu Menez ilerde çok konuşulacak..
Jeremy Menez tam italya ligine uyar bence fizik gübü iyi uzun boylu..
Roma için "nokta" bir transfer olur
menez de 'yeni zidane' lardan bir tanesi:D fmdende biliyoruz çok iyi bir oyuncu olabilir romada tottiyle çalışmak bir kere süper bir avantaj.
Milan Philippe Senderos için Londra ekibine teklif sunmaya hazırlanıyor.
Alessandro Nesta’nın sakatlığı; Dario Simic ve Digao ile yolların ayrılması, Milano ekibinde sezon öncesinde defans kurgusunda problem yaşanmasına neden oluyor.
Bu sorunları çözmek için Chelseali Branislav Ivanovic'i tranfer etmek istemilerdi. Sırp savunmacıyı kiralık olarak alınacakken, son anda Chelsea’nin vazgeçmesiyle bu transfer planları da suya düştü. Bu gelişmenin ardından Milan’ın defans oyuncusu arayışları umutsuz bir hal aldı.
Son rota Senderos
Şimdi de Corriere dello Sport’a göre; Milan, şimdi de Arsenalli Senderos’u istiyor. İtalyan ekip İsviçreli milli futbolcu için 7-8 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Wenger’in geçen sezon beklenenin altında bir performans ortaya koyan Senderos’un yerine Silvestre’yi aldığı için genç stoperi gönderebileceği iddia edildi.
23 yaşındaki Senderos aralık 2002’de katıldığı Arsenal’de 74 lig maçında yer alıp 4 gol attı.
O kadar Milanda oynayacak kadar kaliteli br oyuncu değil kanımca
Bologna, Genoa’nın forveti Marco Di Vaio’yu transfer ettiklerini resmi olarak basına duyurdu.
Kariyeri boyunca takım takım gezen Di Vaio, profesyonel futbol hayatı boyunca dokuz takım değiştirdi.
Son olarak 2007’nin Ocak ayında Genoa’ya gelen 32 yaşındaki forvet, kendisinden beklenen performansı sergileyemedi.
Juventus’lu Rafaele Palladino’nun Genoa’ya transfer olmasıyla takımdan ayrılma şansı yakalayan Di Vaio, bu sayede Seri A’ya tekrar çıkan Bologna’ya transferi gerçekleşti.
Bugün 17:30’da bir basın toplantısı gerçekleştiren Bologna, Di Vaio’ya forma giydirerek resmi açıklamayı da yapmış oldu.
Bu sene transfer sezonunda oldukça etkili olan Bologna, Corinthians’dan Coelho, Sampdoria’dan Cristian Zenoni ve Sergio Volpi, ve Lazio’dan Gaby Mudingayi’yi kadrosuna kattı.
Bolognaya faydası olacaktır hayırlı olsun
Transfer resmi olarak duyuruldu.
Sheva'nın yuvasına dönmesi harika olur.
Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Andrei Shevchenko’nun San Siro’ya dönmesi için somut bir adım atmadıklarını açıkladı.
Son günlerde yayınlanan haberlere göre Sheva, Milan’a geri dönmek için gün sayıyordu ancak Chelsea’nin yıldız forveti bırakmak istememesi yüzünden bu transfer gerçekleşmemişti.
Milanlı taraftarlar hala transferin gerçekleşebileceğini düşünürken Ancelotti'nin il Corriere Dello Sport’a yaptığı açıklamada Sheva’nın geri dönmesi için herhangi bir teklifte bulunmadıklarını söylemesi kafaları karıştırdı.
“Sheva’nın geri dönüşü hakkında dedikodular dışında birşey bilmiyorum. İki sene önce takımdan ayrılmasına hala üzülürüm ancak şu an tek söyleyebileceğim şey, onun Chelsea’nin oyuncusu olduğudur”
“Onu Roma’ya ya da herhangi bir kulübe gitmesi için teşvik etmem çünkü o ne yapması gerektiğini bilir”
Milan’la adı geçen bir başka oyuncu Philippe Senderos hakkında da konuşan Ancelotti, bu transferin tamamen uydurma olduğunu söyledi.
“Arsenal’in onu satacağını düşünmüyorum. Zaten Kaladze ve Maldini varken onun gelmesi şart değil”
Alessandro Nesta’nın sakatlığıı sonrasında defansa takviye yapmak isteyen Milan’ın arayışları, bu açıklamalara göre sona ermiş bulunuyor.
Rolando Bianchi, kendisini Torino’lu yapan beş yıllık kontrata imzayı attı.
Torino’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Manchester City’nin eski forvet oyuncusu Rolando Bianchi, beş yıllık kontrata imzayı atarak Serie A’ya geri döndü. İtalyan basınına göre transfer, 5 milyon avroya gerçekleşti.
“Manchester City’nin oyuncusu olan Rolando Bianchi’nin transferini bitirdiğimizi memnuniyetle açıklıyoruz”
“Oyuncumuz beş yıllık kontrata imza atarken, bu akşam Brescia ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmasında başkanımız Urbano Cairo, oyuncumuzu taraftarlara tanıtacak. Basın konferansını ise haftaya gerçekleştireceğiz”
Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Manchester City adına sekiz gol atan Bianchi, İngiltere’deki hayat tarzına alışamadığı için Lazio’ya kiralanmıştı.
Bianchi bu transferi gerçekleştirerek, eski takımı Reggina’dan takım arkadaşı olan ve Torino’ya yazın gelen Nicola Amoruso ile yan yana oynama fırsatını da yakalayacak.
Chelsea sattık diyo.Milan reddediyo.Anlamadım gitti :D
Şimdi kime inanalım yaa :D
DipNot : Ancelotti'nin dünyadan haberi yok transfer bitmiş harbiden :)
Süper gerçekten çok mutlu oldum.Sheva gibi bir oyuncu eriyip gitti 2 senedir!
Umarım kendini bulur R10 ile birlikte(:
Ronaldo ne oldu bu arada?
İyi Transfer Olmuş Sheva Kendini bulur umarım =)
Bu Arada Şu Cümle Ne Demektir ya =)
“Arsenal’in onu satacağını düşünmüyorum. Zaten Kaladze ve Maldini varken onun gelmesi şart değil”
Maldini gelmiş 40 yaşına hala yerine adam düşünmüyor :D
B erlusconi'nin giderken "karısının fino köpeği" dediği Shevchenko Milan'a geri döndü.:)
Sheva'nında dönmesiyle takım muhteşem oldu bence.Eğer İnter Mourinho ile şaha kalkmazsa hem ligde hem UEFA'da şampiyonluk bizi bekliyor..
sheva ronaldinho kaka inzaghi pato çok etkili bir hücum hattı
Adam 2 yıldır top oynamıyor, fiyasko transfer.Hiçbi halta yaramaz..