sınavlar :@
başarılar ;;)
iyi geceler
Printable View
sınavlar :@
başarılar ;;)
iyi geceler
Arkadaşlar selamlar, bu gece baya boş site sanırım. Gün boyu sunucu problemleri yaşandığından sorun oldu sanırım. Nasılsınız:)
malesef almanyada ki sunucunun parasını ödememiş benim eski şirket o yüzden forumu tekrar amerikaya taşıdım. bu günlerde önemli değişiklik yapacağız web sitesinde bende işten ayrıldıktan sonra daha fazla zaman ayırabilyorum artık sitelere :D
Anlıyorum abi. Umarım site adına hayırlı günler görürüz:)
Açıldı...........
açılmış ama kimse yok :D
Selamun Aleykum...
ya dem,n indim aşşğıya servis bekliyodum bekledim bekledim gelmedi saate bi baktım abooov daha 1 saat varmıış dedim ve koşarak bilgisayarı açtım hemen :n:
Selamun Aleyküm Erdem Abi.
Önder Turacı Milli takımda oynamadımı hiç abi ya ?
s.a beyler.Serhat önder belçika genç takımında oynamış sanırım o yüzden oynayamıyor.
ALLAH ALLAH yaa işe bak bende gördüm şaşırdım peki abi 7.0.1 dede gösteriyormuydu bu Genç takımda oynadığı maçları ?
valla oyunda bilemiyeceğim Serhat hiç dikkat etmedim ama gerçekte öyle mevzular vardı karışık birazcık hatta belçika federasyonuyla mahkemelik falan oldu Önder.
Aleykum Selam.Serhat,Emre abi.Hoş geldiniz...
S.a :j:
a.s:).....
Naparsın burda mert :)
hiç takılıom.:) sen nabarsın?
Beyler herkeze iyi günler sizden benim için 3 kulhuvallah 1 de Elham okumanızı bekliyorum :(
hadi hayırlı günler akşama dayak yemiş bir vaziyette görüşmek üzere..:n:
Aygün bu akşam kapışıyozmu...:?
oh bee cezam bitti arkadaşlar korkulu rüyanız geldi:Dselamlar...
Aleyküm Selam Ömer :)
Hoşgeldin ;;)
Merhaba kafe milletinin insanları ben geldim kısa bir süreliğine olsada
Hoşgeldin sende şemsi :)
mehmet cevap vermişsin daha yeni gördüm iyiyim int.kafeden bağlanıyom evde yasakladılar:D
Selam vermezsek olmaz şimdi...
Selamın Aleykum...;;)
Yine ben geldim:)
Niye geldin.Çık dışarı gözüm görmesin...:D
s.a dostlar :)
As Emre abi :(