beyler bu sehat arkadaşın nicki srt.01 miydi?yoksa torresmiydi?
Printable View
beyler bu sehat arkadaşın nicki srt.01 miydi?yoksa torresmiydi?
O kadar çokki, hangisini sölesem..
aga sen sene boyu çalışsanda Zaten Fen lisesine gidemezdin ki:D ama inşallah iyi bir yer tutturursun ama benim sana önerim bir hedefin yoksa (doktor,mühendis,reklamcı vb.) bence sen bir meslek lisesine git bir meslek öğrenmiş olursun:)
tosunpaşa baya bir başarılı gördüm seni.oks yemi gireceksin?
Ben ve başarı? :D Ya aslında bakma başarılıyım da kafayı dersler dışında her şeye çalıştırıyorum. Bundan önce hep taktir almıştım. Geçen dönem teşekkür aldım. Bu dönem 3 olan notları kopya ve çalışmak ile düzelttim. O yüzden taktir gelecek. OKS'ye 4 gün sonra giriyorum işte.
Benim derslerimin hepsi 5 :cool:(tabii almanca öğretmenlerim 84'te bırakmazsalar:D)
Ooo kimler gelmiş hoşgeldiniz gelenler :)
Ben sabahtan beri burdayım :p
Offf gözlerim ağırdı :(
Bende burdayım da şimdi çizgi film izliyorum :):D:D:D:D:D
Bıkşın cuf cuf Şemo nerelerdesin :D
Alican çalışmaktan delirdi:n::n:
Deliler bastı burayı ben gidiyorum :D
Alican karne nasıl bari? (: 3 falan var deme uçarım sana. :zuhaha
Kesinlikle tanımıyorum arkadaşı:D yeni mi geldi?:D
Alican kopya ile sen Feni 5 yapmissindir.Yoksa hayatinda fenden aldigin tüm puanlari toplasan 5 alamazsin sen fenden :D
Kopya ile yaptım zaten itiraz yok :D İlk yazılım 100'dü ilk bu dönem Fen'den. Böyle bir şeyi çalışarak yapabilir miyim? :D Ama diğerine katılmıyorum. Benim Fen'im her zaman ya 3 ya 5 gelmiştir karneme :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktik? Biz ki duvarın sırayla bitişik olduğu yere ufak delik açmış, o deliğin içine kopya kağıdı sıkıştırmış. Ve lazım geldiğinde açıp bakaraktan o deliği bacağımızla gizlemiş öğrencileriz :D Taktiğe ne lüzum yok bizde. Kopyayı sanat yaptık biz :D
Yine ben ;;)
Ben yine...
Ben hala burdayım. Ama yemeğe gidiyorum.
Ben artık buralarda değilim..
Nerelerdesin Mehmet?
Küslük dargınlık nereye kadar Aygün?
Baran okur grubuna geçmiş. Neden böyle oldu bilen var mı?