evet baran canlansın. valla özlemişim uzundur girmiyorum turksportal'a guş kan kaybediyormuş.. :D
:kafiyelioldusmile:
Printable View
evet baran canlansın. valla özlemişim uzundur girmiyorum turksportal'a guş kan kaybediyormuş.. :D
:kafiyelioldusmile:
Aşk meşk oLayı yazında güzeL gider Umut :) Daha bi güzeL ayrıca bence :)
herkese benden çay söyledim ama baran şimdi senin oraya gidene kadar çay soğur en iyisi ben sana soğuk birşeyler gönderim. :D
Vallahi ben de tam tersi bu durum,kisin eve hapsoluyorum,hayatimin en keyifli günlerini yazin yasiyorum.:) Yaz tatilini beklemeye koyuldum simdiden,izmiri özledim :D
Oguzcugum sen oradan bi cola yolla bana,kafi benim icin :D
Bende kışın inzivaya çekiliyorum. Kışın inziva olayı bana birşeyi anımsattı ama :icon_biggrin:
Ayrıca kışın herkes inzivaya çekilir, işten eve evden işe, okul varsa; okuldan eve evden işe :)
bu guşluk muhabbeti insanın karnını acıktırıyor..Zula'dan cipsimi çıkarim hemen.. :n:
Kışında tadı başka ancak Bu Gebze de beLediye yıLLardır dogru dürüst aLt yapı çaLışması yapmadığı için kar yağması,yağmur yağması işkence haLine geliyor,sokağa cıkıp geLiyorsun camura batmamak eLde değiL :) yazın yine kurak murak ama kendi açımdan güzeL geçiyor :)
ehueheu bir imamı dicem ama @disco :n: sanırım tahmin ettiğim şeyden bahsediyosun..
Vallahi ne anladın bilmiyorum. Öyle bir laf ettim ki isteyen istediği yere çeker götürür. ehueuehueuhe :icon_biggrin:
artık benim fesatlığım mı bilmiyorum ama herhalde herkes kafasında ki daha yakın düşünceye çeker o anlamı.. :n: :D
hehe disCo güzeL cevaptı isteyen istediğini aLgıLasın :p :) DisCo Senin yaş kaçtı ?
21 yaşındayım bekarım :icon_biggrin:
Allah Sahibine bağışLasın :icon_biggrin: Ben Seni 18 oLmadı 19 sanıyordum (:
bu cevaptan sonra herkes tek bir anlamı algılar..disco kesin ve net konuştu.. :D
Tamam tamam konuyu dağıtalım o zaman..:D
http://www.youtube.com/watch?v=FgTdrwlwunw
Umut konuyu kilitlemene gerek yok senin tahmin ettiğin video değil.. :N:
Hafiften uyku bastı :esnesmile: yarın da idmanım var, en iyisi gideyim :)
Görüşmek üzere Umut..
:selametlesmile:
Hadi iyi geceler herkese, kalın sağlıcakla. Söz yarın sabaha kadar sohbet ederiz :p
Abi denmesi taraftarı değilim. Tabi bu kişilerin saygısından geliyor. Ancak dediğim gibi bazı arkadaşlarıma söyleme zorunlulukları olmadığını belirttim. Bazı arkadaşlarımda söylüyor.
Ayrıca keşke 18-19 olsaydım. Daha geçende öyleydim. Zaman ne çabuk geçiyor. :icon_biggrin: 21 oldum bir anda.
Baran kimseye karışma, taşkınlık çıkarma ha:D
Zaman çabuk geçiyor DisCo çok hakLısın bu konuda :) Şunun başına oturudugmda saat yarıma geLiyordu 3 saat geçivermiş örneğin :)
Bende yavaştan kaçayım beyLer iyi geceLer size..
Yarın Derbi var biz Fener'LiLer için güzeL bir gün oLması diLeğiyLe :)