Sen bana bakma Mehmet'cim takılıyorum ben:)
Bu arada Selamın Aleyküm...
Printable View
:):).Çalışsın biraz yahu.İleride sıkıntısını çok çeker son 6 gün.
Ne olacak yeni nickin Önder :p Sünger Bob mu :n:
selamun aleykum.. :)
ooo Mert John nerelerdesn sen ya :)
Niye çattın kaşlarını......
Emre abi bir Dk. msn'e girer misin ?
İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız?
İyiyiz Serkan abi,sen nasılsın ;;)
Helal olsun babana :D
Hadi len :D
İyiyim Serkan Abi..Sen nasılsın?
Ben pek iyi değilim neden diye sormayın çemkirmeyeyim dertlerimi şimdi. :)
benimde Evimde İnternet Kesildi Dua Ediyorum Cumartesi Kazanırsak Maçtan Sonra Babama Bir Konuyu Açayım, Suyuna Gideyim :D
auzhahha koptumm :zuhaha Fox'ta su gibi varmış kanalları gezerken açtım 2dk konuştular evlenmeye karar verdiler kadın Kahve dağıtmaya başladı :n:
Turksportal Masaüstü Sohbete gelin ya böyle seri olmuo:D
Anlat Emre Abi ne olduysa:)Dinlemeye hazırız herzaman ki gibi..
Aman boşver Umut hayat kısa değmez . . . . demişler. :p
Ben gelmem oraya.Dün akşam geldim.Elektrik kesildi :D
Ayg gel bee sen olmazsan bende girmem :uzgun: 1 bomba daha çıktı gülmekten sancılar girdi :D
Kız meselesi kesin :)
Bende açıyım şu Fox'u :D
oo onlar akşama kadar evlendiriolar galiba :D:D
Ooo ben süperim, en zor dersi geçtim yahu.:D Sabah ilk turda başarılı olamadım, 2. tura kaldım. 2. turda hoca pek zorlamadı beni vizem 60 olduğu için. Yarınki 3. tura kalmadan geçtiğim için çok mutluyum...:)
Hadi gözün aydın Serkan. Sanırım öyle Aygün. Bundan sonra karşı cinsle münasebetimi bitirdim gitti. :p
Abi sorma yaa 1 kere daha denk geldi adamın biri aradı bana iftira attılar ben ....... değilim falan dedi ben gülmekten yerlere yattm :D nereyi izlesem antikalar bana rasgeliyo :D 1 kere Starı açtım adamlar canlı yayında uçan tekme attılar :D
Ara vermek iyidir Emre, biraz hasret kalıp, o duyguları özlemek lazım...
Ben kalırsın demiştim ama kalmamışsın :) Olsun 47'lik vardı galiba bir tane ondan kalırsın :)
En güzeli Emre Abi,kendi kendine yaşa...Bende senin gibi yapacağım galiba..
Ne demişler ''Bekarlık sultanlıktır'':D
Senin adına sevindim Serkan Abi;) Bir de ben geçsem şu derslerimi:(
Evet sanırım öyle yapmak lazım Serkan.Sorunların çoğu bundan kaynaklı sanırım.Gidiyorum leyn Boludan gireceğim Artvin'dn çıkacağım Karadeniz turuna gidiyorum 4 ay. :)
Bunu geçtim ya, diğerleri pek önemli değil. Bu hafta 2 sınav kaldı, biri 75 biri 90. İkisinden de 60 aldımmı geçiyorum. Arkadaşlar ilerde üniversiteye gideceksiniz, size tavsiyem vizelere iyi çalışın ve yüksek tutun. Finallerde çok işinize yarıyor...;)
Ooo Abi bizi bırakıp nereye:)
Çık çık Emre, gez karadenizi at stresini. Ben de belki gidebilirim bu yaz Artvin'e...
Hayat kısa değmez bir kıza :D
Selamun aleyküm.
Aleyküm Selam Mehmet...
Aleykümselam Mehmet.
Valla gitmek istiyorum bakalım ama ne olacak daha belli değil.Bugün birde İngilizce için kursları dolaştım adamlar uçmuşlar yahu...:p
Emre abi avatarın hayırlı olsun :)
I am kurs verebilirim :)