Ortalık sakinleşti sadece ikiniz mi varsınız :)
Printable View
Ortalık sakinleşti sadece ikiniz mi varsınız :)
Site rengarenk oldu :) Mavililer,çizgililer,sarılar,morlar... :)
Söz konusu üyelerin okur gurubuna geçmesi 1 2 mesaj yüzünden değildir. Ben söz konusu üyeleri ÖM yolu ile bir çok defa uyardım; lakin beni dinlemediler ve sonuçlarına katlandılar. Yeniden dediğim gibi bir kaç gün içinde atılan mesajların karşılığı değildir bu ceza üyeliği sürecinde attığı tüm mesajların karşılığıdır. Söz konusu üye çok ileri gitmişti.
Bu arada Istanbul Buluşması Videoları yüklendi. ;)
Peki hep mi okur grubunda kalacaklar? :rolleyes:
Söz konusu üyelerin okur gurubuna geçmesi 1 2 mesaj yüzünden değildir. Ben söz konusu üyeleri ÖM yolu ile bir çok defa uyardım; lakin beni dinlemediler ve sonuçlarına katlandılar. Yeniden dediğim gibi bir kaç gün içinde atılan mesajların karşılığı değildir bu ceza üyeliği sürecinde attığı tüm mesajların karşılığıdır. Söz konusu üye çok ileri gitmişti.
Ben gittim gideli ortalık bayağı karışmış :S
Şimdi burada bu konuşmalar bitiyor. Bitmez ise yazanların hepsi siteden atılıyor...
Bekliyorum, burada veya başka odada bu konuyu görmem umarım...
Cafe muhabbetine devam.
Her yaptığımız yönetim hareketi için hesap mı vereceğiz? Açıklama yapmamızı zorunlu kılan bir durum mu söz konusu anlayamadım. İlgili kişiye durum bildirilmiştir zaten.
Üzerine siz konuşacaksanız karışmayız ancak tartışma çıkaranı atarız gerekiyorsa evet astığımız astık kestiğimiz kestik...
Relax....Tosunum ne zaman ders çalışıyosun sen ? Sabahtan beri burdasın :)
Selamlar arkadaşlar...
Sen kimsin ki beni azarliyorsun?
Sonra gelmis benim kredimin tükendigini söylüyorsun.
Yahu sen beni azarlayacan ben öyle duracam ha! Yok öyle sey! Kimse burada babamim oglu degil,kimsede beni azarlayamaz! Azarlarsa da cevabini alir.En güzelinden!
Kredimiz tükendi ise banlayin!
Ekleme (Seçkinn) : haddimi bilmeyip, cezalar aldığım halde tartışmalar çıkarmaya devam ettim ve okur grubuna geçtim. Dahada yetmedi yöneticilerle didişmeye devam ettim. Şimdi de ATILDIM.
A.s Emre abi ;;)
Ya arkadaslar boşverin böyle şeylere gerek yok hiç. Evet, Baran haksız yere ceza aldı ama bu normal konuşularak halledilebilir (adminler ile).
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hoşgeldin Emre abi.
Off ya dün Cihan bugün Baran.2 gün arka arkaya insanın içini bayıyo.
Herkese iyi akşamlar.
Hoşbulduk sağolunda nedir bu olaylar böyle yahu???
İyi akşamlar Batuhan. Hoşgeldin. :)
Sen kimsin ki beni azarliyorsun? ( Hatırladın mı Baran ) ;;)
Ben sakinleştirmeye çalışıyorum farkındaysan Tosun'la Emre abiyle konuşuyorum.O yüzden burda bu mesajlarıda görüyorum istemeden ve rahatsız oluyorum.
Şu an bunların konuşuluyor olmasının nedeni; Baran gayet insancıl bir dile ile Carlos'un defansif özelliğinin iyi olmadığını falan söyledi. Futbol alanında seviyeli bir şekilde tartıştı sonra da cezayı aldı. Nedeni ise bilmişlik taslaması falanmış. Daha öncesi de var diyorlar ama orasını ben bilmiyorum.
Hoşgeldin Batu ;;)
Hoşgeldiniz Emre abi ve Batuhan..
Istanbul Bulusması videolar | resimler eklendi. ;)
Hoşbuldukta Baran atıldı mı?
Özkan abi Erdem abiyi istiyorum ben.:)
Hoşbulduk arkadaşlar. Can nerelerdesin yahu senlede sohbet edemedik uzun süredir?
Selamun aleyküm :).
Merhaba..:)
Aleyküm selam. :)