O neden atlmıştı Şemsi ?
Printable View
O neden atlmıştı Şemsi ?
Aferin beyler aferin. Diğer yerler bitti burada başladınız.
Dondurmamı bile ağız tadıyla yiyemedim yahu. Yine mi tartışma ?
Tartışma yok yav, birileri üzüldüğünü belirtmiş bende sevindiğimi.. Dünden sonra daha fazla tartışmak istemiyorum kimse ile..
Özkan abi bende çok yedim dondurma hastalandım :) Sende yeme bence.:) Bu arada marka ne ?
Bugünde okula gitmedim :),selam beyler
Chocolate Disc diye bir şey, Cornetto. Reklam yapmak gibi olmasın. (:
Milletin canını çektireyim de (:
Cornetto Disk ha :D Canım çekti.:)
Neyse ben film'e döneyim. Hadi eyvallah.
Tosun çalışsana kaldı burda kaç gün :) Okullardan Kaçma Sınavı Mod'a dön sen :)
Olum çalışcaz dediysek kitabın kölesi olcaz demedik. Arada vericez elbet. Sabah 10:30'da kalktım 11'e kadar test çözdüm. Şimdi bir 45 dk dır da çalışıyorum. Yani günde toplam 5 saat çalışıyorum. Daha ileri gidersem bünye kaldırmaz :D Bir de bilenlere bir sorum olacak. Şimdi ben OKS'ye girdim farz sayalım. Sosyal ve Türkçe tamam. Ama Matematik ve Fen'de sallamasyon çalışmaları yaptım. 3 doğru 1 yanlışı götürüyor ya. Bu yanlışlar Türkçe ve Sosyal'deki doğruları da götürür mü?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ukala değil. Yalaka demişti. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen:p
Götürüyor diye biliyorum.Genel olarak 3 yanış 1 doğruyu götürüyor heralde..Ama inşAllah yanlış biliyorumdur..
Götürmez..
Tosun Anadolu zor gibi..
Götürmez ama - nete düştüğünde toplam net sayından düşülür...
Yalaka yada ukala fark etmez:D
Alican Matematik v Fen sallarsan kazanamassın... Önemli olan onlar ztn... Sosyal dan 20tane yapcana... Mat. ten 7tane yap...:)
Türkçede yaptığın yanlışlar türkçe netinden götürür, diğerlerine birşey olmaz yani.. Ama diyelim ki salladıklarının hepsi yanlış çıktı, o zaman puanın düşer doğal olarak çünkü "-" netlere düşersin.. Ayrıca en az 10 matematik neti yapman lazım, Anadoluya girmek için...
Senin inadına kolay :D
Hayda o zaman sallamıyalım..
Abi suç benim değil. Matematikte sadece bu yıl 4 öğretmen değişti. 4'ü de bir birinden beterdi yani öyle diyeyim. Ders yaptırmayıp dışarı çıkartanlar mı desem, ders zamanı oturup yazılı okuyanı mı desem.. Fen'e de kafa basmıyor zaten. Makaralardı, basit makinelerdi, DNA'dı, RNA'dı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
25 sorudan 10 tane doğru mutlaka yaparım..
Sallayacağına, bildiklerini yap.. Sallamak çok büyük bir risk..
Ben 2 sene önce girdiğimde matematikten 4 net yaparak bir Anadolu lisesi tutturdum:D
Almanca bölümü senin dimi Şemsi, o bölüm düşük..
Kitapta mubarek öyle bir anlatmışki çözmek için 3-5 profesörle takılmak lazım.
Ben Lise ye girme sınavlarında 630puan yapmıştım... Galiba 2003senesiydi...
Eski sistemi pek hatırlamıyorum, ama daha fazlaydı fark sanki.. (: Diğerlerini fullendin herhalde.. (:
Kafe dolmuş bakıyorumda :)
PES6'ya devam...;;) Tosun'um iyi çalışmalar :D
Selamun aleyküm.Çok dolu kafe ne kadar güzel :).Nasılsınız?
A.S Oğuz... Seni soRmalı...
Aleyküm Selam..İyilik be Oğuz'cuğum..
Seni sormalı?:D
Sağol Fıratcan ve Umut abi :).Ne olsun aynı işte.
Matematikten 8 sorudan 4 doğru 4 yanlış :D Nasılım? :D
0 net :n::n::n:.Bizim dershane de Rus çocuk var -7 net yapıyor :zuhaha