Eyvallah.Bugün neşem yerinde.Ayrıca hala turnuva yapamadık.Sanırım dün çoğu kişi MSN açamadığından dolayı...
Printable View
Eyvallah.Bugün neşem yerinde.Ayrıca hala turnuva yapamadık.Sanırım dün çoğu kişi MSN açamadığından dolayı...
neşelesin Allah bozmasın neşeni Erdem kardeş.benim içinde çok güzel bi gündü dün :) evet ya turnuva hala yapamadınız. :)
Dün yapıcaktıkta Kimse giremedi msne Bugün Yapıcaz İnş ''Mehmet'' ''Aygün'' ''Serhat'' ''Erdem Abi'' :)
hadi bakalım bende destekçinizim :D nasıl kestirdin bakayım Erdem?? :) abi benim bi saç modelim var ki 4 numara hiç şaşmaz :n:
mehmet manyak oluyo ya sabah kalkıyosun mesela okula gideceksin saatlerini harcamıyosun ayna karşısında :n:
Abi ben Utanıyorum Öyle bea Dazlak Gibi oluyo Dalga geçiyolar :D
kim dalga geçiyo dostum alırım aşağı :D valla ben uzun süreden beri böyle geziyorum 4 veya 5 numara :D
:D:D:D:D Alırsın abi İşte bir saç için Kavga etmeye gerenk yok en iyisi Normal saç :n::n::n:
Byler herkeze günaydın
yok kardeş bi saç içinde olsa dalga geçene girecen kafa göz :n:
günaydın birader.
Günaydın Kardeş.!! :)
Selamun Aleyküm hayırlı günler..;;)
Ya gircektimde, uyku bastı uyudum saat 11.30 a kadar uyumuşum sonrada pek fazla kişi kalmamış zaten ondan kimseyle konuşamadım.:)
Sen yoktun
Aygün açıktı,mehmet açıktı
Abi bu akşam yaparız kısmet olursa.:)
beyler (yanlış anlamaya mahal yok) yine :D
Hoşgeldin emre abi :)
hoşbulduk mehmet tıkınmaya gitmiştim ama (yanlış anlamaya mahal yok) :) aciip fm oynayasım var :)
Abi nasıL konuşuyorsun öyLe döndüm feLan :n:
Beyler hayırlı günler dilerim ben idman'a gidiyorum akşama kısmet olursa görüşürüz.
Serhat yanlış anlama yaw :n: hadi dikkat et sakatlık olmasın.
Görüşürüz Serhat.Unutma 9:15'ten sonra.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Emre abi sizin gibileride turnuvada görmek isteriz...;)
Erdem hiç sorma bende çok isterim ama versiyon meselesi :(
bende bayerni yönetiyorum ama oyunun en zevkli yeri şampiyon olmuşum cl de şampiyonluk transfer dönemi başlayacak yeni heyecanlar :D Erdem geçecem 702 sonra hiç oynayamayacam oyunu yakma beni :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya beyler takım çok sarı kart görüyo ne yapabilirim bi öneriniz var mı?